Hirdetés
- Lecsapott az Intel egyik modern node-jára az Ericsson
- Tuningmemóriák az AMD legfrissebb HEDT platformjához, v-color módra
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- Ezekkel a memóriákkal uralná majd az autóipart a Samsung
- Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tesztet!
Meglepő, hogy nem bővíthető.Samsung Galaxy A54
-
Garada
őstag
Meglepődtem, hogy már ebben ezen az ársíkon is ha egyéb kompromisszummal ugyan, de már adott a 120Hz.
-
Doki42
őstag
Jó teszt, szerintem nem rossz teló.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
zsolesz967
aktív tag
Lehet ez lesz az s10+ után.
Feleségemnek Xiaomi Note 11 pro van,tökéletesen meg van vele elégedve.[ Szerkesztve ]
Ps5,s10+,s10 5g
-
jack982
aktív tag
válasz
zsolesz967 #4 üzenetére
s10+ megeszi ezt a kamerát reggelire.
-
Drughi
addikt
Vajon egy A33 5G-ről érdemes lenne váltani?
-
-
A Molyember
tag
Most tudatosult csak bennem (jo reggelt), hogy ez az iden megjelent szeria egy modell kivetelevel csak a par honap mulva esedekes Android 14-ig fog elmaszni hivatalosan. Az igen. Nagyon meguszosba nyomja a Xiaomi ezeket a frissiteseket.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
A Molyember #10 üzenetére
Lehet addig se, mert 12 vel jöttek.
-
Komplikato
veterán
válasz
A Molyember #10 üzenetére
Lehet f*snak tőle, hogy úgy járnak mint a Huawei, így meg senki nem kérheti számon ha nem lesz frissítés.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
tata85
újonc
Sziasztok! Poco X5 Pro 5G és eközött próbálok dönteni, melyik a jobb vétel szerintetek?
-
ben11
őstag
A reklámok mennyire agresszíven jelennek meg a felületen? Meg lehet szabadulni tőlük?
-
Sipike19
tag
válasz
zsolesz967 #14 üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha van egy jó telefonod, ami megeszi reggelire ezt a butácska alsó-középkat Redmit, akkor miért is akarod lecserélni?
Sipi
-
hdavid1
csendes tag
Egy 1/1,56"-os szenzor már kicsinek számít?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Permet Elek #11 üzenetére
2 főverziófrissítést ígértek, tehát ha az Android 12 volt az induláskor, akkor laza matekkal 14 a vége.
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
Ez inkább ide való: Milyen okostelefont vegyek?
Amúgy a Poco X5 Pro jobb paraméterekben, kivéve kamera.Samsung Galaxy A54
-
-
Zsoleszhun
addikt
Kár a MediaTek miatt, így kimarad a xiaomi.eu-ból.
¯\_(ツ)_/¯
-
peestike
senior tag
feleségemnek vettünk egyet egy hónapja. zopo zp700 óta nem volt mediatek procis teló a családban, de mivel már nem mókolom a telókat, így megfelel. szerintem nem rossz a telefon egy problémát leszámítva. mi 8 lite-ot váltott.
nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a beszédhang úgy gondolom, hogy nagyon rossz mindkét irányban. olyan, mintha kútból beszélne, úgy hallom, full dobozhang jön át. rendesen meg kellett szokni. korábbi redmi-k (3-4-5-9) nem voltak problémásak.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
senior tag
válasz
Zsoleszhun #25 üzenetére
Köszönöm, délután kipróbálom!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
válasz
Zsoleszhun #25 üzenetére
Mármint a *#*#86583#*#* kód a VoLTE-kapcsolót tünteti el/jelenti meg.
De igen, maga, a VoLTE ki-bekapcsolása segíthet.Samsung Galaxy A54
-
maczera
aktív tag
A Tömeg: 287 g, ugye, csak elírás? Brutális lenne...
-
dave987
aktív tag
Érdemes lenne akkor a címbe is beleírni hogy 5G. Ha már így is nehéz lekövetni a repertoárt legalább legyen pontos a megnevezés.
-
janeszgol
félisten
Ez egy nagyon jó telefon. Én rányomtam volna az ajánlott plecsnit. Ha a frissítéseket nem nézzük, csak a telefon tudását ez a mobil jobb, mint az A52, A34, A53.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
gergom91
tag
Lassan 2 hónapja használom a telefont, egy pár személyes tapasztalat:
- Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom.
- A virtuális közelség érzékelő nagyon rosszul működik nekem, kb minden második híváskor nem zárja le a kijelzőt és a fülemmel össze-vissza nyomkodok mindent.Ezen kívül minden nagyon tetszik, nappal is jól látható kijelző, nekem bőven elég kamera, imádom a gyorstöltést, sokáig bírja az akksi.
-
Vártam ezt a szériát . Jack nagy piros pont . De félek , hogy megint csalódok sw fronton így mást választottam .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
razorka777
veterán
"Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom."
Át lehet állítani, hogy nyomásra érzékelje az ujjlenyomatot és ne érintésre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI6 & Galaxy A70
-
Greg-77
aktív tag
Én még csak 2-hete használom.
-A bekapcsolós újlenyomatolvasót úgy is belehet állítani, hogy nem érintésre, hanem nyomásra érzékeljen. Ez az a Beállítások\ Jelszavak és biztonság\ Feloldás ujjlenyomattal\ Ujjlenyomat-felismerés mód: Érintés vagy Nyomás. Így kiküszöbölhető ez a probléma.
-A közelségérzékelő nekem tökéletesen működik, még nem volt vele gondom. Nem tudom ez mitől függhet? Az összes többi nekem is ugyan ez, gyors, szép kijelző a kamera is elég jó, akksi, töltés stb.. Nekem nagyon tetszik iPhone-t cseréltemle erre, már nagyon vágytam vissza droidra! -
janeszgol
félisten
válasz
razorka777 #38 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy csak a jobb kezem hüvelykujját regisztráltam be, mivel balkezes vagyok, és ugye két kézzel lehet kezelni ezeket a lapátokat. A telefont a jobban tartom.
Viszont mindig balzsebbe teszem, szóval véletlen sem tudom feloldani.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
peestike
senior tag
válasz
Zsoleszhun #25 üzenetére
köszönöm még egyszer!
működik, sokkal jobb már a hang, ez volt a probléma.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
SkyLine3000
addikt
12 egy tucat.
-
janeszgol
félisten
válasz
SkyLine3000 #43 üzenetére
Kb annyi jelent meg belőle.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
macikos
addikt
Sima, lapos, üveg hátlap, ENNYI! Ennél a telefonnál és a Samsung A54-nél is ez nekem nagyon szimpatikus. Az A54 valami végtelenül masszív, nagyon egyben van.
A memóriakártyás bővíthetőség hiánya viszont felcseszős!
-
ZN1980
csendes újonc
Ez nem annyira megérős, kb. 100e Ft-ba kerül, a Samu A34 csak egy kicsivel drágább oké ott kell a töltő meg kijelzővédő/tok, viszont az A34 5 évig supportált marad, megkap 3 droidverzió frissítést plusz eleve újabb Android verzióval jött ki.
Amúgy egy 3 éves Redmi Note 8t használok már rég nem jön rá semmi, de ahogy elnézem nem Redmi lesz következő, kevesebbért persze megérné.[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Köszönöm szépen a választ, ez így tényleg nagy segítség volt!
razorka777-nek szintén köszönömNagyon sokszor amikor telefonálok, látom hogy világít a kijelző, ilyenkor le kell engednem a telefont majd újra a fülemhez emelni, az segít csak. Sokadik alkalommal már kicsit zavaró tud lenni.
-
herrká
senior tag
Pár hete van meg a telefon. Szolgáltatós, T-s. Nekem nagyon hiányzik az AOD! Az én telefonom sajnos csak 10mp-ig jeleníti meg. A leírás szerint be lehet állítani állandóra - hát nem! Valami külföldi fórumról derült ki, hogy az egyiket lehet mindigre állítani, a másik készüléket meg csak a 10 másodpercesre. Nagyon bosszant! Ha valaki tud megoldást az állandó AOD-ra, segítsen már! Köszi
-
-
herrká
senior tag
válasz
Viktor0610 #49 üzenetére
Köszi, ezt már írták nekem. Nem kapcsolom ki természetesen. Gondoltam hátha segít valami egyéb. De akkor nem. Kár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest