Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamehTheDark

    csendes tag

    Sziasztok! Bár még front mindig nincs a Marantz SR7005-höz, most láttam két ígéretes használt hátsó párt, amelyeket már elég jó áron árulnak avx-en (és amíg nem lesz meg a front, zenét már tudnék hallgatni):
    - Monitor Audio GS10 (Gold Signature 10)
    -XTZ 99.26 MKII

    Mindkettő elég ütős párnak tűnik, még talán magasabb szintűek, mint a Quadral Platinum M40 v. Focal Ch. 826W, amiken variálok frontnak.
    Lenne pár ámáthőőr kérdésem (remélem még nem untatlak vele titeket...) :D :
    1. Érdemes-e/szabad-e keverni a hangfalakat avagy kötelező/ajánlott építkezési sorrend először a frontok, center, majd hozzáhallgatni a hátsókat ill. a frontokhoz tartozó hátsó párt beszerezni?
    2. Van valakinek tapasztalata a Monitor Audio Gold GS20/GS60-al kapcs. (esetleg jó lehetne az frontnak?)? A fent említett frontokkal egy kategória a GS20/60 (listaárban úgy láttam igen...)? Szokott lenni belőle használt Mo.-n?

    Más:
    Az összes Focal nagyon érzékeny a forrásra? Ha jó áron (M40 v. 826W+200e) hozzájutnék egy Focal Electra 1027 Be-hez, érdemes lenne megvenni vagy inkább másra költsem azt, mert az Electrához már elő+végfok erősítő kellene, min. 200e kábelezés és hasonló csillagászati center, back, sub.?

    Szoba 40-45nm, stereo ill. házimozirész 25-30nm (nappali-konyha).

    Köszi előre is, ha megosztjátok a véleményeteket, gondolataitokat! :R

    "Do not waste time, that is the stuff life is made of!"

Új hozzászólás Aktív témák