Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
kekkec
üzenetére
Lehet nem jó a tippem, mert tényleg csak tipp. Volt nekem is ASRock alaplapom, amiben I865-ös Chip volt. Az is produkált olyant, hogy pl nem volt hajlandó elindulni, csak ha lehúztam és visszadugtam a wigyó táp és adatkábelét. Valószínüleg a kezdetleges SATA vezérlő miatt, mert az PATA winyóval ment. Viszont hajlamos volt rá, hogy bármikor belassuljon. Meg nem szokott fagyni, de pl az egér is akadozva mozgott és ha ilyenkor ráengedtem egy Everest memória sebességmérést, rosszabb értékeket produkált, mint egy öreg P-II-es 233 MHz-es az SC Ramokkal. Viszont ezt a restart megoldotta, de bármikor képes volt előjönni. Gariba cserélték és az új lapnál már csak a winyó lehuzigálás maradt meg. Ebben a gépben is egy 3 GHz-es Prescott P-IV proci volt, de nem hinném, hogy ez okozta volna a gondot. inkább a Chip gyengesége, így nálad is alaplap gyanús a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő