- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
3-4 pint tudok külön ventilátor vezérlővel. (MSI alaplapom van, egy trágya az egész. Amikor megvettem nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge. Szolgáltatásokban is.) Gyakorlatilag minden ventilátorom cserére kellene kerüljön. Szóval összességében 4-5 db-ot. Árkeret nem tudom. VGA csere előtt állok, a darabja 6-7 ezer Ft ventiket, ha nagyon ajánlod megveszem, de 1-2 db-ot egyszerre, és persze örülök, ha nem kell sokat kiadnom. Tudom, hogy hosszútávú befektetés, és szeretném ha nem lenne szélzaj, de a remek szellőzés is megmaradna. Elképzelésem az lenne, hogy az összes venti azonos fesz/PWM szintre lenne szabályozva és egyforma típusokra is gondoltam (Ha különbözőt javasolsz akkor természetesen az lesz.), amíg egy számomra elfogadható értéket ér el a szélzaj. (Ez elégé alacsony, de halható szint.) A proci tuningjával igazodok inkább a lehetőségekhez. (Az alaplap nem rekordok döntésre van kitalálva.) Most egy tényleg kazán VGA van bent, de ennél jobban fűtő VGA biztosan nem kerül bele. (Bár soha ne mond, hogy soha.) Sosem volt még kimondott nagynyomású ventilátorom (Leszámítva a Seasonic tápomban lévő ADDA ventit.) Így tapasztalatom sincs velük és nem tudom merre induljak. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Eladó 3db NZXT Aer P 140mm ventilátor
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged