- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz hétalvó #136158 üzenetére
Csak egy példa,elmész koncertre vagy olyan helyre ahol élő zenét játszanak,ott mindenki azt hallja amit a zenész és a hangszere kreál,nincs olyan,hogy az 1000 ember másként hallja a zenét.
Otthon simán a negyed dinamikát örülhetsz ha elő tudod állítani a többi részletről már ne is beszéljünk,most itt azt nem is említem,hogy mi kerül az adathordozóra témát.
Tehát 1000 sebből vérzik az otthoni rendszered,azt sem tudod valójában mi is hiányzik vagyis tudod,hogy valami hiányzik,locsolsz bele 300e forintot,más lesz a hangzás de még mindig semmi nem fog változni.
Maradjunk a mozinál mivel erről szól itt a topik,5,7,9 .1.2es rendszernél,sokkal bonyolultabb a helyzet,itt már ha 1 millát forgatsz bele,akkor sem tudod,hogy mi fog változni az eredeti hanghoz képest,mert itt is 1000 másik sebből fog vérezni a rendszered.
Ezt én így gondolom,és ezért vetettem fel ezt a pénzszórási témát.Ha ezt valaki felismeri időben,sok kellemetlenségtől és anyagi ráfordítástól kíméli meg magát.A többi privát hobbit kár ide sorolni,szerintem mindenkinek van más elfoglaltsága is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy játékok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- !AKCIÓ! Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest