Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
Nemir Ombe #27842 üzenetére
Úgy értettem hogy akár alacsony hangerőn is szólhat részletesen, dinamikusan... stb.
De a jelenlétérzet az csak feltekert hangerőn érkezik meg.(#27843) Dorian
Igen, létezik jó hang. De ha pl. sok könnyűzenei számhoz a jól feltekert tipikus reflexes mélyhang jobban illik bármi másnál és úgy jobban szórakoztatja a hallgatót bármi másnál, akkor szerintem hadd hallgassa úgy.
Vannak akik csalódottabbak lennének ha valósághűbben kellene zenét hallgatniuk. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #27848 üzenetére
Pont javítottam, ez a sok 'harombetusceg'
Jaaa, értem, szóval akkor a szomszédok is élvezik a mozit nálad
Nálam sok az öreg, nyugdíjazott orvos, űrkutato, agysebész, ezek az emberek 'érzékenyebbek'Mondjuk eddig még nem tették szóvá a hangzást...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #27847 üzenetére
Nem TNT, hanem DHL, de mindegy is (és látom már szerkesztetted is)....
.... a hang meg most annyira jó lett nálam, hogy már a szomszédok is élvezik, így "no problemo" ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #27845 üzenetére
Az igen, és hol laksz te?
A puszta közepén?
Vagy a dhl-seknek van nálad foglalt helyük mozinal?motoroskanál: upsz, akkor bocsi, mondjuk én Hofi lemezen hallottam...
De köszönöm a kiigazítást -
motoroskanál
tag
válasz
Lacielvtárs #27802 üzenetére
Khm, azt Kádár elvtárs mondta.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #27843 üzenetére
Erre céloztam a korábbi hsz. utolsó mondatával.... AVR-nél egy jobb szobakorrekció is sokat segít (a 3050-ben a YPAO pedig már nem rossz, persze csak önmagában), Pure Direkt-nél viszont ez "off", így ott a valós akusztikai viszonyoknak megfelelő lesz a kapott hang .... a valós élmények pedig sokat tudnak segíteni az otthoni hang rendberakásán, csak ugye egy akusztikus koncert viszonylag keveseket érdekel, mert sokan azért vették/veszik a "drága otthoni rendszert", hogy ne kelljen koncert/mozijegyre költeni a továbbiakban ....
ELACielvtárs:
A -12 egy átlag, tartalomfüggően, -15 és -8 között van az "igazság" ........ a jelenlegi Nad egy pöttyet gyengébb, mint a CXR volt, ezért itt meg a -8 az átlag ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #27840 üzenetére
-12 mozin?
Az azért már nálam utca/udvar mozi lenne
De szerencsés vagyok a házzal, a ház előtt elhaladóktol meg már igy is mozijegy pénzt szedhetnek -
Dorian
félisten
válasz
Nemir Ombe #27840 üzenetére
Igen, de ha nincs rendes akusztika, akkor pl. magas hangerőn a nagymértékű visszaverődések miatt zavaróak lesznek a magasabb hangok, így aztán leveszik a hangerőt, h tompítsák a magas katyvaszt, majd hangzásjavítókkal próbbálnak korrigálni. Na ez minden lesz csak nem jó.
Másik:
Nagyszerű, h mindenkinek más hangzás tetszik, de ettől még létezik az objektive JÓ hang. Hangosítatlan akusztikus koncertek környékén kell keresni, majd ezt megtalálni otthon. Ha ez jó, akkor lesz jó bármi stílus. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
fehér_ember #27841 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a jelenlétérzet (tér) és a dinamika (ütősség) "kelléke" a megfelelő hangerő .... de a kellő beállítás/elhelyezés/akusztika sem elhanyagolható a hangerő mellett ....
-
fehér_ember
addikt
válasz
Nemir Ombe #27837 üzenetére
Én zenén azt tapasztaltam, hogy a hangerő csak a "jelenlét érzet" megteremtésének kihagyhatatlan kelléke. Annak segítségével teremnek ott, előttünk, kedvenceink
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
mettek #27838 üzenetére
Ismerve a 3050-et a -35/-40 valóban csak "hangzásjavítokkal" lehet/tűnhet megfelelő/nek a hangerő még akár 20nm-en vagy az alatt is .... bár arról szerintem Norbi72 részletesebben tud nyilatkozni, ha akar, hogy milyen hangerőn kezdődik a "szoba bontása" egy nagy Yamaha-val ....
.... mindenesetre, a kikapcsolt "hangzásjavítók" + magasabb hangerő általában jót szokott tenni a részleteknek is, mivel sok kiemelés megszűnik, így az eddig "elnyomott" hangok is előkerülhetnek .... de természetesen kinek mi tetszik, mint korábban is írtam ....
ELACielvtárs:
A CXR200 zenén nálam is -18 környékén volt "kellemes" mozin meg -12 körül .... jó dolog ha nincsenek szomszédaid vagy vannak, de nem foglalkozol velük .... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Így igaz
Igazi zenei élmény : - 22-24 sacd : - 18-16
Átlagos zene hallgatás : - 26-28
Mozi élmény : - 18-20 (az uj szub a - 18-on már össze kocolja a hajam, épp ezért tervezem is a golyofej sértot)
Ficsor: zero/nullaUi, tekintve hogy nálam annyi a 'Ficsor' hogy digital process : ON/OFF
-
mettek
addikt
válasz
Ez így van. Kétség kívül minél nagyobb a hangerő annál kevésbé kellenek a kiemelések. És az is igaz hogy én ritkán küldöm meg a rendszert. Zene olyan -40 koruli hangerőn szokott menni. Mozi pedig -35 körül. Persze nagyon eltérőek a filmek keverései igy változó mennyire kell feltekerni.
A Szárnyas fejvadász pl kiemelkedően magas hangerőre van húzva. Kb kétszer olyan hangos mint az átlag. Ezt pl -30on hallgattam de bontotta a szobát, rezonáltak az ablakok.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
mettek #27833 üzenetére
"ha betolti a teret körülöttem és nem csak előttem cincog testetlenül"
Ez sok esetben nem a Pure Direc-t "hibája", hanem inkább az alacsony hangerőé.... mivel a pure mód (általában) megszünteti a kiemelésék nagy részét, igy "igényli" a korábbinál nagyobb hangerőt .... és ahogy halkan jó mozi sincs, úgy halkan a zene sem a igazi és ilyenkor szokott jönni a különböző "korrekciók" bekapcsolása .... de erről pl. Elvtársunk is tudna sokat mesélni, hogy miként emelkedett a hallgatási hangerő és csökkent a bekapcsolt "ficsőrök" száma a megfelelő fejlesztésekkel arányosan ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #27826 üzenetére
-
fehér_ember
addikt
válasz
mettek #27810 üzenetére
Az akár még jól is jöhet ha valaki nem hallott még igazán jó hangot
.
A lényeg hogy a saját kis rendszerünkkel elégedettek legyünk. Ne azon járjon az agyunk hogy mit kéne lecserélni, mit kellene újítani; mert legtöbbször ennek az az oka hogy valami nem klappol. Akkor a jó, amikor elmúlik a cserélgetési vágy, illetve ha már attól kezdünk tartani hogy rontanánk a hangon. Ha ezt egy AVR-rel érjük el, akkor az is teljesen rendben van. Sztereó erősítőkből is van rengeteg, ilyen is olyan is. Attól, hogy szellősebb a hely a házukban, még nem lesznek mindenhatók.Egy kis ömlengés meg simán belefér, ha valaki meg akarja osztani az örömét; felvágást meg fel sem tudok idézni.
(#27824) SVLaller
Ez a lényeg. -
tomyka74
senior tag
válasz
mettek #27829 üzenetére
nekem is asus van egy dx 7.1-es nekem tetszik a hangja és anno erre volt keretem.
és amióta a cd-t "leváltotta" a memóriakártya azóta pc-ről hallgatok zenét. hangkarit össze az erősítővel oszt kész.
nem akarok még pluszban egy stereo vonalat is kiépíteni elég pénzt szórtam már el eddig is mozira meg tv-re!
bár lehet ha lesz kedvem megint a kábelekkel szarakodni átkötöm a yamaha stereoval a két elac frontot,aztán az lesz a stereo a denon-canton meg a mozi. -
mettek
addikt
válasz
Nemir Ombe #27818 üzenetére
Ez igy van. Én is a telt, izmos hangzást preferálom. Ezzel szemben a pure direct cincogás. De lehet valakinek ez kell a jó hanghoz. Én azt szeretem ha betolti a teret körülöttem és nem csak előttem cincog testetlenül.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy analóg hangszóró rendszer (Creative T7700). Mivel PC-n néztünk filmet, tökéletesen elég.
Ősszel viszont házba költözünk, így már nem PC-n néznénk filmet, hanem TV, amihez egy médialejátszó lesz csatlakoztatva. Mivel a mostani TV-k, illetve a médialejátszók csak digitális kimenettel rendelkeznek, ezért jó lenne egy olyan eszköz, ami a TV / médialejátszó és a hangfal közé iktatva a digitális jelből analógot állít elő.
Mivel a szoba max. 10 nm, ahol nézzük majd a filmet, ide egy komplett erősítős rendszer véleményem szerint felesleges.
Van erre alternatíva? Létezik olyan eszköz / külső dekóder, ami használható? Vagy mindenképpen új rendszert kell kialakítanom?Várom válaszotokat!
-
mettek
addikt
válasz
tomyka74 #27825 üzenetére
Sajnos hangkártya fronton is vannak tapasztalataim. Volt játékra asus xonar 7.1-em illetve asus xonar essence st sztereo hangkártyám is. Ezzel az essence-el egyidejűleg volt épp egy Beyer a20 fejes erősítőm, Denon da300 dacom és Beyerdynamic t90 fejesem. Nem gyenge lánc.
Összehansonlítottam a belső asus-szal és eget verő kulonbség nem volt. Az asus sterilebb, szárazabb volt. A denon, beyer kombó melegebb, hallgathatóbb de nem volt akkora kulonbség mint ami árban mutatkozik. Egy jobb fejes választással bőven jó lehet egy ilyen Essence kártya. Ár érték arányban szuperek az asus hangkártyák. Ennek ellenére sztereózáshoz nem használnám csak fejhallgatózáshoz.
-
-
tomyka74
senior tag
válasz
Nemir Ombe #27826 üzenetére
hát erről van itt szó kéremszépen, ezzel sem vitatkozni sem érdemben többet hozzá fűzni nem lehet !!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
tomyka74 #27823 üzenetére
Kb. erre céloztam .... van aki nem bírja nem használni a "lúdnessz"-t vagy "dyn eq"-t van akinek a TV-n az "élénk" képmód jön be és van aki még a csípős chilibe is tesz 3-4 kiskanál "erős pistát" .... de ettől még közel sem biztos, hogy az úgy jó vagy úgy finom, csak ő úgy szereti ....
-
SVLaller
senior tag
én nem is szólok bele ebbe a komoly vitába, mindenesetre piszok mázlistának érzem magam hogy az igényeim arányban állnak a pénztárcámmal és nagyon tetszik ahogy a belépő cuccom szól akármilyen módban
Tegnap voltunk zongorakoncerten a Müpában és nem érzek komoly eltérést, sőt még direct módban is talán színesebb a hang itthon mint eredetiben.
-
tomyka74
senior tag
válasz
ez nagyon érdekes amit írtál a "színesebb" hangzással mert én pont így vagyok ezzel!
én a házimozi rendszer előtt csak stereo zenét hallgattam stereo yami erősítővel nagy baszott stereo hangfalakon és mindig használtam eq.-t mert nekem úgy sokkal jobban teteszett hangja.
most,hogy házimozi rendszerem van olyan ami már nekem nagyon tetszik ahogy szól a zsebem erőn felül ennyit bírt el (már ez is sok más embernek) és bekapcsolom a pure direct-et és annyira üres "szar" a hangja,hogy kedvem lenne eq.-t kapcsolni de ahogy hallgatom az a véleményem róla,hogy ezen már az sem segítene, így inkább nem is használom ezt a ficsört!
hát remélem értelmesen írtam. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
+1
A pure audio nálam is kevésbé szólt megfelelően, nah jó, xarul szólt, amig 'lúdness' gomb volt az erősítőn.
Ahogy ez - valami ördögtől való csoda folytán - 'eltűnt' és jobb dobozokkal 'pótoltam' a lúdness gombot, mindjárt jobb lett a pure es társai -
törölt tag
válasz
tomyka74 #27817 üzenetére
" ahány ember annyi féle hallás,lehet ami nekem nagyon tetszik az másnak esetleg fos hangzás,
ezért inkább ömlegenek,hogy az ő rendszerük milyen szépen szól ha esetleg nem is ugy van! "Sok esetben elöszőr fejben kell helyretenni a dolgokat, mivel sokan még azt sem tudják, hogy milyennek kell lennie egy hangzásnak.
Élő példa erre a két nappal történt eset a haverommal, aki be akarta zenére kapcsolni a sub-ot.
Magyarázhattam, hogy nem kell... -
tomyka74
senior tag
válasz
#98221312 #27816 üzenetére
én alapból analógon keresztül halgatok stereot. a hangkártyám ( persze kell hozzá egy fasza hangkari )van összekötve az avr-el és így halgatok stereo zenét.
és ha már negatív vélemény: akkor igen is szarul szól a pure direct nálam! IS !
én le merem így írni, és most jöhetnek a fikázások, állok elébe!!! -
Nemir Ombe
addikt
Tetszik ez a "vita", de azért azt is jó tisztázni, hogy a Pure Direct (és társai) nem ördögtől való és általában már a középkategória aljától használható hangot lehet vele összehozni zenére, de persze megfelelő "partnerek" is kellenek az AVR-hez .... amit még fontos lehet megjegyezni az, hogy a "pure" mód (kategóriától és gyártótól függetlenül) általában azoknak nem szokott tetszeni, akik korábban egy "színesebb" hanghoz szoktak, így pedig ez inkább már az egyéni ízés kategóriába esik, amin meg ugye lehet vitázni, csak nem biztos, hogy érdemes ....
-
tomyka74
senior tag
válasz
Dorian #27811 üzenetére
a negatív vélemény megírása egy topikban szerintem elég kényes dolog. mert mihest ezt leírod rögtön
" 1-esek" csípőből lefikáznak az embert jelzőkkel illetik,stb.stb. nem egyszer volt már rá példa ebben a topikban is!!
a másik embernek nagyon sok esetben nem tartják tiszteletben a véleményét,könyebb kritizálni!
pedig ahány ember annyi féle hallás,lehet ami nekem nagyon tetszik az másnak esetleg fos hangzás,
ezért inkább ömlegenek,hogy az ő rendszerük milyen szépen szól ha esetleg nem is ugy van!
ez az én véleményem erről! -
törölt tag
válasz
tomyka74 #27814 üzenetére
Szerintem az, hogy sz@rul szól túlzás.
Sokszor le lett írva, hogy a Pure direct azonnal rámutat a rendszer gyengeségeire, szóval nem feltétlenül a vasban, vagy a módban kell a hibát keresni.Egyébként meglepődnél ha egy jó minőségű DAC-al ellátott player-t rákötnél analógon keresztül...
Persze kellenek a jobb kábelek is hozzá..
KnockOut87: A MM-os hallgatózás kb a nullával ér fel.. Szerintem..
-
mettek
addikt
válasz
tomyka74 #27814 üzenetére
Igy van. Én azt mondom hogy zene miatt kár feljebb lépni avr-ben ha amugy mozira megfelel. Ha jo zene kell akkor egy minosegi cd lejatszo vagy dac vagy halozati lejatszo kell. Es ha utana is verszegény akkor egy sztereo erősítő.
Számomra hallgathatatlan a pure direct egy yamaha aventage 3050-esen! De ugyanezt tudom elmondani az összes avr-emről ami volt. A mediamarktban kiallított belépő marantz sztereo erősítő és cd lejatszo minimál hangerőn is szebben szól egy dali lektoron! ( es talan mondanom sem kell hogy milyen ruhaszaritoval vannak összekötve ott) Ezek az alapvető különbségek.
-
törölt tag
válasz
mettek #27810 üzenetére
" Inkább arról van szó hogy az ide irogatók egy része nem hallott még igazán jó sztereot vagy nincs is elképzelése a jo hangzásról illetve önigazolás képpen erőltetik hogy márpedig az ő rendszerük brutál szépen szól és megérte a sok százezret. "
Ez a jelenség sajnos valóban létezik, de én azt gondolom, hogy akik tisztában vannak a dolgokkal, azok még abban az esetben is reálisan tudják kezelni az adott rendszert, ha efektíven még nem hallottak egy bizonyos szintet.
Csak, hogy az én személyes példámmal éljek: Tudom, hogy egy középkategóriás hm vas nem való komolyabb zenehallgatásra.
Azzal is tisztában vagyok, hogy az egység fontos dolog, csak úgy mint a hangszórók távoltartása a faltól.
Na most nálam ezek a dolgok elcsúsztak, de eszem ágában nem lenne ez ellen tüntetni. Tudom, hogy nem az igazi, és egyszer ha lesz lehetőségem javításra megteszem.. Ennyi. -
Dorian
félisten
válasz
mettek #27810 üzenetére
Ahogy az előző hsz-omban is már írtam, mindennél van feljebb (én is külön sztereót meg DAC-ot használok zenére, mert sokkal jobb, főleg mikrodinamikában, felbontásban). De tartom, hogy nem csúcs-audiofül igényekkel simán élvezhető egy nagy-kategóriás AVR zenére.
Amúgy vannak páran az itt meg-megszólalók közül, akiknek igazán jó rendszere van, vagy sokszor hall olyasmit, nem hiszem, hogy derogálnia kéne bárkinek is, ebbe a topikba írni. -
mettek
addikt
válasz
Dorian #27804 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Egyáltalán nem. Volt egy ideig Advance Acoustic sztereo erősítőm. Na az szépen szólt, nem ugy mint a pure direct. Szoval nem az akusztika a hibás hogy egyszeruen szarnak hallom az összes avr-en a pure directet.
Inkább arrol van szo hogy az ide irogatók egy része nem hallott még igazán jó sztereot vagy nincs is elképzelése a jo hangzásról illetve önigazolás képpen erőltetik hogy márpedig az ő rendszerük brutál szépen szól és megérte a sok százezret. Ezt látom itt a sok ömlengő hozzászólásban. Akinekigazásn jó rendszere van az nem jön ide felvágni, önigazolást keresni a belépő topikba.
-
Dorian
félisten
válasz
ctrlaltdel13 #27805 üzenetére
Én biztos nem fogok ilyesmivel foglalkozni, szórakozásból járok ide dumálgatni meg időt tölteni.
Közös nevező úgysem lesz soha. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Dorian #27804 üzenetére
Igazán csinálhatnátok már egy kisebb táblázatot,amibe kategorizálnátok a dolgokat.
Mi mire és mivel jó igazán.Tudom nehéz de aki jártas benne,vagyis ti, csak összeválogatható.
És ha közös nevező is lenne a topiklakók között,az már jó kiindulópont a laikusoknak,mint én.
Gondolok itt:
csak mozi frontra( avr,forrás)
Mozi és zene (avr,forrás,dac,sztereó erősítő stb) -
Dorian
félisten
válasz
mettek #27801 üzenetére
Felső kategóriás AVR-rel már simán lehet jó minőségben zenét hallgatni. Persze mindig van feljebb, van jobb sztereó erősítő a végfoknál és van jobb külső DAC a beépítettnél.
A pure direct nem a zenét heréli ki, hanem egy olyan sztereóvá teszi az AVR-t, amilyen az lenni tud, ugyanúgy szobaakusztikai korrekció nélkül. Ha neked így nem tetszik a zene egy felső kat. zeneibb stílusú AVR-rel, akkor valószínűleg a szobaakusztikáddal vannak bajok, ahogy ezt írtad is. Csak így téves következtetéseket vonsz le. -
törölt tag
válasz
mettek #27801 üzenetére
Szerintem is el kell dönteni, hogy zene, vagy film... Mindkettő nagyon költséges dolog, mivel igencsak busás ára van egy olyan AVR-nek, ami komolyabb zenére is megfelel.
Viszont: Nálam Denon 2100-al a Marantz UD 7007 elég szépen muzsikál, ugye analog összekötéssel a Marantz DAC-ja szól nem az AVR-é.
Persze tudom, hogy viszonyítás kérdése minden..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
mettek #27801 üzenetére
Hát, egyszer ha felém jarsz, hallgasd meg a cambridge avren a jazz, blues zenét
Nem sok ilyen stílusú zenét hallgatok, de ezzen a párossal ami nálam van, meglepő harmoniat alkot.
Ettől függetlenül igazad van, hogy az avr mozi, a sztereó erősítő meg zenei elektronikaPersze sok minden beleszol a minőségben, de mobilrol adni a forrást, hát nem tudom...
Ilyenkor mindig Hofi jut eszembe, hogy 'a krumpli leves, legyen krumpli leves' -
mettek
addikt
válasz
Lacielvtárs #27798 üzenetére
Attol fugg mit nevezunk muzsikálásnak. Aki klasszikust, jazzt, bluest hallgat az ne akarjon avr-en zenét hallgatni pláne ha igényes. Az vegyen neki kulon rendszert. Az avr elso sorban mozivas igy csak koca zenehallgatásra való önmagában. Ahhoz hogy egy átlagos pop, rock jol szoljon rajta el kell felejteni a pure directet mert kiheréli a zenét, olyan mintha lelketlen, erőtlen lenne az egész.
Anno felmentem a streambe az akkori Onkyo 818 vasammal hangfalvásárlás okán. Először telefonról játszottam le vele zenét, siralmas volt de az volt itthon is hálózatról is. Aztán megmutatták saját technikával: lejátszó egy music book volt és egy primare erősítő. Mondanom sem kell hogy szólt... az érdekes hogy ez után megneztük ugy is hogy a music book az Onkyomra volt kötve és én nem hallottam különbséget. Ezért mondom hogy nem a végfok a gyenge láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kutya topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest