Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightDave
tag
Sziasztok!
Kezdő házimozisként szeretnék egy kis segítséget kérni, de először jöjjön a felállás:
Nappaliba Xbox Series X mellé néztem ki a Sony BDV e6100-at. Bár a Blu-ray lejátszójára nincs szükségem (ott a konzol, ami 4K), nem találtam más relatíve esztétikus 5.1-et a 90-140e forintos árkategóriában ami megfelelne (torony hangszórók. all-in-one kompakt rendszer).Mivel az e6100-on csak egy HDMI ARC port van, így a konzolt összekötném a TV-vel (Panasonic GX800), majd a TV HDMI ARC portját az e6100-zal.
A TV képes Atmos pass through-ra, de eARC hiányában véleményem szerint így csak Dolby Digital Plus jönne ki a hangfalakból. Ami egyébként nekem tökéletes, ez lenne a kívánt hatás!
(Nem tudom mennyire releváns, de FYI, a konzol képes Bitstream-ként Atmos-t / DTS: X-et kiküldeni HDMI-n.)THÁT, a kérdésem az lenne, hogy DTS-HD Master Audio / DTS: X hangsávot tartalmazó 4K UHD filmeknél milyen hang szólalna meg? (Feltételezem sima DTS Digital 5.1, vagy semmi
.)
Esetleg van más rendszer amit tanácsolnátok, ha a konzolt szeretném használni lejátszóként?Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest