Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sunnysys

    tag

    válasz sunnysys #54467 üzenetére

    Sziasztok!

    ismét jelentkezek Onkyo TX-SR608 HDMI ügyben. reggel bekapcsoltam az erősítőt, ismét az volt a helyzet, amit tegnap este: a HDMI5 (PC) bemenet esetében kiterjesztett képernyő fogadott a laptop kijelzőjén. addig már eljutottam, hogy a VGA kártyán beállítottam, hogy a laptop legyen az elsődleges megjelenítő, tehát az ikonok már látszanak.

    a kérdés most ez: miért van az, hogy a bemenetek közül a GAME, és PC bemenet esetében csak akkor kapok képet a laptopon, és hangot a hanfalakon, ha kiterjesztett módban van a laptop képernyője? az első 3 bemenetre kötve a laptopot gond nélkül választhatom a VGA kártya menüjében, hogy csak a laptop képernyője legyen a megjelenítő eszköz, míg a 4. és 5. bemenetek esetében ilyen beállítás mellett nem szólal meg a hang, csak ha kiterjesztettre állítom a képernyőt.

    a bemenetek:
    1. BD/DVD
    2. VCR/DVR
    3. CBL/SAT
    4. GAME
    5. PC

    a google elég sok találatot adott az "Onkyo 608 HDMI problem" témakörben, kicsit tartok attól, hogy kezd tönkremenni a HDMI panel. persze, ha a fenti problémák nem problémák, mert természetesek vagy valami beállítással orvosolhatók, akkor nem izgulok, csak jó lenne tudni, hogy most megfelelően működik-e az erősítő, mielőtt lejár a 30 napos próbagarancia, amit az eladó vállalt.

    köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák