Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz JohannZimu #105223 üzenetére

    Persze, hogy nem 20%, vicces lenne. Tudod min siklanak el sokan, a többség nem a qrva tévénél akar jobb képminőséget, hanem a moziban tapasztalhatnál (vagy legalább elérni azt!), ezt pedig a magyar filmszínházak minőségét figyelvén egész könnyű (túl)teljesíteni. Ne adj isten moziélményt otthonra, amit az 50" tévén soha semmilyen formában nem kapnak meg. Ezért a világon a legutolsó dolog lenne tőlem házimozi topikban bárkit is lebeszélni vetítésről, agyrém. Hányan de hányan vetítenek kompromisszumokkal olyan formában, hogy mozi közelbe nem mentek miután otthon levetítették az első filmet.

    Nálad világos fal, világos plafon, mégis fogadni mernék, hogy jó forrással kiegészítve a magyar mozik kilencven akárhány százalékánál jobb minőségben mozizol otthon. Ez a lényeg, ennek elérése mindenki számára adott, elérhető, mosolygás a végeredmény.

    Proji topicban említve lett néhány masina, amit pár évesen pont megkapunk az említett összeg környékén. Fix vászon pedig némi munkával otthon is kivitelezhető. Nagyon jó áron kapni most különféle anyagokat, gyári vásznak 2-300e forintos minőségét lehet hozni töredék áron. Ráadásul nem lehetetlen, hogy az IPS LCD 800:1 körüli kontrasztjának látványát lazán hozza.

    Pont nálam is aktuális, a régi projecta eszement összegének töredékéből készítünk jobbat, jövőre már talán íveltet is :DDD Lehet, hogy fura lesz tőlem, de bevágódok a BenQ tulajoknál. Ha megkérdeznéd tőlem 65VT60 vagy feléből BenQ1070 106" környéki vászonnal, gondolkodás nélkül utóbbit választanám. Persze megtennék mindent, hogy kiszolgáljam. Ha pedig nem mozis topikban lennénk, biztos az előbbit választanám, Natgeo HD csuda szép rajta. Ha pedig savanyú a szőlő, csendben maradnék, vagy mennék tévés topicba tévét ajánlani...

Új hozzászólás Aktív témák