Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz mohitook #64988 üzenetére
Két hűtőszekrényt visszaküldtem, mert hangosnak találtam (műszeres mérés alapján is azok voltak) a kompresszorukat. A harmadikat a boltban bekapcsoltattam, csak mögé térdelve hallottam a kompresszorát, ezért meg mertem venni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz mohitook #64994 üzenetére
Sharp mindhárom, az első kettő azonos típusú volt, a legolcsóbb négyajtós, Jiaxipera kompresszorral. A harmadik, amit megtartottam: SJ-EX820FBE.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mohitook
tag
válasz mohitook #64997 üzenetére
Sziasztok,
Végül vettem hűtőt - az itteni ajánlásokat és tanácsokat követve. Megígértem és így pár hónap folyamatos használat után úgy érzem megérett az idő egy review-ra:
WHIRLPOOL W7 931T OX H No Frost
Fő szempontom az volt, hogy legyen halk. Nem az. Viszont egyik No Frost kompresszoros hűtő sem hangtalan teljesen! A zajok nem folyamatosak, néha zizeg, néha kattan egyet de számomra nem zavaró módon még úgy sem, hogy a hálószoba ajtó mellett van közvetlenül.
Ha gyakran nyitogatom akkor elkezd horkolni - ez a legfurább zaj amit ki tud adni, este még vicces is... egy darabig.
Ezen a modellen van egy éjszakai mód, ami lehet nem erre való (bevallom nem olvastam el a használati utasítást) de amint bekapcsolom rajta pár perc múlva teljesen elhallgat a hűtő és reggelig meg sem szólal.Ajánlom, hogy amint megvan vízmértékkel állítsa be mindenki a hűtőjét - szinte kivétel nélkül minden modellnél jelentős halkulás tapasztalható!
Egy picivel eltérő modellt vett ismerősöm, a fent linkelttől valamivel talán halkabb:
WHIRLPOOL W7 921O OX No FrostHa valaki kombinált hűtőt szeretne ami alulfagyasztós akkor ezt a kettőt pár hónapos tapasztalataim alapján ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz mohitook #79684 üzenetére
Egy LG hűtőt 2 éve otthagytam a kis családomnak.10 év alatt nem volt leolvasztva egyszer sem. Tökéletesen működik. Ide a másfelesbe vettem 2 éve ugyanazt mint a tiéd. Egyszer sem volt leolvasztva. Nem kapcsolom ki mikor kitörölgetem.
Ettől függetlenül Te bármikor leolvaszthatod. -
mohitook
tag
válasz mohitook #79680 üzenetére
a post megírása óta átnéztem a Redditet is...
valaki érti mi ez a fékevesztett utálat hűtő téren a Samsungok és LGk felé? szeretném betudni az amcsi patriotizmusnak, de túl sok példát hoznak mi romlik el...Legfájóbb az, hogy közben kezdek elköteleződni hasonló kategóriájú gépek mellett:
-
anrab
addikt
válasz mohitook #79680 üzenetére
Most jutott eszembe hogy emlékeim szerint azért nem a w9-et vettem mert az ugyanaz mint a w7 931T csak 2 kompresszoros. Külön megy a hűtő és a fagyasztó. Nekem nem érte meg. Volt 30 évvel ezelőtt egy Philips-Whirlpool 2 kompresszoros hűtőnk és akkor jöttem rá hogy nem kell.
-
z123456z
őstag
válasz mohitook #79692 üzenetére
Olvasd vissza a hozzászólásaimat az LG hűtő tapasztalataimról. Röviden, egy GBB72NSUNC-ot 9 hónap elteltével cseréltek egy GBB72MBUBN-ra. Így pár hét elteltével azt mondom, hogy elégedett vagyok ( nem voltam az, de már az vagyok ) vele. Szerintem picit túlhűt, de lehet, hogy mindegyik így működik ( 3/-18-ra van állítva, a normál teret nyitogatás nélkül 0.5-ig is lehűti, de a hőmérő az alsó polcon hátsó falához van téve ), és az elején tapasztaltakkal ellentétben ha nyitogatás/pakolgas miatt felmegy, gyorsan visszahűl. Baromi csendes, semmi NoFrost hang. Ez a Linear Inverteres kompresszorral van, létezik Smart inverteres LG is. A lineár újabb, egyetlen súrlódási ponttal ( jelentsen bármit is ), míg a Smart Inverteres 4 ponton súrlódik, vagy valami ilyesmi. Amit mindkét kompresszorral gyártanak, ott a modellszámot megtoldják egy 1-sel. Papíron nincs hangban különbség, valóságban nem hallottam a másikat. Az ügyfélszolgálat és a szervíz hozzáállása parádés, már-már meseszerű. Ha ezek után nem félsz tőle, az LG oldalon nézz körül, ingyenesen szállítanak.
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz mohitook #79699 üzenetére
HAli!
Sima alap belső fagyasztós Liebbherr hűtőnk van.
NEM Hangos.
Idönként hallani némi vartyogást, káricálást, de nemsokáig, és halkan csinálja.
Sajnos nemtudom, hogy most a wiccpool fagyó, vagy a Liebbherr hűtő okozza-e.
KP290 Álló hűtőszekrény | Liebherr
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest