Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    legenda

    válasz arcitec #147868 üzenetére

    Amikor elolvastam a hozzászólásomat, volt egy olyan érzésem, hogy meg fogsz sértődni.
    Nyilvános fórum lévén, bárki bármiről elmondhatja a véleményét, ha a topik témájához tartozik, nem mondhatod, hogy semmi közöm hozzá. Nem tettem mást, mint tapasztalatokon alapuló összegzést írtam és fogalmam sincs, miért veszed magadra.
    Szerintem jobb hangminőséget kapunk egy adott rendszerrel, ha az eredeti hangba a legkevesebb belenyúlás történik. Ez nem vonatkozik az EQ-ra, szobaakusztika korrekcióra.
    Szerinted azok a beállítások jók, amiket használsz. Ez így teljesen rendben van, nem ok arra, hogy haragot tápláljunk egymás iránt.
    Semmiféle szemcsípés nincs, nem személyeskedtem, nem tromfolok, egyszerűen sok mindent másképp látok és hallok. Inkább Te vagy az, aki ellenséges azóta, amióta a DALI OPTICON hangdobozokról és az Onkyo erősítőkről leírtam a véleményemet. Azokat is személyes sértésnek vetted. Nem egymással kommunikálunk, azt a privát levelezésben szokás.
    Minden írásodat szívesen olvastam, mert a Te meglátásaid is mértékadóak. De engedd meg, hogy le merjem írni az esetleges ellenvéleményemet! :R

    (#147869) WaterWave
    Jobb lenne, ha mindenkinek, mindenről ugyanaz lenne a véleménye? Akkor tényleg nem lenne vita.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák