-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Én is nyitottam egy Jungle Giants-ot
-
férfiállat
tag
80 goldos eu quest trade valaki??
-
-
törölt tag
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #70841 üzenetére
Ungoro:6pack 2lego
Classic: 5pack 1lego
(Ezeket tartottam meg a bejelentes ota)
Tobb helyen irtak,h vsz reseteltek a pityt es az elso 10ben lesz lego, igy elkezdtem egyesevel venni a msog es wotg packokat (ezeknel az utolso nyitasom lego volt anno)
Msog: 6. pack, wotg: 2. pack.Bar meg csak reggel 8van, de most beulnek ice cube melle
(today was a good day)
-
-
DaveNo1
veterán
Új rogue legendary...elég "meh" ez is.
-
Soybex
őstag
Srácok tanácsot kérnék tőletek.
Megjelenés napja óta játszok, de mára már teljesen unalmassá vált a játék. Minden havi hátlapot azért megszerzek, de már rank 15 alá nem megyek mert nem köt le.. Titeket mi hozott újra "lázba"? Illetve sokan új alternatív játékként emlegetik a Gwentet, de 99%-ban telefonról játszok és ugyebár gwent nincsen. -
törölt tag
válasz
rocket #70836 üzenetére
Gondolom ez is hasonló elven működik mint sc2-ben az egységek statjai pl. Ha megváltozik valami nem frissítik a játékot mivel ezek az adatok nem a játékos gépén vannak. Így csak annyi tűnik fel, hogy változott valami.
Ezzel küszöbölik ki, hogy tudjon csalni a sok vérpisti.
Egyébként redditen is megerősítette egyik cm hogy EU-n is aktív a dolog.Lol 7 ungoro packbol 1 golden (hunter) egy sima lego (druida quest).
-
Gyuri27
félisten
válasz
DaveNo1 #70832 üzenetére
Majd az eljövendő nagy pap metában jó lesz.
Még a dragon papba is max 1 9-s lapot játszott az ember. A fönixbe is.
Sap, hex, poly, devolve sorolhatnánk ami countereli. Aggro, tempo ellen ez a lap nem csinál semmit.
Lehet jó ha épp a 8-9 körben húzod fel kontroll ellen. Csak olyan meta meg nincs egy ideje.
A sok death lény miatt meg még a rák is silencével fog jáccani.whitezo88: azt se jáccódja kb senki. Ha csak a 3 mana 1/4-ből ki nem veszed.
-
rocket
nagyúr
Hearthstone Wild Packs Have Returned & Card Pack Changes Live!
Nekem nem updatelt meg a kliens, ugyhogy varjatok meg a pack nyitogatassal.
-
DaveNo1
veterán
Új Mage lap.
-
anorche1
őstag
80g keresi párját
-
h3lios
addikt
A mage epic nagyon beteg is lehet. 1 Megfelelő secret választással simán lehet olyan effekt-et elérni, mint Medivh-el a Karazan bossfight-on. (Ami OP volt).
Nem szabad elfelejteni, hogy a secretek 3 manásak a mage-nél. Ha full secret style-ban tolod akkor az 15 mana 8 ra olcsósítva. Körbejátszani majd meglátjuk, hogy mennyire lesz nehéz. Ha én 1 ilyen paklit futtatnék akkor a következőket játszanám: Counterspell, Mirror Image, Spellbender, Ice Block, Ice Barrier.
Majd meglátjuk, szinte az összes lap az új pirate és a bearshark kivételével a metát hivatott lassítani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi valósul meg. Mert ha marad 1-2 cancer aggro deck, akkor a 9 manás frostlich jaina megmaradt fancy never used kártya szinten.
Az új shaman hero ugyanakkor tökéletesen beleillik 1 már meglévő pakliba. Egyébként Savjz holnap este 5-kor mutat be 1 új Rogue lapot, ami 90%, hogy az új Hero lesz.
Amúgy megjósolni sem lehet, hogy milyen paklik lesznek majd a metában is milyen tier-ben lesznek. Amire mérget mernék venni, hogy az evolve shaman tier 1-2 környéke lesz, illetve a Freeze Mage is mocskos erős lesz . Kapott Alex mellett 1 selfheal mechanikát az új Hero személyében. 1-2 elementállal (akár 1 pyrossal) simán felhealeled magad fullra és nem tudják proc-olni a blockodat.
Ha control meta lesz a midrange druid csak röhög majd, mert nem nagyon lehet hosszú távon megfogni.Szerintem 1 tempo mage is szépen alakul az új 3 mana 3/4-nek köszönhetően.
A paladinra leszek nagyon kíváncsi, mert simán előfordulhat, hogy beválik ez a bubis verzió és kapunk 1 eboladin 2.0-t. -
DaveNo1
veterán
Új priest lap. Hello silence.
-
whitezo88
nagyúr
Mage epic spell: 8 mana: who am I? None of yout business!
-
whitezo88
nagyúr
Néha nekem is bejön a highroll
[link] az utolsó 4-5 legend backes volt már, így első nap várható, de jó érzés őket is farmolni ha bejön. Bár sok skillbe nem telt. Mod: na még1, golden patches-es golden smorc warrior.
-
sagem
addikt
Holnap kapsz még egyet
De voltak most dupla goldok( quest) + ingyenes aréna belépők (az is lesz még 1) +megjelenés után is biztosan lehet még szerezni 3 új csomagot ha teljesíted a kalandot...szóval 6 új csomagot + egyéb extrákat is kaptunk most előtte, szerintem nem rossz.
-
micafighter
nagyúr
-
lm83
őstag
Hát nem tudom mikor jön, de még csak két pakkot adtak eddig
Múltkor azért többet adtak megjelenésig nem? -
Scale
őstag
válasz
whitezo88 #70801 üzenetére
Miután elértem rank5-öt kb másfél héttel a szezon vége előtt, akkor untam rá, aztán arénába kezdtem mert semmilyen deckkel nem volt kedvem játszani.
Tegnap a szezon utolsó napján meg megjött a kedvem miracle rugózni de gondoltam csak fun lesz, nem létrázás. Erre meg rank5 0 csillagról ~10 meccs alatt majdnem rank3 meglett. Nem hittem volna, hogy ilyen erős a miracle, főleg nem a 3 növény nélkül -
whitezo88
nagyúr
Jöhetne már a kieg, már csak 1 hét, mert kezd unalmassá válni ez, de félek nem lesz jobb csak lassabb. Pala wineket farmolok, 45 kell aranyhoz. De ez... nyerd meg b+
(#70802) régen nem volt az, most első pár körben látom ki fog nyerni és 90%ban be is jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest