- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz VoidXs #171804 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de nem tudnád átkonvertálni
- REW formátumra
- vízesés diagrammra
- kép min 1200pixel X vvalami...mert ez így nekem nem elég ( mi történik 10-200Hz tartományban? ) informatív, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy nem vagyok kompatibilis a Cavernel.
A zöld vízesés diagrammal [link] kapcsolatban láttad, a nem, vagy csak nagyon lassan csillapuló, 33-as és 49Hz-es tüskékeket, amik nem mellesleg egybeesnek a szobám számított módusával?
Ezek után lehet még kétség, hogy ez nem más zaj csak és kizárólag a szoba módusa lehet, amit a 3"-os hangszóróm gerjesztett?
Utóbbi azért lenne fontos, mert ha nincs gerjesztve a gerjeszthető helyiség, akkor nem is lesz látható a szoba módusa.
köszi
P.S:
Nem ismerem a lehallgató helyiséged méreteit, ill. a hangsugárzód átvitelét shelf EQ-val vágtad-e, és ha igen hány dB-el, és hány Hz-ig.
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- MárkaLánc
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Windows 11
- Bambanő háza tája
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest