Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
-
fausto
addikt
- semmi, benéztem, sorry -
-
oba
addikt
Durva, hogy rank 10 -en, 10ből 9 ellenfél rugó... Nem is tudom megfogni őket kb semmivel.
-
Nagy.Úr
tag
Quest Priest-el kezdtem el mászni, hogy ezt a sok aggro szrt verjem vele, elég jó statisztikát mentem végül, rank 7-en fejezem be a szezont, mert nincs mostanában kedvem a rankedhez... unalmas..... . Viszont ahhoz képest jött szembe mirror is, így megtapasztaltam milyen jó ennek is a mirror matchupja...... . Viszont sok az aggro tényleg, így azokat lehet grindolni, persze ha lenne hozzá türelmem.
-
Bazsi1987
őstag
80 goldos barát küldetés csere mehet akinek van még, Lampi87 #2106😉
-
lm83
őstag
Mindenhol azt írják, most milyen jó, meg kiegyensúlyozott a meta,
Érdekes módon rank 5 és csak három face Hunter jött szembe reggel egymás után...
Harmadikbol inkább ki is léptem egyből, kinek van kedve ehhez... -
ThySoul
senior tag
### drága fos
# Class: Rogue
# Format: Standard
# Year of the Dragon
#
# 2x (0) Backstab
# 2x (0) Shadowstep
# 1x (1) Bloodsail Flybooter
# 2x (1) Praise Galakrond!
# 2x (2) Eviscerate
# 2x (2) Sap
# 1x (3) Edwin VanCleef
# 2x (3) EVIL Miscreant
# 2x (3) Questing Adventurer
# 2x (3) Seal Fate
# 2x (4) Devoted Maniac
# 2x (4) Umbral Skulker
# 1x (5) Leeroy Jenkins
# 2x (5) Shield of Galakrond
# 1x (5) Zilliax
# 1x (6) Flik Skyshiv
# 1x (6) Heistbaron Togwaggle
# 1x (6) Kronx Dragonhoof
# 1x (7) Galakrond, the Nightmare
#
AAECAZvDAwiyAq8EoIADkpcDv64Dwa4D47QDy8ADC7QB7QLNA5cGiAePlwO2rgO5rgP+rgOqrwPOrwMA
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in HearthstoneÉn ezzel lettem rank5, jelenleg rank3. Nem nagyon láttam sehol, gondoltam berakom ide hátha valaki kipróbálná. Nekem nagyibb nehézség nélkül megy, 10 óta szeritnem max 10 alkalommal kaptam ki, mióta raktam bele zillit egyszer se huntertől pl. Jó midnen ellen, dr rugó priestet lehet alázni a sappel, a többi ellen meg vagy galakrond, vagy egy hatalmas edwin/questing elég, mindegyikre általában nincs silence/egyáltalán nincs silence a deckben. (Pl hunter) Shadowstep miatt meg lehet spammelni a Flik/Togwaggle/Kronx hármast.
-
oba
addikt
Na mégiscsak újra nekiestem a rank5 -nek, miután visszaestem 10 -re. Nem tudom hogy a mezőny lett már gyengébb itt vagy mi történt de ezzel a deckkel, 68% -os WR mellett ma meg is lett az 5ös rank, és még mindig haladok. Ha valaki esetleg még szeretné elérni az 5-öt ma és holnap annak tudom ajánlani: [link]
-
80g i5t3v3#2805
-
oba
addikt
Egy winre voltam a rank5 -től, és onnantól kezdve nem tudok nyerni egyszerűen. Vissza is zuhantam 10 -re. Nem működött sem a facehunter, sem a pirate sem a galakrond control warrior, de még a highlander dragon reno mage sem. Fel is adom...
-
grizlisandor
veterán
Ez a DR rugó is elég jó.
5. kör és jönnek a nagy rőfök és öld meg őket. -
ThySoul
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #82870 üzenetére
Én végül Galakrond rugó mellett döntöttem. Kissé drága volt, de egy jó éve annyira nem érdekel mire verem el a dustot szóval mindegy. Meglepően érdekes meg élvezetes lett (nem a dr-es verzió) kicsit olyan a millió coinnal meg a questingekkel és edwinnel mint a régi miracle, szóval megérte nekem. Jelenleg rank7 vagyok, 12 körül kezdtem, kb háromszor ha kikaptam, azok is a face hunter ellen jöttek össze.
-
tomi20100
tag
80g-t cserélnék
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #82870 üzenetére
Nem nagyon tudok ilyet, bár nem sokat rankedezek. Én is azt látom, hogy főleg a face deckek mennek, meg a priest. A többi deck nem teljesít túl jól.
lm83: szerintem egyrészt érik a HoF-ba kerülése, mert nem sok Charge lap maradt, viszont pont ezért kérdéses is, mert nélküle nem maradna face deck sem a standardban, ahonnan már kinyírtak egy pár deck fajtát, és így elég uncsi a felhozatal néhány héttel az új kieg után is.
-
lm83
őstag
Hihetetlen, hogy a sámán volt op, meg hasonlók,
De egy ilyen Leeroy Jenkins az biztos nem op lap és csak nem lehet már kib*szni HoF-ba... -
NyxNyxNyx
addikt
Eljött az idő, hogy craftoljak valami decket. Mi az ami egész jól teljesít a face paklik ellen, de nem resurrect priest és erős? Kicsit túl kő papír ollónak tűnik nekem az egész meta. Ráadásul amik tetszenének mocsok drágák és nem sokára kirotáló lapokat használnak.
-
sagem
addikt
80G-t cserélnék!
-
grizlisandor
veterán
válasz
Bazsi1987 #82864 üzenetére
Ha megvan az 51% winrate, nem lehetetlen, csak kicsit több meccset kell játszani vele.
Maradjunk a hunter-nél, highlander vs ez a rák. A highlander Turn 10+ általában, mire kiderül hogy mi lesz a játszma végeredménye. SMorc-al, meg Turn 5-8 között kiderül, ha van BenBrode is úgy akarja. Egy egységnyi idő alatt még lehet jobban fogsz haladni szerintem a SMorc-al.
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #82858 üzenetére
Na igen +már PC-n is darabos meg droppol az FPS nem csak mobilon cseszték szét..
-
Bazsi1987
őstag
válasz
grizlisandor #82863 üzenetére
Legend esélytelen vele szerintem, de 2 nap allat 16 szintet haladtam vele úgy hogy csak tegnap maxoltam ki a győzelmekért járó aranyat, ma nem volt annyi időm tolni de 5 ranktol 4-ig simán mentem kb 2x kaptam ki 💪
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #82859 üzenetére
Link a deckről?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
grizlisandor #82859 üzenetére
2 év kihagyás után vele tolom, nincs időm fél órás meccsekre van egy 3 hónapos kislányom, 20 színtről 4 repültem 2 nap allat 😁 kb csak a papok fognak meg 😁
-
grizlisandor
veterán
Jó ez az új facehunter.
GG BlizzardKreatív volt, hogy sidequest Leprás Gnómokat idézzen meg.
-
ETOM
addikt
Kellemes kis hiba ez is.
[link]
-
DTom87
csendes tag
Hali!
80G Csere valaki?
DTom#2476 -
Nagy.Úr
tag
Sziasztok, 80G-t cserélnék. IG: NagyUr#2480
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
legutobbi frissites ota ipaden(13.3) alatt 1 jatek utan folyamatosan crashel a hs. Csak a restart segit rajta. Androidon pedig oneplus 7t alatt neha szaggat(szerintem szinten a frissites ota). Egyedul tapasztalom ezt vagy masnal is jelentkeznek ezek vagy hasonlo dolgok? -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
80g csere -->Csabika#2864 -
oxox
addikt
szerk rájöttem
-
sagem
addikt
Elő szokott fordulni, random eltűnnek lapok, sőt néha hősök is, és ezért nem tudok pl. új paklikat összetenni ilyenkor, mert azt írja nincs meg a hős/kártya..Mostanában kezdte, több embernél is volt/van, de a Blizz semmit nem reagált még rá. Általában x perc alatt / vagy egy óra alatt rendbe jön, de addig nem tudsz mit csinálni.
-
Bazsi1987
őstag
Köszönöm fiúk 😊
-
grizlisandor
veterán
válasz
Bazsi1987 #82845 üzenetére
tessék(katt) hunter/warrior most nagyot megy, a zoo meg mindig jó.
-
Bazsi1987
őstag
Üdv újra itt 2 év után vissza tértem hs világába a bg miatt, gondoltam be lesek ismét a ranked világába, de a régi deckjeimel ami maradt nem sokra megyek, van 7k-8k dustom valaki tud egy jó olcsó agro decket? 😊 Hosszú meccsekre ott a bg játék mód 😊
-
DJGABI
addikt
válasz
szinesz.bob #82841 üzenetére
Ú az amalgám.... rip. Mi marad igy? Mechek? Murlocnak nem is tudsz hp-t adni kb annyit
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #82842 üzenetére
Hát Galakrond nagyon nem lett gyengítve, csak a kveszt sámán...
-
grizlisandor
veterán
válasz
szinesz.bob #82841 üzenetére
Képszerűen a nerf-ekről.
Kb semmit nem fog jelenteni ez a nerf, remélem készülnek jövő hétre is valamivel a shámánnál.
Szóval a qt +2 battlecry a teljesítéséhez.
Az összes shámános invók mehanikára +1 mana cost.
Dragon’s Pack -> 7 vagy 8 mana cost. -
szinesz.bob
senior tag
A nerfek:
Corrupt Elementalist
Now costs 6 Mana (up from 5).
Sludge Slurper
Now has 1 Attack (down from 2).
Faceless Corruptor
Now has 4 Attack (down from 5).
Mogu Fleshshaper
Now costs 9 Mana (up from 7).Battlegrounds:
The BoogeymonsterMoved from Tavern Tier 5 to Tavern Tier 4.
Mechano-eggMoved from Tavern Tier 5 to Tavern Tier 4.
The BeastMoved from Tavern Tier 4 to Tavern Tier 3.
Coldlight SeerMoved from Tavern Tier 2 to Tavern Tier 3.
Primalfin Lookout (changed last week)Moved from Tavern Tier 4 to Tavern Tier 5.
Nightmare AmalgamHas been removed from the pool of available minions.
Brann BronzebeardHas been removed from the pool of available heroes.
BartendotronHas been added to the pool of available heroes. -
Doom
aktív tag
Hello!
Azt vettem észre ma, hogy egy csomó basic (!) lapom eltűnt, ilyenek, hogy bluegill warrior pl. A neutralok közül az összes sima basic eltűnt, a goldenek megmaradtak. Másnál nem fordult ez elő? Milyen szánalmas ez már...
-
lm83
őstag
Tegnap este olyan infó volt, lehet ma jön a nerf,
Nem tudom, hogy jobb lesz e majd, már így is elő jöttek a sidequest face Hunterok, amik eszik a sámánokat,
Meg jönnek a dr rugók aztán nem leszünk előrébb... -
lm83
őstag
válasz
eLit-MiLan #82837 üzenetére
Azért itt sem jön ám mindig kézbe vissza, sokszor előtte játsza ki a barista bc t, utána meg faceless...
-
rocket
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #82823 üzenetére
Csak a szokasos, #blizzardbalanceteam, #smallindiecompany stb.
Ugylatszik szerelembe estek a Shamannal, az elozo metaban nem nerfeltek a Quest Shamant (Mage nerf utan lett OP), most is adnak meg idot neki....
-
grizlisandor
veterán
Jött update, kezdtem örülni, hogy kiherélik a shámán-t, de nem; BG hibajavítás csak(katt)
-
F-ECT$
titán
Én megvártam volna, hogy mit nerfelnek, illetve még a meta is eléggé alakul, ezt jelzi a face hunter deck megjelenése is.
Amivel találkoztam még, és nem volt róla szó: pirate wari, galakrond wari, galakrong zoo lock, galakrond rogue, meg mindenféle hunter (face, highlander, quest). -
oba
addikt
válasz
eLit-MiLan #82831 üzenetére
Akkor még fejlődnöm kell... kijöttem a formából és a lapok 90% -a is új nekem
-
oba
addikt
válasz
grizlisandor #82827 üzenetére
-
Nagy.Úr
tag
Én a Holy Wrath Paladint szeretem most játszani, egész erős az új deckek ellen, shaman ellen bőven 50% felett van a winratem vele. Kevés új lap kell hozzá, azt hiszem új kiegből egyedül a Sathrovarr, de azt ingyen megkaptuk amúgy is. Esetleg a Hunter, Rugó aminek vannak Midrange- esebb variációi, vagy ha szereted a Highlander deckeket, azok is egész szórakoztatóak tudnak lenni.
-
grizlisandor
veterán
-
oba
addikt
Bedaráltam a régről megmaradt wild lapjaimat, lett 23k dustom. Csak fogalmam sincs mit kéne craftolni. Ebből 2 db deck jön ki max (esetleg még egy 3. budget) mivel elég hiányos a standard lapkészletem. Úgy gondolom a shamanra most nem repülnék rá, úgyis jön a nerf. De akkor mit kéne összepakolnom szerintetek? Ami esetleg hosszú távon is működőképes lehet
A midrange/control játékot jobban kedvelem mint az aggro -t.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #82823 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
grizlisandor #82815 üzenetére
-
F-ECT$
titán
Egyébként tök jó lenne, ha normális BG statisztika lenne, mert ez így nagyon nem informatív. Pl tökre úgy érzem, hogy vagy top 3 vagyok, vagy tök utolsó, elég ritkán végzek a 4-7. helyek egyikén. De ez csak érzés, pontos számom nincs rá
-
fausto
addikt
Nektek jó a játék? Nekem nem indul sem telefonon, sem PC-n
-
F-ECT$
titán
BG-ben ha egyszerre többen is meghalnak, akkor mitől függ, hogy ki hányadik lesz? Néha marad a halál előtti sorrend, de néha van változás. Talán attól függ, hogy kinek mennyire megy le az élete, vagy más számít?
-
lm83
őstag
Na jön a sámán nerf [sámán nerf]
Szuper, hogy lekraftoltam a paklihoz Kronx-ot meg az epic-eket, mert nyitni nem sikerült ezekből... -
NyxNyxNyx
addikt
Mai mérlegem, kettő 8. hely és egy 1.
-
Tbs82
tag
80g eu trade
Endimion#2236
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #82798 üzenetére
Elkelt!
-
Frogged
aktív tag
Ki mivel próbálkozik most amíg nem álltbe a meta?
Én kisérletezgettem a Dragon paladinnal szeretem volna hogy jó legyen de a magek ellen kb insta conced.
Eddig a szembe jövő paklik 60% mage és 30% rugo néha 1 lock más jónak tűnő paklival nem nagyon találkoztam de eddig csak 20-25 mecset toltam ugy hogy remélem változatosabb lesz a felhozatal. -
Chumlee
senior tag
Shopban lehet goldért régebbi packokat venni
! GvG , Old Gods
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest