Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, lenne egy formázós problémám, laikusként teljesen elakadtam.
Dell Latitude E6430 win10-be szeretnék másodlagos meghajtónak betenni egy Hitachi HDD-t, optibayyel. A gond a következő: nem tudom formázni és emiatt nem tudom használni se.
-HD sentinel szerint 100% kondícióban van, viszont azt is írja, hogy státusz: nincs lemez a meghajtóban (???). Plusz a napló résznél van egy ilyen bejegyzés: ultra ATA Error Count 39614->39877. Self-test után kiír egy ilyet: vezérlő által hardver=szoftver reset miatt megszakítva
-Az intéző felismeri, kilistázza helyi lemez d-ként. Amikor bármit szeretnék vele csinálni, közli hogy formázni kell. A formázásra rábökök, de sose indul el. A csík ami alul mutatná, hogy hol tart a dolog el se indul. (konkrétan 10 óra után sem, itthon hagytam bekapcsolva a masinát egy napra.) Ez történik 10ből 8szor. A másik két alkalommal közli a gép, hogy valamiért nem tudja formázni, hibakód vagy ilyesmi nincs.Hogy tudnám életre kelteni?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest