-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
"Én az autóhifis vonalat úgy ahogy van, elfelejteném. Ott sose a minőség a fő szempont."
Ebben még nyomokban sincs igazság!
Az olcsó autóhifis hangszórók pont annyit tudnak, mint a hasonló árkategóriába tartozó szobaiak. Viszont a csúcskategóriásak ugyanúgy feszesek, gyorsak, pontosak, részletezők, mint amikkel a házimoziban élvezkedünk. Például Focal és JL Audio. Autóhifiben is van igény audiofil hangra, ezt a gyártók kiszolgálják.
Újságírói pályafutásomat az Autóhifi magazinnál kezdtem, részt vettem hazai versenyeken bíróként, a legnagyobb európai szakkiállításokon látogatóként. Utóbbiakon a nyakamban lógó Press igazolvánnyal azt hallgathattam meg, amire kedvem támadt és bizony volt részem olyan élményekben, amik a mai napig erősen élnek bennem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Gitáros topic
- További aktív témák...