- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Na látom újabb kártyatípust sikerült a runeterra-ból áthozni ide nekik.
-
itldj
aktív tag
válasz mcsm88 #85997 üzenetére
New players to Hearthstone start in the Apprentice League, which contains 40 ranks, from Apprentice 40 to Apprentice 1. These ranks are exclusive to new players only, and players cannot lose stars in these ranks.
Many rewards are given to players for climbing the Apprentice League. Players earn 3 packs upon reaching rank milestones at Apprentice 35, 30, 25, 20, 15, 10 and 5, one from each of the three most recent expansions. Upon advancing out of Apprentice 1 and the entire Apprentice League, the player earns 2 Classic packs and 2 packs each for the most recent four Hearthstone expansions. The player will then be promoted to Bronze 10, gaining access to the normal player ranks and the ability to play with Wild cards.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Bocs a láma kérdésért.
Van egy rakás kártyám amire rá van írva, hogy "Aviable after Apprenticeship", meg az Open Packs menüben is ilyenek vannak.
Mikor van ez az "after apprenticeship"?
Nem addig tart míg megvan az összes kaszt és mind 10-es szintű?[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Jók ezek a 40 lapos, 40 hps deckek.
Ráadás az új kieghez kaptam a packokat a ladderen rewardként.
-
lm83
őstag
válasz Jacktor #85993 üzenetére
Amúgy sem könnyű az ellen, így meg pláne.
Az aggronak így még kevesebb esélye lesz majd amúgy, szóval várható tényleg a kontroll meta...
Wildban nem tudom, hogy milyen hatása lesz, de ott lehet még nagyobb...A baj, hogy semmi feltétele nincs amúgy neki, mint a HL dekkeknél, szóval azért is erős szerintem..
Már furcsa volt múltkor amúgy, mikor kiírta pakli készítés közben/végén, hogy tehetek amúgy bele 30-nál is több lapot, meg valami, de el se olvastam, csak lekattintottam...
-
lm83
őstag
válasz Jacktor #85989 üzenetére
Nálam is a két meccsen amit játszottam, de sikerült nyernem szerencsére.
Azt hiszem kijelenthető, hogy a +10 hp és a +10 lap előny lesz.
Várható, hogy főleg a control dekkekben ez kötelező lap lesz a kövi két évben...
Ha csak ki nem veszik majd jövő rotánál, mert rájönnek mennyire baklövés... -
vaki
aktív tag
A Lady nagyon OP, tegnap beadta az egyik meccsemen, első körben kaptam sebzést, meg utána egyszer a közepén egy beast buildtől (ott elég sokat), de aztán simán bedaráltam a partit 25 hp-val lettem első. A végén 20+ sebzéseket osztottam mindenkinek, 1 kivételével az összes minionon divine shield volt.
[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
la_cc
addikt
#fúdejóvagyújpeccs
Lady Vashj (Armor Tier 1)
Relics of the Deep[1 Gold] Discover a Spellcraft spell of your Tier or lower. Passive: Your first one each turn is permanent.
+++ Őt már most imádom. Elég OP-nak hangzik.Sparring Partner [Tavern Tier 2]
3 Attack, 2 Taunt. Battlecry: Give a minion Taunt.
+++ Korábbi taunt, VÉGRE.Wargear [Tavern Tier 4, Mech]
5 Attack, 5 Health. Magnetic.
+++ Új mágnes, VÉGRE.[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Galewing-nél milyen tax-ok jöhetnek szóba BG-ben? Nekem nagyon nem adja, gondolom rossz irányból közelítem meg a hőst, de armor-ja meg nincs, szóval az átlag elég sikeres lehet vele.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85970 üzenetére
Nagy hugy volt a dragon, talán most jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #85975 üzenetére
TBC classicot akartam játszani eredetileg, de nagyon rákaptam a deckre!
Apxvoid Big Spell Mage listáját használtam, mulligen guide hozzá.
Statisztikám Dia 5 1 csillagról vagy nulláról indultam.
Final boss elleni meccsem meg nagyon igazolmas volt.
Turn 15ben számolni majd megtanulok. Brann + Reckless + Reckless, de miután kiraktam Brann + Reckless párost nem fért ki a harmadik.
-
grizlisandor
veterán
válasz fogtunder #85974 üzenetére
Meg a murloc is bannolva legyen, mert counter arra a buildre.
Más:
Big spell mageel farmolnám a laddert, erre néha jönnek a warlockok az Immolate csodakártyával és tönkreteszik a kombinációs szórakozásomat. Ez az every card felirat nagyon erős, elég lenne random chose half card. -
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85973 üzenetére
Hát, ehhez a buildhez az kell, hogy dragon, beast, demon se legyen bannolva, és még mellette valaki ezzel is játsszon. Közben a sárkányok kb játszhatatlanok.
A régi környezetben tényleg iszonyat erős volt tarecgosa 3-on, de most annyira midrange meta van, hogy iszonyat.I hate morning people. And mornings. And People.
-
grizlisandor
veterán
válasz ThySoul #85971 üzenetére
Burn shámán volt, hogy rámevert elég csúnyákat.
Valamelyik nap egy Shellfish DR kombó priest csúnyán becsicskított, majd ki akarom próbálni a decket.(#85972) fogtunder:
Nem érzem őket erősnek.
Csak a Tarecgosa önmagában erős lap, mert már kikaptam a Trickster + Macaw + Tarecgosa kombinációtól, egy csipet Baronnal a tetején. -
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85970 üzenetére
Miért, az volt az érzésed, hogy erősek a sárkányok?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85969 üzenetére
Shaman így is halott volt, a priestnél a boar priest volt radaron, de az egyik dev szerint még hagyják mert a druid nagyon rossz matchup neki (a druidnak meg minden más ) és meg akarják nézni milyen lesz így a meta
-
grizlisandor
veterán
válasz szinesz.bob #85968 üzenetére
Volt itt BG változás is.
Naga kapott buffot, a dragon buff nem kellett volna.
-
grizlisandor
veterán
válasz szinesz.bob #85968 üzenetére
Belenyúltak rendesen...
Szerintem jó az irány, a priest és a shaman maradtak ki a szórásból.Nellie’s Pirate Ship, azt sikerült dead lappá minősíteni.
-
szinesz.bob
senior tag
A nerfek: [link]
-
ThySoul
senior tag
Közben meglett vele tegnap este a legend is (dia 3on kezdtem, 9-1et mentem vele tegnap) ha valakinek kell list/guide az szóljon
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Közben dia1 vagyok a boar priesttel, továbbra is tartom hogy ez a legnehezebb deck amivel játszottam a játék során (Carrot rúgó nekem könnyebb volt), de tényleg fun a folyamatos számolgatás meg agyalás hogy hanyszor tradeltem, mit kell kijatszani még, hogy nem halsz meg a fegyverig.
Az meg hogy baromi erős, csak hab a tortán
-
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85963 üzenetére
Legalább a Boar priest nehéz deck 0 RNG-vel (laphúzást leszámítva nyilván). Nyilván én is szidnám ha mást játszanék, de szerintem kegyetlen fun egy deck
Remélem nem nerfelik, szeretném hogy addig használható legyen amíg meglesz vele az 1k win a portré miatt, aztán azt csinálnak vele amit akarnak nem érdekel. Kérdés, hogy kell e a nerf neki mikor a játékosok kB 0,1 százaléka játszik vele a nehézség miatt, és azok is high legendben főleg -
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #85954 üzenetére
Kellett írnom, meg is lett az 50 db TOP1 különböző hősökkel.
Más:
Nézzétek a Masters Summer Championshipet - Két kártyacsomag jár érte(hshungary cikk) itt a youtube csati hozzá. -
grizlisandor
veterán
Ladderen jók ezek a priest deckek boar és serpent wig.
Thief Rogue deckel funolnék, erre carryznek a papok.
-
la_cc
addikt
Dio-val mondjuk az vicces, amikor mindenkivel mész egy kört és top 4-ből egyszerre ütöd ki a másik hármat...
"hát szerintem nagyon nem. volt nyilván ilyen is, de egy csomó gyenge hős kapott olyan buddyt, ami játszhatóvá tette." Szerintem is, kéne egy lista a hős + buddy kombóról, jó párat fixen offolok is azóta.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85960 üzenetére
hát szerintem nagyon nem. volt nyilván ilyen is, de egy csomó gyenge hős kapott olyan buddyt, ami játszhatóvá tette.
pl ott van chenvaala, akivel most ha nem kapsz elég elementált, akkor instant top 8 speedrun, a buddyval pedig egy teljesen játszható hős volt. de a macska is ilyen, a buddy adott egy kis lélegzetvételt az elején, amíg beindult a hősképesség. szerintem egyértelműen jobb helyzet volt, kapott egy plusz balance réteget a játék, ami most eltűnt. helyette van diablo, GG.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85954 üzenetére
mesélj már erről, hogy miért. a korábbi trash herok pont ugyanolyan trashek lettek, mint a buddyk előtt, a pool jó 60%-a játszhatatlan.
-
grizlisandor
veterán
Mióta nincsenek buddyk, így könnyebb a gyengébb herokkal is nyerni.
Acsikat vadászok bgben. -
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85947 üzenetére
Most van heroic brawl, szimpla marketing, rengeteg ember elcseszte arra a goldot és erre nem maradt nekik
-
lm83
őstag
Hát szerintem is elég korai, nekem is alig van még pénzem...
Fele sincs meg, pedig vagy négyezer szokott már lenni ilyenkor...
Egy hónappal korábban vagyunk, nem?Edit: Hát sajnos nem...
Tényleg félidőbe vagyunk, kevesebbnek tűnik az idő, ha alig játszik az ember...[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
válasz grizlisandor #85947 üzenetére
Ne már, még nincs meg a 2000 goldom se...
A felhasználóbarát felhasználó
-
grizlisandor
veterán
válasz ClydeBeka2 #85946 üzenetére
Csak én érzem korainak a minisetet?
5 nap múlva már live? -
ClydeBeka2
őstag
Új miniset: https://playhearthstone.com/en-us/news/23797161/prepare-to-dive-into-the-throne-of-the-tides-mini-set
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85942 üzenetére
Nagyon kellett, a Siren durva volt, még ma csillagon is, semmivel se lehetett úgy scale-elni. Viszont most a sárkányokkal is lehetne valamit kezdeni, hogy játszhatóak legyenek.
-
la_cc
addikt
-
grizlisandor
veterán
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85934 üzenetére
Most, hogy nincs már fixen mindig naga, sztm nem olyan gázos.
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85938 üzenetére
Én csak poénból próbáltam ki, nem gondoltam hogy ennyire erős talán a legjobb deck jelenleg a boar priest után
-
grizlisandor
veterán
válasz ThySoul #85937 üzenetére
A kód valamiért nem jó, de kikerestem Thijs deckeit a twitch stream linkjei közül.
Kell bele 3 legendás, így kimarad, mert elszórtam a dustjaimat.
Meg kellene nyomni a gombot, hogy a duplikáció helyett adjon dustot vagy nyitogatni kellene packokat, hátha bedobja. -
ThySoul
senior tag
Itt a decklist
AAECAZurBAah+QO/gATtgAT7igSvtgTYtgQMvYAE9p8E958E7qAEuqQE+6UE+awEr7MEt7MEssEEiskEmtsEAA= -
aerosmith
őstag
van 30 mercenary pakkom. Kinyithatom őket most, vagy jön mostanában valami dlc amiben jönnek új cuccok?
-
ThySoul
senior tag
Új edwineset (Thijs streamen néztem) jó laphúzásnak vagy a végén combonak smite-al
Pontos statot nem néztem, valami 12-2 körül végeztem vele, arcba kell húzni mindent aztán kész
-
grizlisandor
veterán
válasz ThySoul #85933 üzenetére
GG.
Pirate rugóból melyik decket játszottad?
HSReplay-en 2-féle deck fut, az egyikben van az új Edwin a másikban nincs.Más:
BG-ben még egy Naga nerf jöhetne. -
ThySoul
senior tag
Na, fél év kihagyás után fél hónap alatt meg lett a legend. Dia 5ig nerfek előtt vanndar rúgó, utána boar priest és pirate rugó (ez utóbbi undorítóan erős és egyszerű )
A nerfek előtti meta tetszett, utána viszont nem, ez a thief rúgó nem tudom ki szerint szórakoztató, de sosem volt vicces ez a random fieszta a játékban. Valamint szomorú, mennyi rossz játékos van diában, ctrl warit senki nem tudott játszani, a boar priest játékosok simán kinyirták a saját clericüket mielőtt húztak volna vele még hasonlók
-
pachito
őstag
-
lm83
őstag
Mivel most elsőre telefonra jön ki, így szerintem csak ez a mikrótranzakciós modell jöhetett szóba.
Csak igen jó játékokat lehet szerintem playen pénzért eladni.
A játékmenet nem tűnik bonyolultnak, meg így a meccshossz sem (Nem fogok úgy járni vele mint a HS-sel, hogy a piros metró vonalon nem tudom lejátszani a meccset ha ctr wari/priest jön szembe .
Szóval adott a dolog, hogy jó casual játék legyen.
A kérdés tényleg az, hogy hogyan veszik majd rá az embereket a kipróbálásra?
Mert ahogy fentebb írták megjelenik egy újabb, n-dik marvel cím a play áruházban, ki fog még rákattintani?
Szóval nekem ez a bő két hét is kérdéses amúgy! Inkább gondolnám ezt nagyobb problémának mint a lemorzsolódást.@djgabi:
Mutattak kb egy leszedést, blöffölősdi, meg a full random...
Hát mire lehet számítani Ben 'Rando(niu)m' Brode-tól, ha nem erre? -
ClydeBeka2
őstag
Belenéztem gameplaybe én is, tetszik (elég egyszerű, de ez nem biztos hogy hátrány!), kár, hogy closed betara nem lehet feljelentkezni.
Eligible Countries/Regions: United States, Canada, Philippines, Singapore, Hong Kong, Australia, New Zealand
-
-
pachito
őstag
válasz DJGABI #85926 üzenetére
Nem vitatkozni akarok de egy fizetős title kb. egyet jelent a tökönlövéssel ebben a szegmensben, ugye láttunk már erre példát nem is olyan rég..szerintem nem is kérdés a f2p.
A név pedig valószínüleg el fogja adni (értsd: pénzügyileg sikeres lesz), bármilyen is lesz a végeredmény.. -
DJGABI
addikt
Free to play (aka p2w) mocsok...
Ha valami akkor BBrode nem hiányzott a Hearthstone szcénából, baromi idegesítő.
Meglátjuk, lehet egy esélyt én is adok neki, de egyelőre nem igazán tetszik. Picit én is besokalltam a Marvel cuccokból. 4 év alatt legyártottak kb 20 kártyát? Nagy cucc, olyan tipikus startupos hangulatú videó, szeretnek benn nagyot mondani. Az mondjuk érdekes hogy a képregényes logót rátehették, azért az egyért elismerésem hogy le tudtak velük szerződni kis stúdióként. Mutattak kb egy leszedést, blöffölősdi, meg a full random... Bő 2 hétig talán lesznek rá játékosok
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
grizlisandor
veterán
válasz ThySoul #85922 üzenetére
Cleric+pyro kombó sose ment, így keresni kell más priest win farmoló decket.
(#85923) fogtunder:
Kell neki adni esélyt, látszik rajta, hogy foglalkoztak vele!
Nekem nincs energiám foglalkozni új játékkal, kínai kislányoknak készült mesekártyajátékkal meg főleg.(#85924) lm83:
Jól lefogyott BB. -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85921 üzenetére
Van fent másik videó
MARVEL SNAP | GAMEPLAY WALKTHROUGH
Így ránézésre sok köze nincs a HS-hez.
De amúgy kik tudnának HS killert csinálni legnagyobb esélyes mint a régi HS csapat tagjai
Érdemes megnézni, kicsit nosztalgiázni, Ben Brode hozza a formát,
Bár nincs sátáni kacaj, meg csak egyedül van nem szívat meg senkit[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
én ennek Brode-ék miatt adok egy esélyt, max majd abbahagyom ezt is, ha nem tetszik, mert amúgy imádom a Marvel settinget. fel is iratkoztam a nyílt bétára, aztán majd meglássuk
-
ThySoul
senior tag
Két boart megölsz, a két amuletet eltradeled ahányszor kell (egyiknek 2 boart kell visszahoznia, a másiknak hármat) felhúzod a decked 8-ik körre (maiden, cleric+pyro+gift) és easy lethal
Esetek 90%ban 8-ik körre megvan a fegyver, a millió clear és heal miatt jó aggro ellen, többi deck meg nem tud mit csinálni. Amire figyelni kell, hogy a Wari ne tudja mutanussal kiszedni a kezedből két malacot/pyrot, a rúgó 8-ik körtől kezdve ne tudja kilopni valahonnan a kombót, meg hogy ne égesd el tulhuzas miatt valahogy a fontosabb lapokat. Én vagy 2 órát néztem streamen mi a lényege, azóta valami 10-2 vagyok kb
-
grizlisandor
veterán
-
lm83
őstag
Korábbi Hearthstone-fejlesztők által készül egy új kártyajáték: íme a Marvel Snap
Ezt csak úgy ide belinkelem... -
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85916 üzenetére
Én egy 0-8al indítottam, azóta viszont egész jól belejöttem, ha nem cseszed el a kombót fix win bármi ellen a druidot leszámítva
-
fogtunder
nagyúr
Milyen jó, hogy nem Nagat játszik mindenki, az első patch utáni meccsemen a nyertes egy dupla leeroy, dupla mantid queen "comp" volt.
-
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #85911 üzenetére
Tippre druid stone lesz (esetleg boar priest, de az túl bonyolult egy átlag játékosnak)
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85913 üzenetére
Nem lehetetlen, de nem is valószínű mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Lehet nyerni nem nagával is, ez a hero power is ratyi.
Erősek az elementálok...Jah, hogy lesznek bg változtatások is?
Rugóstone alá nem tekertem.Az a baj még mindig nem értem, milyen taktikára kell rámenni a nagával, csak a nagy pofonokat kapom az enemy naga buildtől.
Végignézve a változtatásokat, kezdő statokat csökkentették, így egy körrel később fog stackelni a naga, ezt sikerült elérni.
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85911 üzenetére
Lófasz ez a naga nerf, kb. csak a Stormscale Siren-nél van lényegi vágás.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz ClydeBeka2 #85910 üzenetére
Köszi, csak kérni kellett!
Belenyúlnak itt a dolgokba, remélem rugóstone nem lesz a végén.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grizlisandor #85906 üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
hát de nagázni kell ez amúgy még mindig sokkal jobb, mint a cannon meta volt, mikor a kalózokat hozták be, na ott tényleg eret vágtam. nagyobb baj, hogy egy csomó hős játszhatatlan és ez gyökeresen nem fog megváltozni a csütörtöki patch-el. iszonyat mázlival egy murlock vagy elemental builddel amúgy meg lehet fogni egy 1.-2. helyet, midrange demonokkal továbbra is simán mész top 4-be, bár az még unalmasabb, mint a halak.
-
la_cc
addikt
Konkrétan játszhatatlan a BG most szvsz, ha nem próbálsz nagázni, akkor kb. 5-ből 3-szor fixen az van nálam, hogy minden jól megy, aztán jön egy naga -25-30-as hit-tel és GG.
-
ThySoul
senior tag
Fél év után visszatértem a játékhoz, hétvégén nekikezdtem a rankednek, és te jó isten mennyire hülyék a játékosok dia5 környékén is a control warihoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest