-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz oceanearth #1496 üzenetére
Hoppá már kapható is:
[link] -
Integra
titán
válasz oceanearth #1497 üzenetére
korábban linkeltem bosch konyhai multi robot bizbaszt
azt nézze meg
mindent megcsinál és nem 100rugó. és bika, elpusztíthatatlan....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1498 üzenetére
hm, pont ezt néztem korábban, lehet hogy anyumat meg is lepem egy ilyennel..
mondjuk én zsírt használok fritőzben, nem olajat...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1501 üzenetére
persze, világos. boschnak is van belőle full fém, csak fizesd meg..
nekünk egy műanyag tokos van, de sok éve megy és hibátlan.
egyedül a fehér műanyag borítása sárgult már meg egy picit...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1504 üzenetére
én kínai kivételével amit ugye csak wokban főzök, emiatt olajjal, mindent zsírral főzök....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubee82
őstag
válasz oceanearth #1495 üzenetére
Milyen géped van?
-
Bubee82
őstag
válasz oceanearth #1507 üzenetére
Értem.
Erősen gondolkodom a vásárláson. Tegnap sikerült rálelni egy szakmai fórumra, ahol sok információ van ezzel kapcsolatban. Végülis már meg is van az "áldozat", az egyik fórumozó jóvoltából. Majd meglátom.
-
Bubee82
őstag
válasz oceanearth #1509 üzenetére
Privi repült
-
Integra
titán
ehh, ne is mondd.
kell vennem kis kávéfőzőt a csajok miatt. reggel nem tudnak mozdulni sem kávé nélkül......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyunyu
félisten
Tegnap írtam egy kis kávéfőző vásárlási how-to-t.
Ez engem is erdekelne, mert mar regota elegem van a Bosch Barinobol.
Bar amiota forditva raktam bele a sokadik gumitomitest (nem a fel mm vastag elevel kifele, hanem a vastag hatuljaval), meg beaztattam vizkooldoval a szitajat, azota a tomites az erosebb, nem a szita, igy szerencsere a kaven at tavozik a nagynyomasu goz, nem kavetarto mellett, es nem terit be 3m-es korzeten belul mindent a zaccal.
Melohelyen marhara megtetszett a podos Ascaso Arc, csak az ara nem szimpatikus (80+fa ), illetve fel ev utan mar az is zorog ossze-vissza.
Meg a fonokom altal rejtegetett kave sem tul olcso bele (~60Ft/pod )
Nekunk jomunkasembereknek persze jellemzoen a 30Ft-sbol jut csak, ami marja a gyomromat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bandus
veterán
válasz oceanearth #1500 üzenetére
hali!
szívesen vennék én is ilyet, de nem fér bele a keretbe utánaolvastmamás fórumokon is, valószínűleg egy philips lesz a befutó."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ariadne
őstag
válasz oceanearth #1520 üzenetére
Hát az a párnás Senseo szerintem elég rossz, az instant kávénál jobb ugyan, de épp csak egy fokkal... Viszont ittam egyszer Nespressos kávét úgy, hogy nem tudtam, hogy az, és az nagyon bejött. Úgy tudom, ott tényleg frissen őrölt kávé van a légmentesen zárt kapszulában, ami hát kicsit jobb alap a jó kávéhoz, mint némi papírba göngyölt akármilyen kávé. És az a 80-100Ft/kapszula, ha jól tudom az árát, szerintem megéri. Kávézóban legalább 3-400 egy kávé, és hát ugye ott sem mindegy, milyen...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1520 üzenetére
ott a nescafe dzsordzs klúni féle nespresso
a reklámban igy úgy mondja már, hogy what else?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1525 üzenetére
milyen jó, hogy nem kávézom...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyunyu
félisten
válasz oceanearth #1525 üzenetére
Nekem Omniából 1 adag 35ft-ra jön ki kb
Ilyen draga lenne a podos Omnia? (35*133=4655Ft/kg)
Negyedkilos orolt Omnia van 600 korul a sarki boltokban, az ugye 2400/kg
Szemes is akorul mozog.Ahhoz kepest, mennyire nem jo kave...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz oceanearth #1529 üzenetére
Az a 133 az nem tudom milyen szám.
Hopp, fejbol hulyeseget irtam.
~7g kave kell egy szabvany eszpresszohoz, igy 1000g/7g=142.85 adag jon ki egy kilo kavebol. (250g-bol ~35-36 adag)
133.33 adagra 7.5g-mal jonne ki.Sztem nem rossz egyébként, persze én is jobban szeretem a drágább kávékat, de a mindennapokra nekem telejsen megfelelő az Omnia.
En meg hivatalbol ettermi fogyatekosokkal foglalkozom, es mivel allandoan meghivtak az ugyfelek egy-egy _jo_ cappucinora, igy sikerult raszoknom a minosegi kavekra, azota valogatos lettem, idehaza is minimum fekete Lavazzat iszom.
Most is csak azert mentem le a sarki nemszeretem kajaldaba ujra probalkozni fel ev kihagyas utan, mert nemreg kavemarkat valtottak, aztan azota az egyik kedvenc olasz markam logoja log a bejarat felett.
Manuel kaveban nem is csalodtam, csak a kaja lett meg rosszabb, mint volt, raadasul ehes is maradtamHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz oceanearth #1540 üzenetére
Nekünk régen volt egy banya gúnynevű mosogépünk. Mindenki ismeri, nagy drabális, felültöltős, jobb oldalt a programválasztó tárcsa, zöld alapon.
Ilyen Hajdu Minimat/Energomat jellegu kepzodmeny?
Anyamnak Energomatja volt vagy 15 evig.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz oceanearth #1546 üzenetére
Volt nekünk egy régi Whirlpool mikrónk, az 1. generációs 6. érzékes széria, a Talent elődje. Na az elmelegített 13 évet és nem azért cseréltük le, mert tönkre mert
AWM 918 rulz, 15 eve ujonnan volt ~50k.
Most hajitottam bele egy instant pizzat crisp fokozatonAnyameban 13 eves koraban halt ki a magnetron, aztan 20k-ert akartak ujat rakni bele, erre a marhaja inkabb vett 17k-ert egy ipari hulladek LG-t, ami feleakkora, nem melegit, raadasul a komplett mikro konnyebb, mint a regi Whirlpool ajtaja.
Anyam szerint arra legalabb van gariTenyleg, uj kiegeszito kutyuket (crisp tal, meg ilyenek) hol lehet bele kapni?
Akarhogy surolom evek ota, nem jon le rola a raegett zsir, aztan egyre retkesebben nez ki.Hmm, sipkoncert megvolt, mehetek a pizzamert.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz oceanearth #1601 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Közben szüleim lebeszéltek róla, mondván, hogy jó nekik a mostani kávéfőzőjük és ne költsek rájuk...
Azért köszönöm.
-
Integra
titán
válasz oceanearth #1621 üzenetére
volt még német nesquik kakaóm. elfogyott ezért pont utána pakoltam még pár kanállal a magyarból.. le van fotózva mekkora a szín beli különbség a kettő között, annyira megdöbbentő volt...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutya topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest