Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• libus

őstag

Sziasztok!

Jelenleg van egy Denon AVR-X550BT házimozi erősítőm. [link]
    Eddig egy Mede8er 600 médialejátszóval néztem a filmeket hálózatról egy FHD Tv-n.
    Black friday-kor akarok egy 4K Tv-t (Lg C9).
    Ez a Tv tudja az eARC-ot és a Dolby Vision-t meg az Atmost is, de az erősítőm sajnos nem tudja az eARC-ot :( csak a Dolby Vision-t.
    Ha már 4K-s Tv-m lesz, szeretném 4K-ban nézni a filmeket, de nem szeretnék lemondani a HD hangokról (True Hd, DTS HD MA).
    A Mede8er 600-am csak FHD-t tud, így két lehetőségem van az igényeim megoldására.

Vagy veszek egy olyan médialejátszót amelyik tudja a 4K-t, a HD hangokat, meg a Dolby Visiont és a HDR-t.
    Az Apple Tv 4K- ajánlották erre a célra, csak a HD hangokat nem küldi tovább az erősítőbe, hanem ő maga dekódolja, és LPCM-be küldi.
    Állítólag így az erősítő Multi CH IN-t

Első kérdésem, hogy szerintetek az én erősítőm ezt tudja? Mert nem találok róla semmi ilyen leírás :(

A lehetőségem ami a topic témájához tartozik, hogy nagyobb/komolyabb erősítőre cserélem le a jelenlegit, amin már van eARC, és így akkor nem kellene vennem médialejátszót, mert a Tv-ből kitudnám venni a HD hangokat eARC-on.
    X1600H vagy X2600H-ra gondoltam, ha az utóbbi jobb megoldás.

Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás?
    :R
    Az 5.1 hangrendszer maradna.
    Nem lesz több hangszóró betéve :N

Új hozzászólás Aktív témák