Hirdetés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
#33253120 #62248 üzenetére
Szerintem a 16mm-es bútorlapnál (amit leginkább tiplizni kell), nem elég pontos a mérőszalag. Pár tized mm hiba már csúnya, akkor is, ha még összeüthető a két lap a tiplikkel. Még a sablon használata mellett is előfordulhat, hogy a furat nem lesz megfelelő a lapok illesztéséhez. Mondom persze, hogy szerintem, de ezt tartom. Ha valaki most kezdi, akkor meg pláne. Hajlok egy rejtett csavarozó sablon/fúró/csavarok vásárlása felé saját részre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest