Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A GTX 1650 Ti Mobile-lal mérhető össze a Radeon R890M
Aktív témák
-
-
szinimini
senior tag
HEloooo
Szerintetek melyik jobbHarman Kardon AVR-1550 vs. ONKYO TX-DS575
köszi előre a tippeket
-
-
krenkoka
tag
válasz
Integra #41875 üzenetére
vitatkoznék picit, nekem harmony 700 van, ár/érték arányban nagyon jó. ha nincs olyan gomb akkor meg a készülék almenüjében tudod azt kiválasztani (mondjuk ráléptem véletlenül és betört, szóval az nem működik most), viszont nekem is van egy nagy bajom, túl hosszú az infrajel és így sokszor pl kettőt léptet a dekóderen vagy akármin. a többinél is van ilyen vagy csak ennél?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Integra
titán
válasz
ricsik #41871 üzenetére
nem kell, hogy oszd, ettől még ez a véleményem, nem vagyok logitech mániás és igenis macerás és rossz a harmony one advanced szoftvere és nem lehet mindent megtanitani neki, egyes távirányitók egyes gombjait képtelen megtanulni, ez van. hagy legyek már kritikus egy 40ezer ft-os távirányitóval.. maradjunk annyiban hogy a logitech nem az ergonomikus szoftvereiről lesz hires
-
ricsik
őstag
válasz
Integra #41848 üzenetére
Nem osztom a véleményed. Nekem rengeteg Logitech cuccom van, mindegyik kivállóan működik. A harmony szoftvere szerintem kimondottan jó. Vannak hiányosságok persze, de egy kis időráfordítással bármit be lehet állítani. Ez igaz a Squeezeboxra is. Van vagy 50 menu, de legalább a legapróbb részleteket is be lehet állítan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
torma1981 #41863 üzenetére
Kérdezz rá T-home-os topic-ban.
Amúgymeg, ha nem bírja a vonalad, akkor nem is adják ki a nagyobb csomagot.. Vagyis attól függ. Mert van amikor már kiadják akkor is, hogyha a 15-ből csak 10 jön ki.
Coax-on megy a 80MB is, ha jó helyen laksz, szal ez ebben a formában nem igaz. T-nél az optinet annyival jobb, hogy feltöltésből többet adnak a csomagokhoz.
Nahde, sztem menj T-home topic-ba, és ott érdeklődj.
-
Integra
titán
válasz
t-bali3 #41858 üzenetére
revel concerta 5.1 árak 2006-ból
erre várok én is használtban -
Patice
nagyúr
-
torma1981
veterán
Nagyon OFF:
Nem tudja véletlenül valaki, hogy T-home-os internetnél hogy tudnám megnézni hogy bírja-e a vonal a nagyobb sebességű internetet? Most 5mbit-es van de szeretnénk 15-re bővíteni. Hol tudnám ezt letesztelni, megkérdezni?
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Polkaudio PSW 110-hez Y RCA kábel kell? Vagy jó másik is?
A streamaudio.hu-tól szeretném megrendelni a kábeleket, közte a sub kábelt is.. Max 2-3 méter kell.
-
szinimini
senior tag
Heloo,
szerintetek melyik a jobb?
Harman Kardon AVR-1550 vagy Onkyo TX-DS575!
Válaszokat előre is köszi
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy a következő Revel hangfalak kb mennyibe kerülnek itthon?
Ha valaki hallotta érdekelne az is hogy szól?Amit sajnálok a Show-val kapcsolatosan, hogy nem lehetett sehol igaziból meghallgatni mitől jó egy komoly házimozi rendszer hangzása. Jó lett volna, ha olyan demó anyag is megy ahol a hang ide-oda cikázik...
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan erősítő/gyártó a Sony-n kívül, amelyik tudja a Bravia Sync-et? Ez azért fontos kérdés, mert nagyon elegem van már a rengeteg távirányítóból, és a teljes Sony rendszer lenne a megoldás, láttam működés közben és egy álom, hogy nem kell külön mindent bekapcsolgatni, max a mélynyomót
Ha nincs más csak a Sony, akkor abból melyik típust ajánlanátok?
Köszi előre is! -
3RROR
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan hangkártyát PC-be amire rá tudok kötni egy erősítőt (gondolom RCA kimenetest)
Vagy szerezzek be egy sima 2RCA-3,5 jack átalakítót és dugjam az alaplapi hangkártyára? -
szinimini
senior tag
ahogy nézem a harman-ra csak 8ohm-os hangfalak köthetők?
Vagy rosszul néztem?? -
spiky03
veterán
Még gyors utolsó kábel kérdés.
Azt olvastam valahol (lehet, hogy épp itt), hogy a hátsó kábeleknek egyforma hosszúnak kell lenni.
Ez valóban így van?
(Mert nekem nem lenne jelen állás szerint szükségem egyformára.) -
szinimini
senior tag
Ehez mit szóltok?
Harman Kardon AVR-1550 -
krenkoka
tag
lenne még egy kérdésem. a saturnban mondták, hogy a 1911 csinált olyat, hogy nem kommunikálta hangilag mindegyik BD lejátszóval, pl az LG-ket nem szerette. ezt erősítették meg ma a Streamnél is, csak ott a HDMI szabvány hibájára hivatkoztak. a 1912-nél lehet ilyen hiba?
-
szinimini
senior tag
Sajna ennyi a keret :s (30eFt)
Valamelyiken megtanulom a házimozi csínját bínját és majd akkor később egy komolyabbat
-
BBéci
legenda
-
szinimini
senior tag
És ez is felkerült a listára jvc rx5062
-
xtremetuning
addikt
"A pénzükért kaptak a látogatók olyan 3D képet - hogy a SIM2-nél maradjunk - ami hang nélkül is lélegzetelállító"
Azért én tudok levegőt venni....
Mint már oly sokszor mondtam : GYEREKCIPŐ. Itt jár a 3d.
És, ha a SIM2 is "csak" ennyit tud, akkor...., a többi gyártóról ne is beszéljünk.
A Nero 17000 + szemüveg árért csapnivaló 3D-ben. 2D-ben, meg csak max. 10%-al tud többet, mint egy D80E. Felejtős.
44000-ért a nagyban legalább benne vannak a szemcsik. De nincs még jó minőségű film hozzá. Ki tudja, lesz e egyáltalán.
Tartom magam az inkább minőségi 2D képhez (C3X LUMIS), mint ehhez a frídíhez.
Lehet neked bejön a varázsa, de a túlnyomó többségnek nem. Annyira elvonja az ember figyelmét a kép értelmezése, hogy a hangra már nem is tudsz rendesen figyelni.A fényerő, kontraszt, szín veszteségről meg ne is beszéljünk. Meg a közel 100 Gigás tartalmakról se.
-
szinimini
senior tag
jaaa és a mélyekről is kérdeznék
Warfedale WH-208
Power Cube 10+ (sajna ebbő csak feketét találtam eddig)köszi megint
-
szinimini
senior tag
Helo sziasztok.
a következő erősítőket néztem ki magamnak ami árban jó még.
De ha tudtok jobbat ennyi pénzért szívesen várom a tippeket.
Masinák:YAMAHA RX-396RDS
DENON AVR-1601
AVR-1700
SONY STR-DE425
ONKYO TXDS575Eddig az ONKYO az első nálam!
Szerintetek?
Előre is köszii
pacsi -
cekkk
veterán
Akkor az összes ilyen gépnek (JVC és Pana és Sony )élvezhetetlen lenne a 3Dje?
Sirfernek is JVC van, egy időben gondja is volt vele, nem tudom azóta, mennyire élvezi a 3D-t, de biztos élvezi mert csak nem adta el végül
A világos jelenetek gyönyörűek, de a film 70% szerintem sötét jelenet és sokszor élvezhetetlen
De nem értem, hogy miért az Avatart tartja mindenki olyan nagyra amikor annak a filmnek 90% animáció
., kb mintha egy mese film 3Djéről beszélnénk
-
Dorian
félisten
Számomra élvezhetetlen a jelenlegi 3D, nem bírom elviselni a szemüveget. Csak a kisebb teremben voltam, de ott a képminőség sem ragadott magával.
-
cekkk
veterán
Azzal a sok sötét rossz jelentettjével?
Majd maga a film fele élvezhetetlen szerintem
Avforumon is lelett húzva, ott vett az egyik srác egy pana 5000res projit (ok nem egy sim2)
, de relatív megfizethető, bár sokaknak még ez sem, és nagyon nem voltak vele megelégedve.
L4D1K
Végül is lesz még egy név, nagy ügy, már ne haragudj, de ahhoz hogy értelme legyen kb hetente kéne, hogy megjelenjen így egy film, amíg havonta 1 normális addig értelme nincs nekem. Főleg nem tévénEgy nagy vásznon lehet élvezném itthon, de nem áldoznék erre jelenleg közel 800 ezer - 1 milliós összeget. Főleg hogy nincs is miből erre
-
electrocarlo
csendes tag
Na elvben leszűrtem magamnak mi kellene nekem mozizni és zenehallgatásra. Már csak valahol meg kell hallgatnom a két szett közti különbséget.
az egyik :-Heco victa 2 701 vagy 501
-Heco victa 2 301 és
-Heco victa 2 C101VAGY
Polk Tsi 400
Polk Tsi 200
polk Tsi CS10Nem tudom melyikkel járnék jobban.
Szerintetek? -
L4D1K
őstag
Nem járt le a 3D csak épp nincs elég húzó cím, ami miatt érdemes lenne beülni. Illetve hogy arányaiban nézve nagyon kevés az igazi 3D és az utóbbi időkben megjelent felkonvertált szutykok elvették az emberek kedvét. Majd ha megjelenik a Hobbit 3D ben, megint lesz nézettség. Ha jól láttam, elég komoly felszereléssel dolgoznak rajta [link]
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41803 üzenetére
Nekem is villognak a pana plazmák, de samsung és az lg nem, van olyan ismerősöm akinél fordítva van
-
cekkk
veterán
Persze értem én meg nem is. De ez a 3D dolog is kicsit lejárt itt a cikk is róla, hogy Amerikában már egyre kevesebb embert érdekel a 3D és igaz mi még szembe megyünk ezzel a trenddel,(általában a magyarok mindig széléllel szembe hugyoznak, de ez sem itt kell megbeszélni), és még itthon ezzel lehet adni a drága rendszereket, de egyre jobban körvonalazódik, hogy ez a 3D nem az a 3D amiért a többség fizetni fog és otthon is elfog terjedni.
Akik kifizettek a belépőt ők nem azok?Nem érdemlik meg talán azt hogy lássanak egy ilyen rendszert kompletten minden tudásával együtt? Csak annak mutatják meg akiről látszik is hogy kifizeti érte a milliókat?
-
-
BBéci
legenda
Ne feledkezzünk meg a Hiltonnak fizetendő jelentős összegről sem. A rendező zsebében nem sok marad.
A pénzükért kaptak a látogatók olyan 3D képet - hogy a SIM2-nél maradjunk - ami hang nélkül is lélegzetelállító.
Sajnos meglehetősen kevés fizető néző ment el a "sóra", ennek okait nem érdemes boncolgatni, pláne ebben a topikban.
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Ford topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest