Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem jó helyre írom be....
Eddig a szolgáltatómtól(Duna KTV) 100/10 Mbps-es netre fizettem elő, de a minap gondoltam gyorsítok a helyzeten, így fentebb léptem az 1000/100-ra.
Koax légkábelen jön be hozzánk a net. A gigabites nethet kaptam a szolgáltatótól egy új, bontatlan Arris modemet. 2 éve újra lett húzva az egész kábel a villanypóznától a modemig.
Szóval a gondom az hogy az 1000-es net közelében sem vagyok. Olyan 600/50-et tud a rendszer(kora este olyan 500/40). A szolgáltató elmondása alapján tökéletes a jelszint nálunk, az ég világon semmi hibát nem tapasztalnak távolról.
Hol lehet érdemes keresni a hibát? A szolgáltató oldalán? Vagy házon belül? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest