- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz whitezo88 #33094 üzenetére
Balance egyik blizzard játéknak se volt erőssége De, hogy ezt a brawlt, hogy lőtték be fogalmam nincs.. Tesztelni biztos nem tesztelték, mert akkor látták volna, hogy Ragna a híg fos kategória Nefa mellett.
Rofl, először kapok Nefát 3 Ragna game után, ellen insta feladta
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
NA-n Brawl packban: Al Akir mi van ezekkel a packokkal?
-
oba
addikt
kit tudnék most nézni watch and learn miatt?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #33093 üzenetére
vicces hogy készülnek ilyennel és még itt se tudnak balanszolni, pedig ez kb 10 meccs alatt kijön annyi elég lenne hogy pl 1 manával kisebbről indul nefa, vagy nem 0 mana spelleket lop hanem x manával olcsóbbakat. 0 mana MC, TN, Siphon really? Mintha Vael nem lenne broken eleve. Vagy Razorgore, amit Rag early gameben nem is tud SEHOGY leszedni.
ezzel meg megelőztek, én akartam ma decktrackerrel megnézni [link]
mod: közben Krippet nézem, most pleb ladderre váltott, rank21en volt egy player aki Booty Bayt kirakott majd rá egy stealthet
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Gyuri27
félisten
Embörök. Bontottam egy táltost. Kérdés, hogy melyik most a legjobb fagyi mage?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Prof
addikt
Jo ez a Brawl, az egyik nyeremeny pack Onyxia-at adott.
Ha nefariannal van az ember 3-5 korbol sokszor lehet nyerni. Bar szerintem Nefarian 4 mana-rol indulok mokaja kicsit tulzas.
Jo dolog kulonosen kezdoknek akik amugy nem tudnanak meccseket nyerni basic packkal.
Ezzel a jatekmoddal is bizonyitotta Blizzard szamukra olyan, hogy Balance nem letezik.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Nulla manas mindcontrol
-
h3lios
addikt
Nekem összességében tetszik ez a brawl-os játékmód. Most ezt a hetet elcseszte a sz.r balance. De mindig is örültem volna, ha ilyen class challange szerű játékmód is bekerülne.
Összességében vicces dolgokat is ki lehet majd belőle hozni.Pl. megnéznék egy murlocs vs pirates hetet is.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
saelin
veterán
válasz RockHaRD #33080 üzenetére
Pedig nem lenne rossz, csak kicsit jobban kellet volna balanszolni. Kezdhetne rag több manával (2-3) vagy kevesebb durabilityvel, mert így ha xar a kezdőkezed, akkor nef könnyen be rektelhet. Nekem nefariannal pár kivételtől eltekintve mind win volt, míg ragal ha 50% winratem van - de tuti még ennek a fele sincs meg. Érezhetően az egyik irányba borult a - balance - mérleg nyelve, amiben véletlenül sem rag csücsül.
Kicsit rossz kezdet az új játékmódnak, ennél lehetett volna pozitívabb is a fogadtatása.Annyi jó van most benne, hogy holnap tudok ott goldot farmolni. Sokan instant concede-t nyomnak, ha ragot sorsol nekik a gép.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz Derrewyn #33084 üzenetére
ha tudod fogni az elején és ragnaros is jól húz, akkor nefarian esetében kifogy a szufla és izélhatja a random 0 mannás varázslatokat.
(#33076) whitezo88: lent pár random 5 élet alatti lényem. jön az egyikre az a bizonyos 5dmg-es varázslat. a kezemben szintén 5 életes és az alatti lények. a yolo 2 mannás képesség egy hex-et adott.
-
Derrewyn
senior tag
válasz ígyvanferi #33082 üzenetére
Na, nekem is csak sikerült Ragnával nyerni.
Nefarian gyakorlatilag 2 kártyát húz minden körben, a másodikat nem is saját paklijából és nulla mana. Ezt nem értem hogy gondolták kiegyensúlyozottnak.
@tretyak: Concede? Minenk szenvedni, Ragnával nem hozol vissza egy ilyen kezdést 4 mana hátránnyal.
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
Amúgy első körös Vaelra van valami normális válasz? Nálam eddig autowin volt, ha ezzel nyitottam/nyitottak ellenem. Egyébként nekem eddig tetszik, kicsit lehetne jobb a balance, de szórakoztat.
Más: a patch óta nektek is keveri a deckek sorrendjét? -
saelin
veterán
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Ennek az új Tavern Brawl-nak van értelme miután meglett az 1 win? Azon kívül persze, hogy a 10 goldokat ugyanúgy adja 3 win után. Ha lejár a pár nap, akkor ér valamit, hogyha több winem van?
-
törölt tag
ha ez a mocsok nefarian nem "topdeck" lopkodná a varázslatokat még élvezhető is lenne ragnaros-sal a játék. lent van egy minion-om 6/3-as, hopp egy lighting bolt, következő kör megint lent minion, neki akkor már semmi, hopp egy bárány. tudom, "random".
-
tomazin
veterán
megvertek úgy hogy nefával voltam
-
salaam
senior tag
válasz Yodamest #33067 üzenetére
Miért nem írtál rá utána és mondtad meg neki a magadét? Biztos kicserélte volna a legendeket goldshire footmanekre, meg wispekre.
thesound: Alex nélkül nincs freeze mage, mivel megvan a maximális damage, amit ki tud tolni, ami tapasztalatom szerint (Emperor hány körig él+ van-e coin és hány spellt tudsz megtartani Antonidashoz, bloodmaget kellett-e laphúzásra, tradelésre kiraknod - ezek mind bonyolítják a matekot) valahol 13-18 közé átlagolható ebben a rohanó metában, szóval Alex nagyon lényeges, akár a saját magad gyógyítására is.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
OMG rankeden mi jön szembe, full legendary druid... ekkora retardáltat. Feladtam inkább olyan 20 perc után, pfff. 3 kör alatt már 9 mana kristályon volt és onnantól kezdve csak 8-9 manás lényeket rakott ki. Egy jó darabig tartottam magam, de beleuntam a 22. legend és 4. 8/8-as protector után. (Chromaggussal duplázta a kártyáit)
-
Fr0z3n
őstag
Ennél jobban nem lehetett volna szarabbra csinálni Ragnát...
-
P00By
nagyúr
Kezdésnek kicsit többet vártam, nyertem mind a kettővel továbbiakban nem érdekel Pakkban semmi érdekes.
-
DaveNo1
veterán
Nálam ez az idióta Ragnaros állandóan arcra lövi a 8 sebzést, hihetetlenül irritáló
Babyrage NEVER NEFA Babyrage
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz thesound #33058 üzenetére
Yserát felejtsd el, mert sehol nem ütőképes.
Jelenleg sokkal jobb legendek vannak nála. Pl. Dr. Balanced, amit kb. bárhova berakhatsz.
Alex 2-3 deck-ben használható.
- Freeze mage
- Control warrior
- Dragon warriorEsetleg valami priest deckbe rakhatod, de ott másnak kell a hely.
Freeze mage-be 3 legend kell: Antonidas, Alex, TalnosItt van, hogy néz ki egy freeze mage deck.
Nekem is az a bajom, hogy se Alex se Talnos és ezen kívül további 3 epic hiányzik.
Antonidas lecraftolásást ajánlom, ha szereted a mage-t, mert minden mage pakliba kötelező lap.Egyébként a fontosabb legendek közül még a Black Knight lehet egy opció.
Ui. Én lecraftoltam Yserát, de csak a Priestemben van bent, ha kellene a végjátékba. De átlag ott is mást játszok ki helyette.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
"biztos vagyok benne, hogy lesz olyan brawl quest ami több napi játékot is igénybe fog venni"
Ezt úgy érted, hogy nem lesz elég 1 win a packhoz? Kétlem.
Ha meg úgy érted hogy nehezebb lesz, akkor hülyeség, mert 50% esélyed van kb.+- skill
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
thesound
addikt
válasz F-ECT$ #33052 üzenetére
Én is ebben bízok. Mondjuk csak DR-es lapokat lehet betenni vagy csak a T-betűvel kezdődőket és az utánniakat +a máshol nem látható lapok vagy csak taunt city deckek... rengeteg lehetőség van. Remélem beindul majd, ez csak éppen egy "demo".
Freeze mage-t tervezem kipróbálni, de nincs se Alex, se Anti, se pyroblast Két legendre van dustom meg kis apróságokra. Alex-et mennyire érdemes kraftolni? Ezek vannak meg eddig amik semlegesek és fontosabbak: Ragna, Sylvi, Harrison, Boom, Toshley, Yolowing, Malygos.
(Ysera-n gondolkodom még, de az másik deckbe lenne jó)
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
ígyvanferi
addikt
válasz NyxNyxNyx #33050 üzenetére
Razorgore-ra gondolsz, ami a kör elején 3 attackot ad a minionoknak? Mikor kirakta ellenem két másik minion mellé, pont felhúztam Coren Direbrewt. Viszonylag örültem.
(#33054) obalix: nem vagyok ebben olyan biztos. Inkább azért tart több napig, hogy aki nem ér rá játszani az első nap, az is megcsinálhassa az adott hetit egy-két nappal később.
(#33056) h3lios: azt gondolom tudod, hogy hús-vér játékos ellen játszottál és nem a gép volt az ellenfeled...
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
ez egy hosszú távú dolog, minden héten új "játék", új szabályok, új reward... szóval ja, nem kell itt sírni szerintem gyanítom nem mindig lesz ilyen egyszerű a quest/reward mint 1win/1pack szerintem nem véletlen hogy több napig tart, biztos vagyok benne, hogy lesz olyan brawl quest ami több napi játékot is igénybe fog venni
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #33048 üzenetére
Engem az zavar a legjobban, hogy előregyártott deckkkekel kell menni... legalább lenne 2 (vagy több) válaszható boss és csinálhatnánk hozzájuk egyedi deckkeket. Szerintem ez hatalmasat dobna a fun factoron!
Ha hetente jön valami premade paklis bossfight, akkor ez a játékmód nem lesz túl érdekelt, főleg ha a 3 win/10 goldon kívül semmi mást nem fog adni. Remélem hogy csak az első hét ilyen, és a továbbiakban új lehetőségek lesznek elérhetőek; mint a választható bossok, pakli építés, beállítható szabályok a baráti mérkőzéseknél stb.Kíváncsi leszek kripp véleményére, ugyanis ő sem erre számított.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
NyxNyxNyx
addikt
Én játszottam 5 meccset. A végén már egyáltalán nem élveztem és nálam mindig a Nefa nyert. Egyszer jött a Ragnarosnak egy corruption-os akármi, na akkor azt hitem veszítek. De aztán simán nyertem.
Azt a 4/12-es minion-t nem is tudom hogy gondolták. Le se lehet szedni.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Na meg is lett a 40 spelles daily q Nekem tetszik, bár én alapból szeretem a sok random hülyeséget a játékban (pl nefa hero powerét itt). Persze hosszabban játszható lenne több ember számára, ha nem fix deck lenne, de majd lesz olyan hét is.
Mindenesetre itt volt egy Turn5 éppen lethal Nefával. Köszönet a muster + savage roar combonak
-
F-ECT$
titán
Egyelőre felemásnak érzem a Brawl-t, ha lesznek izgalmas szabályok minden héten ÉS lennének hozzá hosszabb questek és rewardok, akkor jó lenne, így hamar uncsi lesz 2-3 győzelem után.
Dive ever, work never.
-
pachito
őstag
Na, 3 Brawl - 3 win (2 Ragna, 1 Nefa)
Ennyi sztem elég is volt, már ráuntam xD
-
aktív tag
-
saelin
veterán
Nekem eddig volt érdekes.
-
DjDanee87
addikt
3 meccsemen nálam is 3 Nefa win eddig.
-
DaveNo1
veterán
Mondjuk ha Nefával jó spelleket kapsz fingom nincs hogy lehet Ragnával nyerni, előbb kaptam egy sprintet első körben...0 mana +4 lap előny, köszi.
You are not prepared.
-
zolka95
őstag
válasz Sturdiridge #33027 üzenetére
hol van ez a szám?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
salaam
senior tag
A kombó deck arénában: két patron, két bloodlust. Lehet, hogy constructedben játszani kéne.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #33033 üzenetére
jó curve is elég. 4 kör alatt kinyomtam a boardot rag ellen 7/7esekkel, annyi hogy flamestrike meg molteneket kell dodgelni. meg jó spellek kellenek, előbb egy frissen kirakott Moira-t MC-ztem el
amúgy hogy lehet egymást kihívni?
twitchre ráugrottak, Massannál harmincezer néző
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Brawl pack: 40 dust. Meg sem lepődöm.
Amd - Radeon - Ryzen
-
saelin
veterán
Miért mutatja lent a dust mennyiségét? Talán adni fog valamennyit jutalomként?
-
DaveNo1
veterán
válasz EmptyParadox #33028 üzenetére
Ja itt is 383
Nefa amúgy egy random bullshit, ha nem kapsz jó spelleket kikapsz
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
oba
addikt
hol? nem látok semmi számot a kép közepén...
-
EmptyParadox
senior tag
Nálam mindig ugyanannyi maradt eddig. (383)
-
oba
addikt
0 mannaért pyroblast az elég durva
-
DaveNo1
veterán
Ennek az egésznek most mi is az értelme? Kapsz első héten egy paklit, de amúgy semmi jutalom vagy valami x győzelem után meg ilyenek. Szóval kaptál egy Casual mód 2.0-át, amiben játszhatsz néha Ragna/Nefa premade deckkel. Wow...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
zolka95
őstag
Az első győzelem után érdemes még játszani?
A 2. után nem kaptam semmitFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
NyxNyxNyx
addikt
NA-ben még nem elérhető.
Szerencsére pont Total dominance-t kaptam."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
-
aktív tag
-
gbela
senior tag
válasz tomazin #33012 üzenetére
sounds fun, köszi!
mondjuk nem annyira tudom, hogy miért játszana vki ezzel többet mint mondjuk 10 meccs (és akkor sztem sokat mondtam a fun factorból). Reward megvan 1ből, nincs rank, nincs ladderje. Persze örülök, hogy van új mód, összességében tök pozitív csak valahogy motiválhatnának rá, hogy a pár meccs újdonság varázsa után is nyomjam. -
EmptyParadox
senior tag
Vajon mit jelent a "383" a Tavern Brawl-ban?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
nyertem Brawlon, a packban volt egy arany Nat Pagle
-
gbela
senior tag
vki leírja pár szóban miről szól a héten? még meló van, nem tudom megnézni :S
-
NyxNyxNyx
addikt
Nyert már valaki Ragnaros-szal? Nefarian kicsit sokkal erősebb.
-
aktív tag
-
oba
addikt
tavern brawl back in < 1 hour
restart után már jóRagnarossal tolom Nefarian ellen tetszik
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Brawl aktív lett nálam, nah kíváncsi vagyok mi is ez
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
whitezo88
nagyúr
mindjárt Naxx out PogChamp
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Gran Turismo
- Nintendo Switch 2
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest