- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv! Kicsit a nyári melegben szerelgettem a gépet, egy phanteks enthoo pro házikóban. Kivettem a hdd kereteket, egy átalakítóval ment az 5.25be az ssd meg a hdd, így nyertem elöl egy tágas teret. Befújónak most van elöl 2 140mm+ alul 1 140mm wing boost 2 plus, hátul a gyári phanteks 140.
Érdekelne, hogy mire cserélhetném le a wing boostokat, illetve a gyári 140et, ha több levegőt szeretnék azonos zaj aránnyal? A hanggal nagyon elégedett vagyok, a gyári y kábellel is, a lapom tud pwm ill dc-t is. Statikus nyomás mennyire fontos porszűrő mögé? Elsősorban a kis fordulaton is sok levegő érdekelne, mert ebben a wb-k nálam annyira nem remekelnek.
Egyáltalán van értelme cserélnem?
Árból amennyit kell, ha van értelme, rászánom, bár a sw3 illetve a nb eloop kicsit drága nekemDe ha csak ezek vannak, majd gyűjtök.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged