- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
whitezo88 #82417 üzenetére
Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen dolog miatt fogok újra rákeresni a topicra...
Nagyon köszönöm, hogy belinkelted Kibler írását, tetszett a higgadt tényszerűsége. sajnálom amúgy azokat az embereket is, akiknek a döntést kellett hoznia, ugyanis szerintem nem lehetettjónem rossz döntést hozni. Nyilván a felrobbant reddit most nacionalista lázban ég (trump féle piacharc), de valójában ez már nem az első jele volt ennek, hogy az amúgy 5%-os (source: Angry Joe) részesedéssel rendelkező kínaiknak egyre erősebb a hatása (ugye a Jaina nerfek). Ha mérsékeltebb büntetést hoztak volna is, ugyanúgy elindul a flame.
Mindenesetre most egy kicsit követni fogom, hogy hová fut ki a dolog.btw ha már itt vagyok: milyen a játék? same old, same old? 1x gondoltam rá, hogy felrakom mióta sikerült lerakni, de gyorsan letettem róla.
ha úgy gondolja tg, hogy ez off, akkor nyugodtan rakd át abba, de szerintem lesz hatása a játékra még ha csak rövid távon is
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest