Hirdetés

Viszonylag pénztárcabarát lett az AOC 280 Hz-es VA monitorja

Úgy fest, hogy a 27 hüvelykes, Agon szériás képernyő be fog férni a 100 000 forintos összeghatár alá.

Hirdetés

Az AOC legfrissebb, elsősorban játékos kedvűeket célzó monitorja az Agon 27G2ZN3/BK típusjelet kapta, és 27 hüvelykes, sík Fast VA panelje az 1920x1080 pixeles felbontáshoz 280 Hz-es képfrissítési frekvenciát, illetve Adaptive-Sync technológiát párosít.


[+]

A HDR10-es készülék a 300 cd/m²-es fénysűrűséggel, a kategóriájában jónak számító 4000:1 statikus kontrasztaránnyal és 1/0,5 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidővel dolgozik, miközben a 16,7 millió színt 123,3/92,2 százalékos sRGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel képes megjeleníteni. A periféria fedélzeti konnektorai egy 1.4-es DisplayPortban, két HDMI 2.0 bemenetben, valamint egy 3,5 mm-es fejhallgató kimenetben merülnek ki, és mindenhogy állítható (egyirányú pivotot is tudó), kábelvezető réssel ellátott talpazata 100 x 100 mm-es VESA rögzítőponthoz csatlakozik.


[+]

A gyártó G-Menu applikációján keresztül szoftverből is babrálható OSD menüből természetesen nem hiányoznak az olyan, gamereket segítő funkciók, mint a dedikált konzol mód, a mozgási elmosódás csökkentése (MBR, azaz Motion Blur Reduction) vagy a hajszálkereszt, esetleg képkocka/másodperc számláló kivetítése. A garancia 3 éves időtartamra szól, és a kijelző csomagolására 190 fontos (körülbelül 86 500 forintos) árjelzést akasztottak.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés