- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
daninet #90933 üzenetére
#90931 lemmy71, #90932 pjen, #90933 daninet
Igen, én is találtam már hasonló forgórészeket, sajnos nem túl sokat, pl. viszont méretre nem stimmelnek. Egyébként nem gondolom, hogy túlterheltem volna, ahhoz képest alig volt használva. Egyszer tavaly ugyan elkérte a fater is, nem tudom, hogy ő mit csinált vele, az óta most használtam volna először és el is vágtam vele pár fát, de elkezdett fura hangja lenni és megállni.
Én is használtam így, igaz nem variáltam túl, mármint szíjtárcsával stb. hanem simán hanyatt fordítva beleültettem egy régi hangfal dobozábaMi az a hardy, tengelykapcsoló, vagy mi?
Igen, a párján, mármint a fogaskeréken nem túl sok sérülés van
Amennyiben vannak ilyenek az aliexpress-en, akkor tényleg rá kell jönni, hogy kell rákeresni mert én is próbáltam már, de nem hogy pont ilyet, még csak hasonlót sem találtam. Igaz nem variáltam túl a keresést, lehet először azt kellene megtudni, hogy minek nevezik az ilyen alkatrészt hivatalosan angolul
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged