- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
Ciccuka #70969 üzenetére
Nálam csak mofémes sarokszelepek vannak, van amit 25 éve és van 15 évvel ezelőtti is felszerelve, egyikkel sincs problémám, igaz nem is nagyon tekergetjük, kivéve a garázsban lévő sterimob csatlakozást
inf3rno
Szerintem a tiéd is roppantós (kúpos), de ha rajta van a csövön a kúp akkor a hagyományos sarokszelepbe is jó. Amúgy vannak olyan sarokszelepek ami ezekhez a vékony azt hiszem 1/8 -as csövekhez valóak, ahogy Essejó is mondja. Nekem is ilyen a fenti fürdőmnek a mosdókagyló bekötése, anno a gyári csomagban (mofém) volt minden féle kúp a bekötéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest