Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slug
senior tag
Velemenyem szerint illik ehhez a forum reszhez.
Itt az ideje tematikusan irni, beszelni rola, megosztani a tapasztalatokat.Tehat, mai nappal Magyarorszagon is elerhetove valt a Netflix szolgaltatasa, az elso honap ingyenesen kiprobalhato.
Samsung Smart TV-n mar kiprobaltam, ehhez regiot kellett allitani a smarthub beallitasoknal, a magyar regioban meg nincs benne a netflix app.
https://securitygladiators.com/2015/02/15/netflix-on-samsung-smart-tv/
Egyelore meg tesztfazis van reszemrol, 6.5 Mbitet visz a Batman: The Dark Knight 1080p-ben.
-
veterán
Engem nagyon érdekel a téma. Kíváncsi leszek, hogy a rendszeremmel lehet-e majd szignifikánsan látni, hallani a különbséget mondjuk egy BD-hez képest.
A Netflixel végre beköszönt az UHD korszak is, szerintem magasan ez a CES legnagyobb bejelentése.
Magyar szinkronról/feliratról mit lehet tudni? Lesz, vagy már van is?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Kipróbáltam, és hát valami egészen borzasztó a képminőség. Zajos, zavaros a kép. Olyan mint amikor megvan a felbontás, de azt leszámítva semmi több. Most egy hónapig tesztelgetem, de ez így nem igazán pálya.
Meg a kínálat is elég szegényes. Nincs walking dead, Gladiátor, Interstellar, Avatar... nem is értem.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Hoorus
őstag
LG tv-kre már van app is, ha ez számít valakinek esetleg..
-
kovimre
tag
J sorozat esetén így működik:
-
XY_Z
csendes tag
-
denko
senior tag
Na igen, de ez eléggé kontent függő, pl engem nem érdekel a magyar szinkron. Én örülök az angol nyelvnek.
És lehet hogy a tartalom Mon-n elégé sivány lesz. Nem tudom, Igy marad a VPN
Amivel az a baj hogy routert kellene flashelni www.dd-wrt.com- re és váh de macerás ez.
valakinek van tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
kovimre
tag
Szerintem nem nagy trükk. Arra, hogy kipróbáld, pont elég. Később még biztosan lesz rá magyar alkalmazás is.
-
azbest
félisten
Első órákban a középső HD csomaggal nekem is elég gyengének tűnt. Aztán átváltottam 4K csomagra, meg lehet idő kellett, hogy a jobb minőség is elérhető legyen.
Van pár hasznos leírás:
pécés böngészőkben lehet debuggolni, hogy milyen minőségek érhetők el és lehet az is nézni, hogy épp mit játszik. [link]
ctrl + alt + shift + s = stream választó
ctrl + alt + shift + d = mutatja az aktuális paramétereketValahol olvastam, de saját tapasztalat is, hogy Firefox és Chrome böngészőből nem is kínálja fel a 720p / 3Mbps feletti minőségeket. Win alól az Ms féle böngészőkben jelent meg az 1080p/5.8Mbps és valóban használja is. De kell vagy 5 perc mire indítás után felmászik az sd felbontásról fullhdig. Fullhd-ban tényleg elég meggyőző, a 720p is egész jó, az sd az gyengébb mint a mindigtv szerintem.
A ponyvaregény és a dexter péládul elérhető fullhd-ban. De nem minden, mert például az i am legend 720p/1.75Mbps minőségben van legfeljebb. 4K-hoz nem volt eddig szerencsém (már hogy fel sem kínálta, de lehet mert a kijelzőm fullhd "csak").
Android alól pedig a legtöbb készülék csak 480p minőséget kap, pár eszköz 720p-t, még kevesebb fullhd-t [link]
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
-
GoZoL
senior tag
válasz jaffa 2843 #21 üzenetére
Windows 10 alatt még nincs most kerestem rá, vagy régiólockos még az app mert ha rákattintok akkor azt írja jelenleg nem vásárolható meg.
-
denko
senior tag
és ilyesminek is mennije kell akkor valojon?
[ Szerkesztve ]
-
krizsc
csendes tag
Ma reggel megjelent a Samsung Smart Tv-n
-
bagyulajuve
addikt
próbált valaki virtuális bankkártyával regisztrálni?
nekem nem fogadja el....pedig emeltem limitet, és a tranzakciók száma is 4-re lett állítvaResistencia eterna
-
Cufter
tag
Elérhető esetleg valahol egy lista, hogy magyarországról milyen sorozatok nézhetőek?
-
slug
senior tag
Hianyoznak sorozatok es filmek is, a teljesseg igenye nelkul:
Big Bang Theory, House of Cards, 24Ha jol tudom ezen sorozatok license sorrendben igy alakul: Cool TV, AXN, FOX Magyarorszag
remelhetoleg ez valtozni fog es megjelenik majd nflxen
-
Polllen
nagyúr
válasz bagyulajuve #27 üzenetére
OTP virtuális kártyával fizettem, nem volt gond.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
harylmu
őstag
House of Cards pont hogy Netflix-es, ezért nem értem miért nem elérhető Magyarországon.
Egyébként nekem chrome-ban nincsen HD valamiért (html5) és nézhetetlen a minőség. Edge-en, ami silverlight-os ott se túl szép. nálatok milyen a kép?szerk.: amúgy ha a windowsban a régiót magyarországról pl Nagy Brittanniára rakjátok (link), fel lehet rakni a microsoft store-ból a netflix appot. ha feltelepült, vissza lehet állítani a régiót Magyarországra, különben nem nagyon enged semmit lejátszani.
szerk2: na végre, itt már szép a kép.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz bagyulajuve #27 üzenetére
CIB Visa netkártyával regeltem minden gond nélkül.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
slug
senior tag
Igen, csak itthon mas ceg rendelkezik a musorszorasi jogokkal.
Uj-Zelandon is ez volt.. "In markets where Netflix has not yet launched, House of Cards was licensed out to other content providers in New Zealand"
A HoC jogait az AXN Magyarorszag vette meg, ezert nincs netflixen, gondolom le fog jarni egyszer a musorszorasi jog es elerheto lesz itthonrol is.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A TBBT az amerikai kínálatban sincs benne, ahogy a 24 sem.
Csináltam egy kis statisztikát az amerikai és a magyar régió közötti különbségekről, a lejátszási listám alapján (mindegyik régióban csak azok a filmek/sorozatok jelennek meg a listában, amik elérhetőek az adott régióban).
A két lista összesen 268 elemet tartalmazott, ebből 25 érhető el mindkét régióban, 49 csak a magyarban (ezek jellemzően híresebb, de nem vadonatúj filmek), és 194 csak az amerikai régióban.Ha valakit érdekel, itt a pontos lista.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zanik
addikt
Nekem már meg is jött a válasz:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Igen természetesen hamarosan meg fog jelenni az alkalmazások között egy Netflix applikáció amivel tökéletesen fogja tudni használni. Sajnos pontos időpontot nem kaptunk még mi sem, de az biztos, hogy elérhető lesz Magyarországon is.
Bízom benne, hogy tudtam Önnek segíteni!"
Tehát elérhető lesz a Netcast-os LG TV-kre is egy dedikált app!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Blaise
veterán
Rákérdeztem a magyar feliratra a supportnál, egyelőre nem túl bíztató:
-
azbest
félisten
válasz stickermajom #43 üzenetére
korábban írtam, linkeltem a két bill kombinációt, amivel lehet állítani vagy éppen megnézni, hogy milyen a minőség. De a lejátszás mindig gyenge minőséggel indul és fokozatosan vált fel kb 5 perc alatt a maxra.
(#42) Polllen
Valószínűleg DRM támogatás / implementációs különbség miatt van. Az szerintem még gázabb, hogy androidon jellemzően csak 480p van, hiába tudna fullhd-t vagy akár 4k-t is az eszköz.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
Egyelore amig ilyen gyer a valasztek, nem hasznalnam el az ingyenes honapom, ezert kerdeznem: probalta valaki
-wd tv live gen1-gyel?bassz, csak a live plus kapta meg.
-nintendo wii 1-gyel?[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Várható olyan funkció, hogy nyelv alapján lehessen filmeket keresni? Német nyelvűeket néznék első sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2in1 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 13,5" -60% i5-7300U 8/256 QHD+ Win 10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515 55 15.6" FHD IPS i5-10300H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AOC 24G2SPAE/BK 23.8" 165 Hz IPS LED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen