Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djg

    aktív tag

    Sziasztok,

    Szeretnék a tévé hangszóróinál jobb minőséget a nappaliba. A nappali mérete kb. 20nm, tehát nem túl nagy, beszúrok egy képet, hogy hova kerülne.
    Nem gondolkozok rendes házimoziban, főleg mert a keret max. 100k lenne.
    Első körben soundbarokat nézegettem, bár most visszaolvastam és tudom, hogy sok itt az ellenzője, bizonyára joggal, de sajna viszonylag fix a keret és az alábbiakat szeretném ha tudná:
    - jelenleg egy 42"-es Pana tévé mellé menne
    - meg kéne hajtania egy ps3/4-et is
    - szeretném, ha bluetooth képes lenne, hogy az okostelóról is egy pillanat alatt le tudjon játszani zenéket kisebb házibulik kedvéért
    - szóljon rajta rádió is

    Max 2.1-es rendszerig gondolkozom, nem vagyok sem audio-, se videophile, csak szeretnék egy ilyen fentieknek megfelelő univerzálisabb és könnyen kezelhető, könnyen beüzemelhető, modern megjelenésű eszközt, ami 100e Ft-os árának megfelelően elvárható módon érezhetően jobb minőséget képvisel a tévénél. Nem akarok falakat rengetni, csak legyen tisztább a beszéd és szebb a hanghatás.

    Tudnátok ajánlani valamit?

    Illetve még nem sokat nézelődtem, de ha már Pana a tévé, ilyet találtam, ami tényleg a legfelső határ árban: Panasonic SC-HTB570EGS
    Véleményeznétek?
    Ha már a tévé Pana ebben is van Viera link, így talán könnyebben össze tudom társítani őket, vagy esetleg vezérelhetem őket a tévé távirányítójával?

    (u.i: bocsi a rossz minőségű képért, nem olyan túl okos már a teló, amivel készült.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák