Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
kimi02 #32897 üzenetére
Jelenleg szerintem a Dune Smart, Base, Prime kütyüknél nem igazán van jobb minőségű médialejátszó.
Az ezek közötti különbség (mivel ugyan az proci mindben, ráadásul ugyan az a szoftver fut rajtuk) kimerül a fizikai funkciókban és a kinézetben.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy kép- és hangminőségbeli különbségek legyenek közöttük.Javítsatok ki, ha tévedek.
BBéci
Én is így gondolom. -
kimi02
őstag
Vagy mit ajánlanátok ami a Dune Base szintjén van minőségileg, vagy még jobb.
-
kimi02
őstag
A Dune HD Smart H1-ről véleményetek ?
Megbizhatóság és a minősége milyen ? -
Peak
addikt
A régi Technics SL-PG340-es CD játszó tálcája a kitolás után magától egyből visszahúzódik.
Nem tudtok véletlen valami ügyes kezű szerelőt rá? -
robi-k
őstag
válasz
Gál István #32888 üzenetére
Normál Denon AVR-3808 vagy már az FW frissített A-s verzió?
-
Gál István
senior tag
Na akkor még egy jó ajánlat:
Denon AVR-3808 ezüst, karcemtes, minden tartozék (leírás, 2 táv, mikrofon stb...) 185.000ért. Jövő hét szerdától átvehető nálam vagy házhoz szállítom a szokásos módon.
Ezen a HD-s plecsnik már nem csak díszek...
-
Vidala
senior tag
válasz
bajnokpityu #32880 üzenetére
Ez igen jó kis ajánlat!
-
Vidala
senior tag
válasz
bajnokpityu #32885 üzenetére
Nekem is így tanácsolták, nálam is így van.
Integra:
Nagyon sok minden van így az életben, sajnos kompromisszumokat kell kötni, és abból kell kihozni a maximumot, ami van. Bár ezzel sztem nem mondtam újat. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32883 üzenetére
Nekem vásárláskor azt tanácsolták (Kácsa), hogy ugyanolyan kábel legyen, de rövidebb lehet. Így is van.
-
Dorian
félisten
Tudom, hogy hülye kérdés és biztos van valami buktató, de mi van, ha a frontokra egyszerre van rákötve egy avr és egy sztereó? Természetesen egyszerre soha nem működnének.
Ha menne a dolog, nem kéne dugdosni, úgyhogy gondolom valami nem lesz rendben, de mi és miért? -
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #32880 üzenetére
Licitáltam is
-
bajnokpityu
félisten
figyelmébe ajánlom a vásárolni vágyóknak:
egyébként nekem konkrétan a c6 jobban tetszett 8 éve,mikor próbáltam,mint a c8.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32877 üzenetére
na, szóval majd ha lesz házam, akkor lesz moziszobám, azt úgy fogom megtervezni meg megépíteni. jelenleg csóró ifjú vagyok, nincsen házam, 50m2-ből gazdálkodom teljes területre, ennek megfelelően szerény a nappalim, ne várjunk imax-et
valahol kompromisszum lesz az egész, és messze lesz az ideálistól, vannak körülmények, ezek adottak, így kell a lehető legjobbat kihoznom. majd szépen alakul, először marad a hkts, aztán ahogy idővel látom már, hogy mi merre meddig, ott lakom és egyenesbe jön a bankszámlám újra, akkor dobozolhatok, ha rámjön az 5 perc
de ha valaki megszponzorál 60-70 millával, hogy építsek belőle egy fasza házat, megteszem, ügyes vagyok -
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32873 üzenetére
Tudom, hogy ott van, ezért látom is a kanapé mögötti szekrényt
részben ezért is kérdezősködtem. Nekem a hátsó faltól annyira van a fejem, amennyire a kanapé kiadja, úgy 30 cm-re kb, ami nincs sokkal előrébb a sorroundok középvonalától.
Próbáltam úgy is (inkább játék, mint filmnézés, az inkább a kanapé), hogy a kanapé elé behúzom a szupi ki fotelem, akkor nagyjából a szoba közepén vagyok. Ezzel viszont a két front kerül már kissé távol egymástól, és ront az "előről jövő" hangképen. A kettő közül összességében a kanapén ülve jobb az összhatás (végül is a hátsó hangok kevésbé hangsúlyosak, legalábbis ez a következtetésem).
Sorry az incidensért. Búfeledésnek hallgasd meg ezt
-
bajnokpityu
félisten
wharfit kivéve.ahol időben utána vágták az embernek a dipóljait.hámondjuk nem hallottam
szintén ócsó dipól (volt,nemtom még kapni-e)a hasonló minőségű magyar hazai termék, a clarus.szintén BBéci ellenjavallatávalviszont idézek a hififóumból magamtól:
"nabasszus.
végig hazudtam,elnézést kérek.
az spk1000 ami cat kábelből van,nekem 2000asem van.ami meg OFC...
tehát nem CAT7kábel...miota ezt is árulják,eladó szerint kutyának sem kell az 1000es.namost,szépitésnek annyit,hogy vásárláskor ezt mondta tévesen az eladó,most javitott...
végeredményt persze nem érdekli,tehát bátran ajánlom ezt a tyúkbelet is."
el sem hiszitek,hogy megörültem a levélnek.tehát nincs különösebb baj a fülemmel.
ellenben igen oclsón kapnék centernek 1.2méteres kábelt ugyanebből.vegyek 1.2métereset,v fontos,h legelább elől legyen azonos a kábelek hossza? -
Dorian
félisten
válasz
Vidala #32852 üzenetére
A hátsó hangtér olyan, amilyen. Ami a képen talán nem nagyon látszik, a kanapé mögött is van egy szekrény, így a fejem olyan 55 cm-re van a hátsó faltól, tehát a kanapé nincs rátolva. Normális forrás esetén azért egész jó a térélmény, de örülnék, ha lenne mögöttem olyan 1,5m. Sajnos a nappali(lakás)csere nem mostanában lesz aktuális, ezt kell szeretni.
Különben is hangulatfüggő az egész hifizés, most kaptam egy ajánlott levél-szelvényt a Szombathelyi rendőr-főkapitányságtól, nem tudom mennyi lesz a gyorshajtás, de azt hiszem ma semmi zene nem fog tetszeni...
-
Peak
addikt
válasz
Dictator^ #32867 üzenetére
Én már megtaláltam a választ a HDMI kábel mizériára, hogy miért érdemes jobb minőséget venni, de ott is van egy határ, ami fölött totálisan felesleges.
Egyéb iránt minden információ fent van a neten, össze lehet szedni, és egy piciny szakirányú tudással meg lehet érteni, hogy miként "jön elő" a különbség egy ócó-gagyi és egy minőségi HDMI kábelből.
Jómagam tegnap tapasztaltam, hogy egy gagyi árnyékolatlan 2000 forintos kábel milyen problémát tud okozni. Pl. hang kimaradások ( DAC hiba ) és kép vibrálás, csikok, bevillanások a TV-n, stb.stb.stb.
Miután kicseréltem a kábelt egy másik 6000 forintosra, meg is szűntek ezek a gondok.
Tessék szépen kutakodni és MEGÉRTENI, hogy mi a difi kábel és kábel között.
(egyszer ha jók lesztek én meg kellően unatkozom, összepötyögöm a lényegét)
-
Integra
titán
ha arra gondolsz, hogy a fal amin a tv és a vetitővászon lesz teljesen be van épitve, ez nem lesz. a tv alatt lesz egy nagy lebegő polc a falra szerelve a föld felett amiben minden gépészet megvan. felette 70 centis magasságban a tv és ez elé jön le a vászon a tv feletti fatokba rejtve, ami kvázi egy lapos széles polc a falra szerelve szintén.
amúgy sem klasszikus 4 fal szoba, mert egy légteres a nappali-konyha egymás mellett, egy félszigettel elválasztva. -
robi0604
őstag
Valamelyikőtök hallott már Excalibur féle kábelt?
-
Vidala
senior tag
válasz
Integra #32860 üzenetére
Akkor is egész más hangjuk lesz, ha nyitott polcra teszed, vagy zártra, vagy mondhatom úgy is, mennyire van körbebástyázva mindenfélével. Meglehetős helyszűkében voltam, még mikor egy szobácskában laktam, így sakkoztam mindennel, hogy valami legyen egyáltalán. Ráadásul az akkori sztereónak csúfolt cuccom elég laposan szólt, de legalább rosszul. Szerencsére ezen már túl vagyok.
-
Vidala
senior tag
Igen, mostmár tudom.
Egyrészt sajnos nem jöttem elég korán erre a fórumra kérdezősködni, így ez a lehetőség még nem került szóba akkor.
Másrészt amikkel eddig találkoztam a di/bipól dobozok közül, azok ára jóval meghaladta a jelenlegi sorroundok árát.Mostmár viszont tudom, ezért írtam, hogy eccer talán lesz jobb. Szoktam azon elmélkedni, hogy lecserélem majd a meglévőket, és külön kezdek velük valamit. Mondjuk rákötöm egy hasonló "jó árú" sztereóra, mint amilyen mondjuk Dorinannak, vagy bajnokpityunak van. Legalábbis ez jóval esélyesebbnek tűnik most, mint egy nagyobb lakás-nappali, ahol mondjuk csak plusz két dobozt kellene hozzátoldani a 7.1-hez.
-
Integra
titán
ezekkel a kisebb polc dobozokkal még tudok kezdeni valamit, mert talán meg tudom oldalni az elhelyezésüket. nagyobbak már nem mennének, de nem is akarnék, csak megölöm vele a teret. a monitor audio rx1 pl még fektetve a vászon alatt a polcon elfér, és a kettő között a center is, 226cm a polc felületem. ezeket a polc dobozokat amúgy lehet az oldalukra fektetve használni?
nagyobb doboz már csak azért sem lehet, mert az egyik szatellit dobozt a konyhám félszigetébe, a pult alá kell elrejtsem valahogy..a kef férne el a legjobban, de a darabára miatt szerintem hanyagoljuk
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #32851 üzenetére
A kompakt és a másfél méteres állódoboz között azért akad néhány kategória.
A KEF KHT 9000 már egész tisztességes minőségű, természetesen ahhoz mérten drága is. A Focal Sib & Cub szintén.
Úgy rémlik, van valami német érdekeltséged, ezért figyelmedbe ajánlom a berlini Teufel cég és a Canton szettjeit, kiváló ár/érték arányúak.
A monitorsugárzók, más néven állványos (polc) hangdobozok valamivel magasabb hangminőséget képviselnek, ezek közül kedvenceim: Dali Ikon II, MJ Acoustic Xeno, Monitor Audio RX1, Focal Chorus 706, és még sokan mások.Nem találkozta a linkelt splitterrer, de Inakustik kábelekhez biztosan illenek.
-
Vidala
senior tag
válasz
Integra #32851 üzenetére
Mit tekintesz még kompakt méretnek?
Ami hasonló, de mondjuk talán csak néhány árnyalatnyival jobb pl. a JBL SCS 178 5.1-es szett.
Viszont amit inkább ajánlanék, hogy relatív kisebb méretű pocsugárzókból + center + sub összeállítani valamit. Nem akarnék mindig a JBL-el jönni, mert van szép számmal más is a piacon, de nekem az van. Tehát pl. az ES20-as dobozok még mindig elég picik, sőt még az ES30-as sem valami óriás, frontnak már elég komoly is lenne.bajnokpityu:
Egyértelmű, hogy túlaggódod. Én is megkaptam már néhányszor, hogy a JBL csak elektronikus, meg puffog, meg mit akarok HM erősítővel zenét hallgatni. Még igazság is van néhány kijelentésben, de nem ez a lényeg. Te legyél elégedett a dolgaiddal, mivel az, hogy másnak mennyire tetszik teljesen lényegtelen! Még akkor is, ha szerintem itt senki sem teljesen elégedett a saját szettjével, mert vagyunk annyira őrültek a magunk módján. Én is kezdem egyre jobban megismerni a rendszerem hiányosságait, de attól még nem szeretem kevésbé. Egyszerűen élvezem, amennyire csak lehet.Dorian:
Nagyon tetszik a végeredmény, igazán kellemes hangulata lett a nappalidnak, amitől így szemre a jó hangzás sem áll távol, hogy úgy mondjam.Mennyire van meg a hátsó (középső) hangtered ilyen elrendezésben? Nekem is hasonló a végeredményű az elrendezésem, de ez sajnos teljsen hátulra nem igazán képes normális hangteret generálni. Kissé oldalra-hátra még elég jól definiált, de onnantól erősen korlátos. Sajnos ez van, majd eccer lesz jobb.
-
Integra
titán
na, keresztkérdés:
kompakt méretű 5.1-es rendszerből mivel érdemes foglalkozni? nincsen sok helyem, ezért a másfél méteres gettoblászter hangdobozok nem játszanak
jelenleg ugye hkts11 recseg avr355-re dugva, nem kéne sokkal nagyobb. mik a lehetőségek?
ja és az a splitter, amit belinkeltem lejjebb elfogadható? -
BBéci
legenda
Azt szoktuk mondani, nem csak erősítőkre, hanem hangdobozokra is, hogy ami valóban jó minőségű, azon mindenféle zene jól szól. Legnehezebb a nagyzenekari műveket és az éneket valósághűen, színezetlenül megjeleníteni. Előbbi a komplexitásával - akár 100 hangszer szólhat egyszerre - hozhatja zavarba a készülékeket.
Az elektronikus zajnál, (bocs!) nem emlegethetjük a fenti jelzőket, mert nincs mihez viszonyítani. -
BBéci
legenda
Szigorúan nézve, egy 60000 forintos frontsugárzó párt tartalmazó szetthez nem érdemes, újonnan 200000-be, vagy még többe kerülő erősítőt venni.
Nem szeretem az általánosításokat, de azért próbálok némi támponttal szolgálni. Az Onkyók mozisabbak mint a Marantzok, zenén (hangszeresre gondolok, nem elektronikusra) fordított a helyzet. Ezek árnyalatnyi különbségek. -
TCr
veterán
A Proson dobozokat nem szeretném lecserélni, érdemes hozzájuk középkategóriás erősítőt venni?
Egy hülye kérdés:
Úgy általánosságban véve, belépő- illetve középkategóriát tekintve, a Marantz erősítők hangzásra hogyan különböznek az Onkyo-któl?
Nyomulósabb, lágyabb, élesebb, pontosabb, stb-stb...? -
TCr
veterán
válasz
Gál István #32843 üzenetére
Ezt még nem tudom eldönteni, ugyanis a jelenlegi lejátszóimmal (PS3, laptop) eddig nem tudtam HD hangokat kiküldeni az erősítőnek.
Tervbe van vége egy kis Dune médialejátszó... -
TCr
veterán
Eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne ha az "egybeszettem" (Onkyo HT-S3305) eladnám, és vennék egy használt erősítőt a már meglévő Proson Libra 653 5.0 szetthez.
100e Ft alatt miket lenne érdemes nézegetnem?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32840 üzenetére
Úgy kell Neked, minek vitézkedsz az avx-en.
-
bajnokpityu
félisten
nem tudtam már szerkeszteni,kissé magyartalan lett.
de,nyilván túlaggódom,és le is fogom sz*rni.
de amikor elmondom a tapasztalatomat,majd visszairnak,hogy az lehetetlen,meg h akkor biztos fülemmel,szobával,lánccal van baj,hát mit lépjek?ezek olyan dolgok, amik nem az izlés magasságában vannak,jóval alapabb szintűek.ezért is foglalkoztam vele.
nekem nap mint nap élményt ad a láncom.akár a denon,akár a malacSE,akár a rotel.mind másra jó,és mind nagyon jó a saját műfajában.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32835 üzenetére
bocsi a szarkasztikus megfogalmazásért, de az elmúlt pár hét nagyon lehozott itt is meg az avx-en is.annyira határozottan meg akarják mondani,hogy miért szar a láncom,miközben eddig bárki,azaz bárki jött, nem mondta,h gázos.
Nem aggódód túl ezt egy kicsit?
Van akinek tetszik ez a hangzás világ amit te hallgatsz van akinek nem, neked pl a dalik hangja nem tetszik. De nem baj, attól még nekem nem fog rosszabbul szólni, hogy neked nem tetszik, de én azt vettem észre nálad, most, hogy annyira megakarsz győzni mindenkit, hogy már pedig mégis milyen jó a tied, hogy másik erre lehet úgy reagálnak, hogy már pedig még sem olyan jó mint amilyennek te gondolod.
Vagy én értem félre, de mostanában kicsit túl aggódód ez a dolgot, ülj le hallgass zenét és fórumozz kevesebbet, ne a mások véleménye érdekeljen , hanem az, hogy neked tetsszen amit hallasz. -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32837 üzenetére
megmondom a megoldást: le kell szarni. hülyének lenni (még) alkotmányos, de inkább vele született joga mindenkinek
tudom én is, ahogy a legtöbben tudjuk, hogy mi a jó, meg a legjobb, csak a pénztárcánk véges. ettől függetlenül nem fogom fikázni azt amit nem engedhetek meg magamnak, meg azt mondani arra, amim van, hogy ugyanolyan jó, mert ez nyilvánvaló baromság. Béci is túl sokat idegeskedik olyanokon, akiken felesleges.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32836 üzenetére
igazából most kezdtem meg megérteni BBécit,amikor tethetelenül döhös,és ki-ki akad az embereken.magukkal szúrnak ki,csak közben nyilvánosság előtt lehúznak.
én is atomra szeretem a láncomat,pláne a malacból meg a rotelből kéne még jobbat összeolvasztani.olyan,mintha a malac lenyelne infot,de a rotelnek meg töredék szinpada,tisztasága van.
most nem egy hm erősitőhöz képest mondom,ahhoz képest minden jó,hanem a malachoz képest. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32835 üzenetére
Pityu, nagyon jól szól a rendszered nyugi. A kételkedőkön meg nem érdemes felhúzni magad, kicsit olyan az az elméleti okoskodós vita, mint amikor itt jön valaki azzal, h nem lehet pl a hdmi kábelek közt különbség
Rotelt ennek ellenére nem ezért választottam, volt nekem korábban 840bx4, így valamennyire ismertem + annyit simán megért, gondoltam ha nem jön be tovább adom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabor970 #32833 üzenetére
figy,HM erősitő szinten lehet,jó a denonok előerősitője,de abszolut értelemben zenére minél kevesebb köze van a sztereonak a HM erősitőhöz,annál jobb.
valamint ugyan lehet elsőre nem tűnne fel,de elég különböző a hangképe a denonoknak, meg a roteleknek.
saját káromon tanultam meg,h a preout arra nem jó,hogy ne kelljen dugdosni a hangfalkábelt ide-oda.egyszerűen nem jön létre a hangtér.nem hiszem,h jelentős különbség lenne az én 840es rotelem, 2309es denonom,meg Dorian 940es rotelje és a 2809es denonja között
ha jól tippelem, a nálam hallott produkció maitt vettél, Dorian rotelt,nem?
a fos cat kábeleimmel, szar akusztikájú szobámból is lejött ezek szerint,h érdemes a márkával foglalkozni....bocsi a szarkasztikus megfogalmazásért, de az elmúlt pár hét nagyon lehozott itt is meg az avx-en is.annyira határozottan meg akarják mondani,hogy miért szar a láncom,miközben eddig bárki,azaz bárki jött, nem mondta,h gázos.
-
Dorian
félisten
válasz
ToxLee #32826 üzenetére
260 cm van a frontok közt, én 280-ra ülök.
A preout kimeneten még nem próbáltam a Rotelt idő hiányában, kíváncsi vagyok, de ilyen hosszban ami szükséges, csak egy Kácsa basicline ic-m van.
Jók ezek a Denonok, és már természetesen zenére is használhatóak, szóval nem vesztesz vele, de ettől függetlenül egy 30ezres használt sztereó tud meglepetést okozni...
-
Integra
titán
természetesen eszemben sincsen a minőségi kábelek közé dugni egy teszkó turkálóst, maradok az in-akustik premiumnál, erre gondoltam.
a kábel is marad a projektorhoz egy 10 méteres premium, amit viszont nem tudom szintén, hogy ha csuklós megoldást választom, akkor az szintén, okoz e minőségromlást, vagy vehetek nyugodtan csuklósat? -
tjojo
tag
Megnéztem pár oldalt, átlagosan olyan 260 ezer Ft-ért adják.
Hááát.. Csak hangkeltőkre nem gondoltam fél milliót.
És erre még jön a subláda.Báár. Ha meg azt nézem mennyire megtetszett (kinézetre)
Focal Chorus 700-as sorozata...Az már karistolná azt az összeget. De arra meg nem hiszem, hogy szükségem van.
Ami még most megtetszett (szintén kinézet, nálam ez az első), az az új Dali Zensor.
Ezt valaki hallotta már? -
Peak
addikt
megcseréltem a 2 HDMI kábelt és passthroughra raktam a médialejátszót is.
igy most már mindent az erősítő csinál, nem is hallottam 1 órája semmilyen hangkiesést.kell vennem majd 2 valamilyen tisztességes 1méteres HDMI kábelt... InAkoustic jó?
-
Dorian
félisten
Tudom, de igen, az ár...
90-ből használtan sokkal jobb 5.0 jönne ki, de csak rápillantottam a kínálatra nemigen van most. Nyilván minden hirdető-oldalt részletesen nem néztem át, ez a kérdező feladata: az összegeket most már tudja, ha talál kb. ennyiért konkrét hirdetéseket, azt majd megmondjuk, hogy mehet vagy sem.A szoba méretét azért javaslom, mérje le, mert 90%-ban túlbecsülik.
-
-
kigyi_23
addikt
Talpon álló természetesen, és az erő az nálam csak az erősítő rövidítése igen. Nem ismerem azt a pio-ot ezért kérdezem inkább a nálam többet látott (hallott) embereket.
GHT-511 sem egy nagy teljesítményű, a szomszédokat elkergetni nem akarom azért, bár családi ház tehát átkopogni nem fognakAz árak amiket írtam, meg sajnos nagyon maximumok, nem vagyok annyira eleresztve, hogy ennél nagyon többet rá tudjak költeni így is fél milla lesz már amit a szórakozásra költök az idén.
-
kigyi_23
addikt
Ha már annyira házimoziztok elkapott engem is újra a házimozi építés
Ugye a popi meg a plazma már megvan most a hangcucc cseréjén van a hangsúly. Nincs nagy szobám, de azért 6*5m-re kellene a hangcucc (kicsit még tán nagyobb is a szoba). Mindenképpen állványos szett kell nekem, legalább az elsők legyenek saját talpon állók (talán a nagyobb hely miatt jobban is szólhatnak ezek). Nem tudom igazából mit vegyek, de ami szimpatikus pl. [link] ez a szett. Tudom nincs benne mély, de a paraméterek alapján ráérnék karácsonyra meglepni magamat egy nyomóval (sztem ezek tudnak annyit, hogy ne legyen nagy a hiányérzetem). Viszont nem nagyon találtam róla infót, hogy vajon mennyire lehet ez jó. Ha valaki tud valami alternatívát azt is szívesen fogadom természetesen, tehát nem erre vagyok minden áron rákattanva. Erő sincs még hozzá tehát az is kell majd. Jelenleg egy PC-s szettet hallgatok (GHT-511D), de lassan kellene valami komolyabb és ezt talán el is sikerül adnom. Úgy 150 körül költenék a cuccra jelenleg az erővel együtt esetleg kicsit felette. (először úgy terveztem 200-ból ki kellene hoznom az egészet az az álomhatár tehát ha valaki tud nagyon csak maximum addig ajánlhat komplett szettet.) Használt cuccoktól kicsit idegenkedek. Ki tudja hol hogyan milyen körülmények között használták, nem hajtották-e ki még a lelkét is. Néha sajnos ezek a szettek mostohagyerekként kihajtanak egy-egy házibulit is na ilyenkor kapnak hideget meleget szal ezért nehezen vásárolok használtat. Én ilyenre azért nem vetemedek arra van más hangfalam
Az építő szándékú segítséget előre is köszönöm!
ui: nahát tényleg van ilyen topic is
(Dorian: 5.0-ra 150k-m van csak 5.1-re van 200k körül) -
Peak
addikt
Bezony még a 2001. szeptember 22-i toscana-i Sting-rezidencián adott koncertfelvételen is látni Bottit, a werkfilm is szenzációs.
Hm... azt csinálja a HK hogy a médialejátszótól HDMIn kapott hangból random időközönként kimaradnak 1-2 mp-ek, amikor tök süket a hangfal.
wtf
-
Dorian
félisten
Hááát... Én egész eddig úgy voltam vele, hogy olyan drágább AVR-t veszek, ami zenére is jó lesz. Itt a Denon 2809, tényleg szép hangja van, meg minden. De tegnap vettem egy régi használt Rotel sztereót 30-ért, aztán leszólja itt nekem zenében. Szóval ha most kezdeném az egészet egy kb. H/K 255 szintű AVR-t vennék, ami filmes is, meg zenei dévédéknél sem szégyenkezik, és mellé egy használt sztereót zenére.
-
tjojo
tag
Nemrég volt szó a jóárasított LX52-ről. Nagyjából milyen hangfalakat nézzek mellé, ha a zenei vonal is fontos?
-
Peak
addikt
válasz
Gál István #32802 üzenetére
Chris Botti Live in Boston 2008 BluRay
Chris Botti Sting egyik (session?) zenésze, amerikai trombitaművész.
Konkrétan ez a koncert felvétel egy picit viszhangos a hely miatt, de én így is imádom, 1000 hallottam már
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest