- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
noncsika
tag
sziasztok!
500 gigas wd essential kulso vinyorol van szó, pár napja lement 97%-ra hdsentinelben, másnapra felment 98%ra és azóta is ott tanyázik, de ha másolok rá akkor minden ok egészen addig amíg el nem jut a filemásolás ~95%áig, mert ott megáll és vagy 2 percet szöszmötöl aztán végül befejezi, mintha semmi gond nem lenne. engem kicsit aggasztott ez, úgyhogy lementettem róla mindent, formáznám is, hátha azzal rendbe jön vagy nem tudom. leszedtem a wd oldalárol a dlg diagnosztizáló progit és egyik teszt se fut le
Cable Test:: Write Sector Error!
hibával
kipróbáltam más usb portokon is, mindenhol ez a hibajelenség, azonban más kábellel nem tudom kipróbálni mert csak ezt kaptam hozzá
okozhatja hibás kábel ezt a hibát? (ez járt hozzá és már egy éve megvan)
ti mit tennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest