Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisztian101

    tag

    Korábban kértem tanácsot, hogy mit vegyek a házimozimhoz végfok vagy stereo erősítő. Na most sikerült beszereznem egy sterejó erősítőt és hatalmas mértékben javult a hangzásvilág. Egyszerúen korábban olyan kis vékonyka volt az egész hangkép, semmi jó, csak olyan lehet hallani, térben vannak a hangok, de nem az igazi, olyan gyengécske (Onkyo TX SR-806 + HiVOX tuningos Wharfi Vardus). Most meg, huha! Testes lett a hang, olyan ott van nagyobb energiával és ez így nagyon jóóó! -).

    Úgy érzem, hogy lekerült az AVR-ről a frontok meghajtása és több energia maradt a hátsó, centernek (ilyenek BBéci is mondott, hogy ez lesz, ha plusz végfok).

    Na most ez így már majdnem az amit szeretnék, de azért a frontok hangzása módosúltak, ami nem olyan rossz, de azért kipróbálnék egy végfokot is, mivel hogy azt logikáztam ki, meg olvastam, hogy az nem szól bele a hangba, csak erősít, ellenben egy sztereo erősítő.

    Viszont akivel elkezdtem levelezni, az maga építette a végfokot és azt mondja, hogy az nem arra való. De akkor mi való arra? Persze százezrekért házimozi végfok 5 csatorna bemenettel, de hát ha a sztereó erősítő ennyit hozott a rendszerbe, akkor egy végfoknak is ennyit kellene, plusz hogy nem nyúl bele a hangba. Nem? Mármint hogy sztem a sztereó végerősítő annyiban különbözik a házimozi végerősítőtől, hogy kevesebb csatornát erősít, szám szerint kettőt vagy teljesen tévúton vagyok?? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák