Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Laca0 #22592 üzenetére

Nem állt szándékomban megbántani.. személyeskedésnek se szántam. De azért ne várd azt sem hogy magam tapasztalatainak ellentmondjak: nekem is volt olyan ismerősöm aki lCD-ről váltott plazmára... És én is láttam tévéket, Béci is sokmindent mutatott, magyarázott, és rajta kivül is többen igy nagyjából képben vagyok a témában... (monitorom is Edge-Ledes, arra jó, filmre inkább CRT) vagy majd plazma vagy oled, ha beválik.
    Irásommal is azt akartam kifejezni: épp ez az hogy nem hivnak sokan kalibrátort... nem is kell de viszont a kalibrátor nem csak a képernyő fényviszonyait hanem a környezet fényviszonyait is figyelembe veszi azért irtam hogy inentől kedve.... és ugye egyéni izlés is képben van, ez alól se vonhatja ki senki magát. Ez alapvető pszichológia, de lehet tanulni, fejleszteni ezt is. 50"-nak 2 méter a full HD nézési távolsága, még Madgie (plazma fórumon sokat jár, emlékeim szerint épp látszerész) tulkorrigált szeme se alkalmas ennél számottevően nagyob távról megkülönböztetni a HDready-full HD közötti különbséget.

Új hozzászólás Aktív témák