Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozy84

    senior tag

    válasz Leslie67 #101740 üzenetére

    HA van egy Külön erre épített gép akkor , akkor oké.
    De amikor végre sikerül úgy ahogy beállítani, hogy az erősítőből az a hangformátum jön ki aminek kell, a kép is jó, jók a formátumok, stb. (akkor is néha fagy a Kodi, akkor kilépek, újra indít, és akkor jó)
    Aztán egyszer csak gondol egyet, elindítok egy filmet és cseszik a megfelelő hangformátumot játszani.
    Erősítő reset, fél óra mire beállítgatok mindent ÉS utána sem jó az ami addig jó volt. Hát ne legyek pipa? (fórumtárs is próbált segíteni)
    Amikor még volt MP-em akkor ilyen nem volt. És ezért fogok újra venni egyet.
    Pedig gondolkodtam, hogy HTPC lesz de 1: az előbb említett dolgok miatt tuti nem 2: egy jobb HTPC árából veszek közel 2 Popit, MED600ból meg 3-4et.
    Játék csak ps3-on megy pc-n soha. Laptop van. A pc-t max megtartom torrentezni.

    Ha egy hozzáértő barát vagy valaki összerakna egy gépet amit persze kifizetnék, majd eljönne és összelőné a rendszeremmel és látnám, hogy tényleg jó és a későbbiekben bármit elnyomkodna az asszony vagy én (vagy a kutya éppen egyszerre fekszik rá az összes távirányítóra meg a billentyűzetre) akkor 2 perc alatt megmutatná, hogyan kell vissza állítani, akkor elgondolkodnék rajta. :)

    Itt a mai példa. "Kaptam" egy BD biztonsági másolatot :) amit gondoltam egy jó vizipipa mellett megnézek. A szomszédok se szólhatnak, hogy szombat délelött néha dübörög "valami". Pipa elkészül, elötte a kávé is, kint szakad a havaseső, mozi indulhat. Erre bekapcsolom és láss csodát a DTS hang sehol. Holott, amint elindítom az erősítőnek rögtön ki kellett volna írnia, hogy DTS vagy Dolby D. De semmi. 50es hangerőn úgy szól mint elötte kb 35ön. A hátsók néha szöszmötelnek valamit. És jött az egy órás reset az erősítőn, pc kábelek átnézése de semmi.
    Na ilyet nem akarok többet. (nem első alkalom volt.)

    Remélem senki sem vette magár. :)
    Pííísz.

Új hozzászólás Aktív témák