Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightDave
tag
Sziasztok!
Kezdő házimozisként szeretnék egy kis segítséget kérni, de először jöjjön a felállás:
Nappaliba Xbox Series X mellé néztem ki a Sony BDV e6100-at. Bár a Blu-ray lejátszójára nincs szükségem (ott a konzol, ami 4K), nem találtam más relatíve esztétikus 5.1-et a 90-140e forintos árkategóriában ami megfelelne (torony hangszórók. all-in-one kompakt rendszer).Mivel az e6100-on csak egy HDMI ARC port van, így a konzolt összekötném a TV-vel (Panasonic GX800), majd a TV HDMI ARC portját az e6100-zal.
A TV képes Atmos pass through-ra, de eARC hiányában véleményem szerint így csak Dolby Digital Plus jönne ki a hangfalakból. Ami egyébként nekem tökéletes, ez lenne a kívánt hatás!
(Nem tudom mennyire releváns, de FYI, a konzol képes Bitstream-ként Atmos-t / DTS: X-et kiküldeni HDMI-n.)THÁT, a kérdésem az lenne, hogy DTS-HD Master Audio / DTS: X hangsávot tartalmazó 4K UHD filmeknél milyen hang szólalna meg? (Feltételezem sima DTS Digital 5.1, vagy semmi .)
Esetleg van más rendszer amit tanácsolnátok, ha a konzolt szeretném használni lejátszóként?Köszönöm szépen a segítséget.
Burn the rubber, not your soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest