- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Zugolodas mindig van, de ha meglesz a vart profit a cegnel a kutyat nem erdekli, ha meg nem visszaallitjak a regit es ugy allitjak be magukat, mint akiket erdekel a felhasznalok velemenye.
Mivel ez az elozo ingyenes SP tartalom evolucioja, igy boritekolhato, hogy konnyeden hozni fogja az elvarasaikat, mert az 0$-t hozott, ez meg ha egy ember venne meg mar profitot termelne az elozohoz kepest, mikozben a tartalom eloallitasi koltsege nem valtozhatott jelentosen.Elkepeszto ami a lootbox jatekoknal megy, elobb-utobb el kell erje a vasarlo ero tobbsegenek az inger kuszobet ez a lehuzas, igy akkor mar a "balna" felhasznalok se fogjak tudni hozni a vart profitot.
-
lm83
őstag
válasz
adrian360 #81598 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz a fogadtatás, már eddig is zúgolódtak az interneten...
Én már a múltkor írtam, nem vagyok kibékülve, hogy eddig vártak vele.
Úgy voltam kieg megjelenéskor, majd először megvárom ezt, addig nem veszek pakkot. Dehát az ítéletnapig is várhattam volna így...
Sajnálták ezt a 15 pakkot még mellé adni, nehogy aztán ennyivel kevesebbet vegyél utána...
Szóval ez a fele tiszta blizzard...
Aztán majdnem egy hónap kuss után bejelentik, majd a bejelentés dátumát... megint a szokásos...
Utána jön a duma, hogy elég időt akartak adni a játékosoknak, hogy az új palikat próbálgassák... Vicc tényleg.Viszont amilyen két napos megjelenés előtti eseményt rittyentettek azon meglepődtem.
A kieg megjelenés előtt szokott lenni, egy napos final reval, most meg két napos.
Meg azért nem semmi nevek akiket összeszedtek, Toast, Kripp, Trump...
Azt gondoltam itt már nagy baj lehet, ha ennyit rááldoznak erre. Első napot néztem is, jó volt látni, hogy a "nagyok" is tudnak szenvedni, meg agyalni. Meg azért kijött, hogy kik "nagy agyak"Ma talán kipróbálom, de nincs nagy elvárásom. Azért régen biztos jobb lehetett, Karazan idején még nem játszottam, hogy fix lapokat kaptál. Nem pár pakkot, amire már nincs is szükséged...
-
adrian360
őstag
Ez volt a nagyon várt új Solo adventure ? ugyan az mint a többi dungeon run, csak most 700g meg is kell venni ... amazing
-
grizlisandor
veterán
100g-s qt-t kaptam már. Pog
-
fausto
addikt
Azon gondolkozom, hogy ha valamelyik kártyát nerfelik, ami benne van az egyik EVIL deck-be, akkor Zayle full áron lesz törhető?
-
lm83
őstag
Token druidot csak ajánlani tudom.
Ma 10ről indultam vele.
Sajna az új lego nincs meg, így olyan paklit kellett választanom amiben nincs.
Először ezzel a populár verzióval indultam,
13--8-at mentem vele, de 8nál megakadtam, kilencre visszacsúsztam.
Aztán trending fülön néztem újabb verziót ezzel 9-ről winstreak-kel mentem fel 6-ra szinte vereség nélkül. Ott sikerült megakadni. Megjelentek a warriorok.
Aztán váltottam bomberman hunter-ra, és jött is szembe egymás után négy bomb wari, úgyhogy meglett a rank5 végre, sok hónap után....Token druidra még ezt a cikket is érdemes megnézni
-
Fr0z3n
őstag
80 g lenne cserélni
-
lm83
őstag
Na kikerültek az evil dekkek közben írják, hogy van aki már nyitott is belőle pakkból...
-
rocket
nagyúr
"[Android] Fixed an issue causing some tablets to use the user interface intended for phones."
Vegre javitottak
(silent DC-rol semmit nem ir patch notes)
-
titetoyz
tag
Sziasztok,
Rastakhan kieg után abbahagytam, most térnék vissza.
Goldom kb 0, de dustom van cca 10k. Szerintetek van esélyem ebből "visszarázódni"?
Köszi, valami low budget decket is kérnék szépen, ha van most ilyen, Druid a "mainem"
-
whitezo88
nagyúr
megcsináltam a secret midhuntert, 0-3 rank9en, a 3 meccs alatt láttam 2 db secretet, és semmit se csináltak, szóval remek eddig
konkrétan murlock raideres shaman jön ellenem már és szenvedek.
-
arni1
aktív tag
80g eu csere: Arni#2647
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
JNashville #81573 üzenetére
Hát ha felhúznék minden boardclear-t akkor sem értem, főleg h ez egy olyan paklinak a winrate-je amiben nincs is storm.
Ezen kívül tetszik a pakli, huntereket jó szívatni vele.
-
tPedro_
őstag
Tpedro#2141 80g csere
-
NyxNyxNyx
addikt
Big Shaman vs Token druid matchup-nak mi a titka ami miatt 48% a winrate? Én teljesen esélytelennek érzem magamat az idő nagyrészében, gondolom rosszul csinálok valamit.
-
Pala kártyás questet csináltam és összedobtam hozzá egy moslék dekket csak pala lapokból. Volt benne minden. Sárkány, secret, lifesteel, kisebb control lapok mint change Attack 1 és set minion 3/3 minionos lapok. Már csak 4 lap volt vissza a questből és kikaptam ellenfélnek egy spelles Huntert, de használt minionokat is a pakliban. Háromszor biztos a halálból hoztam vissza a meccset, hát komolyan mondom élveztem.
Utána vettem paklit a lóvéból és kiesett Jepetto, ez a lap jónak tűnik. Később nézek rá valami fun paklit. -
törölt tag
ShadeHun#21227 80G csere!
-
Chronos85
tag
válasz
grizlisandor #81557 üzenetére
A tegnapi aréna change-et lehozta vmelyik magyar oldal?
Csak mert a Hearthpwn biztos nem.
Nemtom miért de bennem az volt, hogy RoS boostert kapunk nem Rumble-t a verseny után. Nem az a pár fogja megváltani a világot, de miért nehéz a legfrissebb kieghez adni lapokat?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #81557 üzenetére
Megjöttek a packok, 6 db. Micsoda? Én úgy emlékszem, hogy bunny-ra fogadtam, de a legtutibb, hogy az esport1 cikk(katt) alapján csináltam és ők hunterace-t ajánlották első sorban.
Szép vagyok, drukkolok bunny-nak, a packjaim ellen.
Szerk.:
Nyitottam egy Bwonsmadi-t. -
sagem
addikt
80G-t cserélnék, PM ha van
-
-
rocket
nagyúr
Kapott valaki az elmult hetekben 60g questet??
Osszesen 31 quest/quest csere ota nem kapok, volt 2x Cpack, 1x 100g, 1x80g, tobbi 50g.
Zsinorban volt 7x play 20 X class card. -
-
lm83
őstag
Megjöttek az ajándékok pakkok a vb után.
De nekem négy jött három helyett, nyuszifülre raktam... -
lm83
őstag
Van új legendary quest ros pakkért!
-
Genji
őstag
80g csere --> LooseCannon #21818
-
lm83
őstag
Igen múltkor már én is írtam, kieg előtti nagy frissítést csinálták meg ilyen szuperra...
Tegnap néztem hsreaplayen, hogy secret Hunter jó counter a népszerű paklikra, jó a winrate,második, de alig játsszák, alig 1% on volt.
Erre pár órával később kiakják Twitterre, hogy mindegyik szerveren az a legjobb winrate deck.
Kíváncsi leszek estére mennyire megy fel.Bár mondjuk azért több napos intervallumot néznek mindig vissza felé, lehet még nem lesz látható jele.
-
rocket
nagyúr
válasz
tomi20100 #81547 üzenetére
Nalam is naponta tobbszor megszakad pc-n, de ott legalabb 10 masodperc mulva leesik a kliensnek, hogy dc es jon a reconnect uzenet, mobil verzional meg az esetek tobbsegeben uzenet nelkuli silent dc van, mire ujra indul a kliens meg vagy kimaradtal 1+ korbol, vagy jon a "you lost your last ranked game due to the dc".
Forumuk es Reddit tele van ezzekkel a problemakkal, egyetlen hivatalos komment se jott, hogy dolgoznanak a javitasan, vagy mi a szitu. (bezzeg az,hogy elerte a Reddit forum az 1millio kovetot a fel HS dev teamet uzenet irasara kesztette)
A hiba biztosan a spagetti kodban van es nem a felhasznalok oldalan.
-
tomi20100
tag
Csak nekem reconnectel mostanában ez a rakás hulladék?
-
whitezo88
nagyúr
0-3 története: [link]
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #81540 üzenetére
Elkelt!
-
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék:
Sanyiiiiii#255818:00 után leszek.
-
JNashville
senior tag
A rugónak meg túl kell élni és összevárni ezt a kombót, ami még mindig nem win, csak 16 dmg kézből, tehát neki is majdnem a fél HP-dat meg kellett oldani, valamint addig a játékot is játszani.
Amúgy bármitől szar kikapni, ami kitol rád 12+ dmg-t egy körben, hol vannak már az Al'akir + Rockbiter 12-k.
-
80g-t cserélnék, btag Puder#1982
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #81530 üzenetére
Sokat kell játszani, nézni streameket és 1-1 vesztes meccs után elgondolkozni, hogy ha máshogy játszottál volna, akkor nyerhettél volna-e. Más út nem nagyon van.
-
Padlás
senior tag
válasz
JNashville #81532 üzenetére
Ha ő kitol 16 dmg-et kézből egy körben az oké, ha az ellenfél, akkor nerfelni kellene.
-
JNashville
senior tag
válasz
eLit-MiLan #81528 üzenetére
Nem volt tauntod, mire számítottál?
-
freelanced
addikt
válasz
F-ECT$ #81529 üzenetére
Értem, köszönöm!
Hogyan tudnám fejleszteni? Tudtok esetleg jó leírást adni / ajánlani a deckhez a stratégiát illetően?
Amit találtam már elolvastam illetve streameket és videókat is néztem.
Igazából sokszor már a 3-4. körnél elvesztem a meccset ha őszinte akarok lenni. Persze nem mondom hogy lehetetlen lenne tovább játszani de nagyrészt nincs értelme.
Van olyan deck ami olcsó viszonylag és érdemes megcsinálni mert sokáig használható lesz?
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #81523 üzenetére
Hónap elején mindig picit nehezebb a dolog, mert mindenki visszaesik 5 rankot, és ilyenkor próbál mindenki legalább oda eljutni, ahol volt.
A token druid tier 1/2 deck, ha rank 20-on se jutsz túl, az inkább tudásbeli hiány, nem a deck (vagy a deckválasztás) a hibás.
-
eLit-MiLan
őstag
Nem tudni mikor jön valami nerf? Waggle pickre is ráférne..
[link]
-
thomeef
őstag
válasz
grizlisandor #81526 üzenetére
Áhh, köszi a tippeket. Ahogy néztem a Timber Wolfot OTK-ra használja a srác, vagy ha nagyon lassú deck ellen megy akkor arra tolja a Frenzy-t, viszont az 1/1 cicáknak én sem láttam semmi hasznát, azt simán lehet cserélni egy Bestial Wrathra, vagy secret discover-re.
-
grizlisandor
veterán
válasz
thomeef #81524 üzenetére
+1
Igen, 5/5 vertem őket, murloc shámán az ver, bár az egyik csak az herocard infinite value miatt nyert.
Conjurer mage ellen is jól kell a freezing-et és a misdir-t, nehéz matchup, maradék rugó meg nagyon jól húzott.Azok a pakli alapjai szerintem. Azokkal keresed ki a Dire Frenzyvel buffolt 1/1cica/Scalehide/huffer/rhino/unleashtobeast minionokat. Addig ZulJin-t se éri meg kijátszani.
Én az 1/1 cica és Timber Wolf-ot nem értem, de lehet ezek miatt működik a deck.
-
Yamaha R1
tag
Attól félek, Dynamike megint ugyanaz a sunyi gyerek, aki korábban "redband" néven lopkodta a 80 goldos questeket.
Valamelyik modi le tudná ellenőrizni, mielőtt megint "munkába" állna?
-
thomeef
őstag
válasz
Dynamike #81521 üzenetére
A ctrl warrinál csak ezek az üres kommentek unalmasabbak
(#81518) grizlisandor
Dog hunter deckje tényleg elég fun, warrikat nagyon durván lehet vele farmolni, mondjuk én még csak 10 meccset mentem vele, nem teljesen jött még át minden. Pl. a 2 tracking + 2 master callt sokallom kicsit. De lehet én játszom ki rosszkor...
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdeklődnék ki mit ajánl:
Szóval jelenleg Token Druid paklim van, viszont mióta elindult az új Season nem tudok kijutni már Rank 20- sem, egyszerűen mindig megtalálnak az olyan deckek amik tele vannak "Deal 1-2 DMG to all" lapokkal. Egyszerűen képtelen vagyok kialakítani egy boardot.
Viszont ami kérdés lenne, hogy mi miatt van ez? Az új Season előtt még simán eljutottam Rank 15-ig minden erőlködés nélkül, most pedig kb 20 meccsből 18-at elvesztek a maradék kettőt pedig vagy azért nyerem mert tényleg nagyon gyenge a másik játékos vagy mert kifagy.
Most az a kérdésem hogy a játékosok változtak ebben a mezőnyben, a deck-ek változtak ennyire vagy maga a Token druid vált használhatatlanná a pár hét alatt mert rájöttek az emberek mivel lehet counterelni az adott lapokat?
Illetve mit lehet tenni?
A gond az, hogy nem nagyon van Dustom, kb 3000-ret tudnék kinyerni a felesleges lapokból, viszont mivel ennek a nagyrésze az új kiegből van nem szerettem volna beolvasztani. Ellenben így tényleg élvezhetetlen a játék.
Arra lennék kíváncsi, hogy én csinálok valamit rosszul vagy van valami oka a felsoroltak közül.
Mit javasoltok, hogyan tovább?
Köszönöm!
-
Dynamike
junior tag
válasz
grizlisandor #81518 üzenetére
Ugyan olyan jatszhatatlan maradt sajnos, vagy 2 kontrol deck csap egymásnak amiből fél órás unalmas meccs lesz, és a végén az nyer akinek több szerencséje volt, vagy 2 perces meccsek,amitől szinten elmegy az ember kedve.
-
grizlisandor
veterán
válasz
vjacintka #81515 üzenetére
Szia!
Az eddigi lapjaid a classicon kívül mind csak wild-ba jó, játszhatsz ott is, de főleg a standard része megy itt a topikban főleg. Packokat vásárolni főleg az utolós kiegészítőét(Rise of Shadows) érdemes, mivel az még ~2 évig játékban marad, a deckekhez hiányzó lapokat és craftolnám dustból.
Deckek közül én a helyedben ezek közül(katt) vagy ezek közül(katt) válogatnék kezdésnek. Tudom ajánlani, zoo warlock, rugó, mage és hunter deckeket kezdésnek.(#81516) Dynamike:
Ezzel sokat segítettél a phkollégán, meg kérlek hülyeségeket ne terjessz.
A rota előtti metához képest javult a helyzet.(#81517) xenom0rph:
Szerintem bármivel, csak kitartónak kell lenni.
Pl én most mentem fel R9 1 csillagról R5-re. Tegnap meg Dog legendásba, de az senkit nem érdekel.Kód hozzá:
AAECAR8KxwOHBMkE3gS7BcMI/gynggObhQOghQMKtQOXCMUI9uwCmPACyfgCpIgD1IsD5pYD+ZYDAA== -
xenom0rph
őstag
rank10 alá mit lenne érdemes hozni? se token druiddal se zoolockkal nem megy...Warit meg nincs kedvem játszani a már fentebb említett 20 perces meccsek miatt. Mech Hunterrel vagy lackey rugóval jobban lehetne haladni?
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Ungoro kieg. óta jegeltem a játékot, addig szinte minden fontos lap megvan.
Szeretném ismét bele vetni magam a dolgokba.
Kérdés, hogy milyen paklikat érdemes vásárolnom, amik még jók lesznek rankedre, nem állnak kivezetés előtt stb. Avagy miket érdemes mindenképp lekraftolnom?
Minden hasznos infóért hálás lennék...Előre is köszönöm!
-
lm83
őstag
Hát én szívesen játszanék ezzel a ctrl warival, de minden második meccs miror, és nagyon nincs kedvem fél órákat játszani úgy hogy kb pénzfeldobás ki nyer majd. Kinek dob jobb lapokat...
-
DJGABI
addikt
nekem 6-9k dust hiányzik bombás ctrl warrihoz, hiába van 10k-m meg tökre játszanék vele nem fogom elverni egy deckre... nekem a warrior asszem örökre wallet warri fog maradni.. pedig múltkor nyitottam Grom-ot...
hunteren gondolkozok, de egy 4k ahhoz is hiányzik..
-
lm83
őstag
Hát én is játszottam gyorsan kettőt vele tegnap.
Első rúgó, egy idő után feladta.
Második kontroll shámán. 22:59-kor kezdődött a meccs, 23:46-kor döntetlen lett:/ fene se számolta a köröket...
Nekem vagy 30-40 armor volt fent neki már fatig, meg tizenpár élet, még 2 kör és vége lett volna.
Elys-ből pikkeltem még két Elys-t, már azokat is kijátszottam.
Utána rúgó, az is nehezen lett meg.
Megint sikerült még 2 Elys-t pikkelni a végén, erre a rúgó Recruitment Contract-tal szerzett egyet magának.
De azért meglett. -
-
F-ECT$
titán
válasz
grizlisandor #81505 üzenetére
Ja igen, rugó is volt, az is föladta elég gyorsan
-
F-ECT$
titán
Ma játszottam pár meccset control warriorral, és tisztára retro érzésem volt. Mintha vanilla időszak lett volna, úgy éreztem, hogy gondolkodással és persze kis szerencsével mindegy mi jön szembe, van esélyem ellene, nem dől el 3-4 kör alatt a meccs. Vertem is vele huntert, shamant, big mage-t (mondjuk 2 hp-m maradt és már 6-os fatigue-m volt), token druidát, szóval jó kis sorozat volt. Pedig 1-2 lapom nem is volt meg hozzá.
-
lm83
őstag
Na bejelentették, hogy mikor lesz a bejelentés az adventure érkezéséről
Meg sem lepődünk...Hagyják had vegyük addig a pakkokat,ha játszani akarunk... Nehogy már két dolgot is kapj majd ha költesz rá...
-
grizlisandor
veterán
válasz
fausto #81497 üzenetére
Volt még legendás kombináció hasonló szituációban druidnál, hogy Turn9, coin + Kun és a Refresh your Mana Crystals válaszottad és el akartak castolni a játékosunk az UI-t, de nem tudta, mivel 9 manája volt.
Ez is tipikus esete, hogy kellene még pár kulcsszó a játékba, ami egyértelművé teszi a mechanikákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged