- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topik
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relax420
junior tag
Üdv, mennyire használható a geforce now az M1 macbook pro-n?
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy priority előfizetés elég arra, hogy a gyerek otthon tudjon Fortnite-al full hd 60fpssel játszani?
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Bp-rol hasznalja valaki a rendszert?
Milyen a szolgaltatas minosege, mennyire ingadozo a ping?
Koszonom -
Gebriel
veterán
Hello!
Ultimate elofizum van a tv nem tudom 4k-ra állítani a felbontást. Miért? -
30z.Samu
félisten
válasz
Harbinger85 #44 üzenetére
Én idő közben nem adtam fel, próbálgattam ezt-azt, állítottam a router-en, a GeForce Now-ban próbálgattam melyik az a szerver, aminél a legjobb a kapcsolat és beállítottam hogy csak arra csatlakozzon rá. Pár hétig játszottam a Priority-n majd kipróbáltam az Ultimate-et is. Én arra jutottam, hogy a Priority szervereivel jóval stabilabb kapcsolatot tudok létesíteni, de ez erősen függ a lakhelyről is szerintem. Priority-vel a legalacsonyabb ping-em 24 volt és 24-28 között ugrál általában. Ez elfogadható, élvezhető vele a játék, míg az Ultimate-nél volt hogy egész jó volt a pingem, de előfordult hogy felugrott 400-akra és tök mindegy mit csináltam nem volt hajlandó lejjebb menni. Jelen állás szerint használom a Priority-t és ugyan nem olyan az élmény, mintha az asztalon figyelne egy olyan gép, amit ezzel a csomaggal bérelsz, de összességében tök jól el lehet vele játszani.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom nem túl aktív topic, de megírom ide is (Reddit oldalán írtam). Próbáltam már az ingyenes verziót is de most hogy máig féláron van minden csomag befizettem a Priority-re. Nem minden(!) - és ez az érdekes - játéknál érzékelek hasonlót, amit Samu is írt. Homályos, mosott egyértelműen érezni hogy videostream, vagy rosszul tömörített stream. Sniper Elite 3, L4D2, Crysis Remastered és Deathloop például OK. De Rise és Shadow TR játékok, Dead by Daylight és a Doom is elég zavaróan vagy effektíve saját gépen renderelve jobb képminőséget kapok.
Végig zongoráztam a beállításokat és az app is azt mondja OK a kapcsolatom. Annak is lenne értelem ha X játék nem mindig lenne olyan, függ milyen géphez és szerverhez kapok slotot, de nem. Ami nagyon erős hiba, hogy a piros szín nagyon recés lesz, pl szövegnél kb. mintha fel felbontáson lenne mint bármilyen más szín. Effektíve apró piros betű olvashatatlan. Szerencsére ilyet nem gyakran használnak. -
30z.Samu
félisten
Közben próbálgattam, de arra jutottam hogy szimplán a szerverek sz@rok vagy nem tudom. De a Priority-vel semmi gondom nem volt, itt pedig a ping is jóval magasabb és bárhogy állítgatom van hogy a hang is szaggat. Szóval Nálam nem vált be az Ultimate, kár érte.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Megkérdezem itt is, hátha valamelyikőtök szintén így járt, mint én. Előfizettem az Ultimate csomagra, tök jó, megy minden 1440p 120fps-sel. Viszont a FH5-nél azt vettem észre hogy random blur-ös lesz, tök maszatos az egész. Többi játéknál nem vettem észre ilyet. Esetleg van valami javaslat hogy tudom ezt orvosolni? Előtte a Priority csomagot próbáltam, ott nem tapasztaltam ezt, viszont itt az sem oldja meg, ha leveszem a beállítást 1080p 60fps-re.
-
markknight
veterán
Kipróbáltam a Macbook Pro-mon ezt a day passt. Hát ez a Senua nem semmi, hogy néz ki alatta és érdekes módon itt a fizetős tierbe kb semmi lag nincs és tűéles a kép, nem úgy mint az ingyenesbe ahol folyamat köhög.
-
Rage47
veterán
válasz
Marcsello31 #38 üzenetére
Nem. Elindítod a játékot, tolod 6 órát, majd kiléptet belőle a rendszer. Utána vissza kell lépned és újra 6 órát lehet tolni.
-
Rage47
veterán
válasz
Marcsello31 #36 üzenetére
Ja, 6 órát játszhatsz egyhuzamban.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Még én is csak nyomozgatok, nem igazán értem, engem a második csomagja érdekelne:
Adatok:
€ 10.99 / MonthPremium Rig |
Ez mi akar lenni valójában??----
RTX ON Priority Access to Premium Servers6-Hour Session Length*
Up to 1080p
Resolution
*Up to 60 FPS*No Ads
Nem játszanék én annyit összesen hogy 6 óra, felosztva egy napra bőven jó,
csak nem értem mit jelent az hogy: Servers6-Hour Session Length.
A választ előre is köszi!
Miért valójában nincs rajt játék idő akkor? -
Rage47
veterán
válasz
Marcsello31 #34 üzenetére
Lemaradtam. Milyen 6 órás játékidő van? Annyit lehet egyszerre játsznai?
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Aki játszik még a geforce now szolgáltatással, jól értelmezem azt, hogy a 6 órás játék idő, az napi színten van? Még valahol mindig olcsóbbnak tűnik, mint ha gamepassra fizetnék elő, netem 100/45ös. A választ előre is köszi!
-
Eversmann
aktív tag
Hamarosan többet kell fizetni a GeForce Now-ért
link -
Jocohun
tag
Hali. Olvasgattam a GeForce Now ról és ki szeretném próbálni ezt a szolgáltatást de úgy hallottam, hogy ez fizetős az az elő kell fizetni rá. Nem tudom van e rá lehetőség, hogy ingyenesen is lehessen használni? Azért kérdezem ezt mivel nem sokat játszom és csak bizonyos játékok érdekelnének az pedig 2 - 3 játék illetve a steam fiókomban megvásárolt játékokal játszanák. Laptopon használnám ami egy irodai felhasználásu gép és ezért nem igazán szeretnék előfizetni a szolgáltatásra. Ha lehetséges ingyenesen használni akkor így meddig lehet használni így ingyenesen? Köszönöm
-
tasiadam
veterán
Most teszteltem free-n a nowot, bf1, WoT volt elsősorban képben, meg cyberpunk és egyéb AAA (ha lesz, ami érdekel).
A prio jobb képminőséget ad? Mert bf1 pl ronda, de nagyon, pedig csutkára vannak húzva a dolgok. -
-
Pokskill
tag
Sziasztok. Előfizettem steamen az ea pass-ra a it takes two játék miatt, de a geforce now nem akarja megjeleníteni a játék keresőbe sehogyan se, tudtok segíteni?
-
pisti1993100
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan gondom lenne hogy tegnap Elő fizettem a 10euros csomagra csak el rontottam a tranzakció visszaigazolást, utána újra csináltam el is fogadta le is vonta de nem enged be jelentkezni. Azt írja: Kiszolgáló hiba történt. A felhasználó fiókja le van tiltva.
Mit tudok tenni ? Próbáltam a supportot de annyi lehetőség van es sehol egy email vagy valami ahova írhatnék.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van tapasztalat arról hogy a 360 csomagot ha 6 hónapra megveszem, de valamiért mégsem oké (Router, szolgáltató, kábel, bármi) van refound?Időarányos visszakapom a 6 hónapra befizetett. Lóvét?
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek van értelme a 3080-as előfizetésnek?
Ha nem ad többet csak a 1440p-t akkor annyira nem érdekel. A 8 órát sem használnám ki.
Vagy esetleg a játék pl far cry 6 vagy az assassin creed valhalla "jobban" futna? -
Zsoxx
senior tag
Vajon a PC Building Simulatort miért nem lehet Epic-kel használni? Csak a Steames verzió indítható.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ma toltam BF1-vel, nagyon nem jön be ez a II.vh-s sztori. COD2 még jó volt, de ez már nem az.
Nem is emiatt írtam, hanem, hogy én gondolom-e rosszul, vagy tényleg elérhető lesz a BF2042 ebbe a felhőbe? Ha igen, akkor előrendelem. -
Sosupenz
csendes tag
Nem követem figyelemmel a streaming szolgáltatások mivoltját sajnos/nem sajnos , beruháztam egy high end gépre így a kövi 5-6 évre nem kell tervezzek
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam ezt is és a Stadia-t is. Nem tudok dönteni. Battlefield és COD sorozatok miatt talán a GeForce Now ami jobb lehet nekem. Ti mi alapján döntitek el?
Illetve sztem itt sokat számít a Steam és az Epic Games fiókok mountolása is.
-
-
4K TV-n nem túl szép a látvány (bár azért ocsmánynak sem mondanám), viszont erősen érezni, hogy kevés neki FullHD. (LG CX OLED)
Az alapszolgáltatás ingyen van ezért nem sírhat a szám, viszont a fizetősbe RTX helyett rakhattak volna inkább 1440p opciót mert ez így olyan mint kakán a csillámpor...Telefonon (a kisebb felbontás miatt) tökéletes!
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11 üzenetére
De legalább már van újra havi előfizetés.
-
Mr Bond 007
őstag
Akinek van élő founders előfizetése Márc 17-óta, (tehát ha tegnap még rendelkeztél) és fenntartod az előfizetésedet, akkor marad ugyanezen az áron amíg elérhető az országban a geforce now.
Ha megszakad az előfizetés, akkor viszont elveszted ezt a lehetőséget. Érdemes emiatt naprakészen tartani a kártya információkat. -
Sosupenz
csendes tag
En regesreg kiszalltam a geforcenowbol, tobb problema volt vele mint haszna igy ki offoltam.
-
Zsoxx
senior tag
Kipróbáltam a free tagsággal a Now-t. Az Argo nevű ingyenes multi FPS játszhatatlanul laggol. A Steames saját Far Cry 4 elég szépen fut (annak ellenére, hogy a net csak 1280x800-as felbontást tesz lehetővé a hálózati vizsgálat szerint). Viszont a FC4 map editorát elindítva hibával kiszáll a játékból "Hiba történt a(z) Far Cry 4 - Editor frissítése közben. Érvénytelen platform" üzenettel.
Ez mitől lehet?
Próbálta valaki a Far Cry 5 map editorát Geforce Now-val? Meg akarom venni a játékot, mert Epic-en most akciós. -
A felhős játékszolgáltatások és a játékáruházak viszonya (Prohardver cikk)
-
Sosupenz
csendes tag
Igen ez így működik, más platformon nem tapasztaltam problémát, csak a frűnya telefonon nem tudom az egér billentyűt rendesen használni
-
bolcsodal
addikt
Nekem más a tapasztalatom. Wifi-n problémáim voltak ShieldTV-vel. Amióta ethernet (1Gbit) kapcsolaton működik minden rendben vele.
Előfizettem, Founders edition esetében tudok nyilatkozni:
1. ShieldTV-hez járó játékok símán futnak 1080P max felbontáson (4K sajnos nincs).
2. Steam fiókkal összekapcsolva símán működik olyan beállításokkal, amik kifektetik a desktop PC-met (Witcher 3, Senua's sacrifice). Lényegében egy virtuális gépet bérelsz ki az előfizetéssel 4magos CPU+Tesla P40-nek megfelelő hardverrel.
3. A Steam játékok listája még limitált. Gondolom, ha megegyeznek a nagyobb kiadók a sápról bővülni fog.
4. Adatforgalom...tegnap a kölök 70GB-nyi adatot játszott össze meg a vissza.Én teljesen meg vagyok vele elégedve, valszeg soha nem fogok többé költeni desktop PC upgrade-re.
Ennyike.
-
Azt tudja vki, h tudom összecsatolni a steam fiókommal?
-
Nos, én kipróbáltam BETA fázisban a szolgáltatást, illetve most is, ég és föld a különbség. Sajnos nem a jó irányban.
A beta időszakban leesett az állam, gyakorlatilag input lag nélkül, maximális sebességgel futtata a játékokat. Most pedig csapnivaló: laggol, rossz a képminőség, és a hang is borzalmas. Így biztosan nem fizetek rá elő.
-
Sosupenz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod.
Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkülKöszönöm előre is nektek
UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.
Sziasztok ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest