Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nadtom

    tag

    Néhány hónapja feltettem a házimozi szobámról a képeket és nagyon sok hasznos észrevételt, építő kritikát kaptam, melyek alapján rá kellett ébrednem, hogy messze nem ideális a nappalink akusztikai és vetítési szempontból sem, leginkább egy kád nélküli fürdőszobára hasonlított. :B

    Elindult a tervezés és egy "kis upgrade" után, már nagyjából elkészült a szoba, még redőny, a szobára ajtó és egy új szalagfüggöny hiányzik. Ha ezek is a helyükre kerülnek jöhet Fapaci mérni.

    Ezúton is szeretném külön megköszönni BBécinek a frontok kiválasztásához adott segítségét, valamint Szepi-nek a jó-árasított beszerzéseket és minden egyebet.

    Végül a plafon illetve a vászon mögötti és az azzal szembeni falak lettek flotex-el lekenve, az oldal falak csak festve lettek.

    Sommer Orbit OFC 4mm2, hangfalkábeleket (65m), AQ Black Lab sub kábeleket, illetve Van Damme Silver Series IC kábeleket építettem be. A rendszer motorja egy Yamaha AX-C5100 proci és egy NAD M25-ös 7csatornás végfok. Mivel a sztereo zene is fontos Elac 249.3 frontok kerültek előre és hozzá 241.3-as center, a sub-ok, a surround és a plafon sugárzó Jamo.
    A kábelek terén van még hová fejlődni, de előbb a fülemnek kell hozzászokni a rendszerhez aztán jöhet csak a fejlesztés.



Új hozzászólás Aktív témák