Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

nagyúr

Hali!
    Az itthoni kis 50 literes fagyasztószekrény már bőven kezd kicsi lenni.
    Szeretnénk valami nagyobbat..
    Kinéztem 5 típust, ki melyiket ajánlaná?
    - Zanussi ZFU19400WA 2 év garancia, itt helyileg az Euronics forgalmazza 79.990Ft áron, az ajtóig itt városon belül 2 ezer Ft-ért viszik el(nem hozzák fel a 4. emeletre). 5 Fiók 168 Liter
    - Whirlpool WV150W Tetszik az 5 év garancia, és felhozzák a 4.re is 86k-ért összesen. Viszont 6 fiók
    - Electrolux EUF1900AOW 5 fiók, sok infó nincs 2 év gari
    - Hausmeister HM4178 Majd 20-al olcsóbb, vélemények alapján elég jó, viszont 6 fiók itt is. 1 év garancia
    Hausmeister HM1840 Ez meg lényegesen nagyobb hűtőtérfogatra, viszont ugyanannyi, mint a kisebb más márkás társai.. 1 év garancia..
    INDESIT NUIAA121 Ez még talán beleférhet az árba, mert jóval nagyobb méretre.
    MediaMarkt-on meg nem tudok eligazodni, hogy most akkor ingyenes a szállítás vagy sem?! Az ár alatt ingyenest ír, viszont amikor a szállításoknál nézem, akkor pedig 3 ezer Ft-ot ír.. Nem tudom mennyiből tartott volna nekik egyértelművé tenni,hogy ingyenes vagy pedig az apró betűs háztartási gépek ára vonatkozik rá?!
    Valamiért az 5 fiókos felé húz a szívem, mert 5 nagyobb fiókba könnyebb pakolni szerintem, mint 6 kisebb fiókba.
    4.re még felhozom haverokkal, de azért vicces, hogy városon belül 2km fuvarért elkérnek 2 ezer Ft-ot, holott más webshop ingyen küldi az ország másik végéből és fel is hozzák.. Legalább ennyi lehetne bennük, hogy városon belül ingyen viszik hozzák, ha megveszem, és garanciális problémánál is.

Ki mit gondol? Más alternatíva? :R

Új hozzászólás Aktív témák