- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
3-4 pint tudok külön ventilátor vezérlővel. (MSI alaplapom van, egy trágya az egész. Amikor megvettem nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge. Szolgáltatásokban is.) Gyakorlatilag minden ventilátorom cserére kellene kerüljön. Szóval összességében 4-5 db-ot. Árkeret nem tudom. VGA csere előtt állok, a darabja 6-7 ezer Ft ventiket, ha nagyon ajánlod megveszem, de 1-2 db-ot egyszerre, és persze örülök, ha nem kell sokat kiadnom. Tudom, hogy hosszútávú befektetés, és szeretném ha nem lenne szélzaj, de a remek szellőzés is megmaradna. Elképzelésem az lenne, hogy az összes venti azonos fesz/PWM szintre lenne szabályozva és egyforma típusokra is gondoltam (Ha különbözőt javasolsz akkor természetesen az lesz.), amíg egy számomra elfogadható értéket ér el a szélzaj. (Ez elégé alacsony, de halható szint.) A proci tuningjával igazodok inkább a lehetőségekhez. (Az alaplap nem rekordok döntésre van kitalálva.) Most egy tényleg kazán VGA van bent, de ennél jobban fűtő VGA biztosan nem kerül bele. (Bár soha ne mond, hogy soha.) Sosem volt még kimondott nagynyomású ventilátorom (Leszámítva a Seasonic tápomban lévő ADDA ventit.) Így tapasztalatom sincs velük és nem tudom merre induljak. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest