- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ennyi!
(#39243) Casanova*
Na, pontosan ezért mondom én hibás szemléletnek ezt. Törzsre nem azért kell edzeni, mert látszik. Erős, stabil törzset kell építeni, a későbbiekben nagyon sok problémától megkímélheti magát az ember ezzel. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb súlyokkal is csak akkor tud dolgozni az erősödni vágyó, ha nem csak a végtagok erősek. -
brownus
veterán
válasz
Dicker #39221 üzenetére
nem ér volt, de visszér lehet felkarban is? a bicepsz belső felén voltak ezek a kitüremkedések,
azon gondolkozom, hogy tavaly karácsonykor már kissé részegen majdnem leestem anyáméknál a kisszobában levő galériáról, és jobb kézzel kaptam el a korlátot, és durván megütöttem a jobb kar bicepsz belső felét (hozzácsapódtam a korláthoz), majd egy hónapig ott volt egy mélyedés, benyomódás. gecire fájt, nem is tudtam terhelni pár hétig...
lehet emiatt!? -
venge
aktív tag
Kathi Béla az Édes életben...
-
-
nepszter1
addikt
Milyen övet ajánlotok ? Mert a mostani terembe nincs sajnos
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #39236 üzenetére
Azért a csajok is elfáradnak szex közben (igen, ott lent is). Mind1ik csaj szereti keményen, de ha rendesen meg van forgatva, 20 perc után már nyivákol, hogy jajj pihenjünk... Én meg állok ( szó szerint
) hogy "mivan b@zdmeg, keményen akartad nem?"
Az ilyen nagyszájú picsákat kell úgy megrakni, ahogy Pierre bácsi szokta a tanmesékben
-
kolosanyi
veterán
válasz
Silverr #39235 üzenetére
Szedj fej egy jó csajt, mindjárt lesz kedv.
Egyébként az szerintem nagyon is igaz, hogy a szexuális életre jó hatással van a sport. Csak sajnálni tudom az olyat, aki még annyi fizikummal se rendelkezik, hogy keményen megdöngessen egy csajt, pedig van ilyen. Panaszkodott már haver arra, hogy a csaja keményen szereti, de ő meg elfárad közben, én meg csak homlokráncolva néztem... -
Silverr
aktív tag
válasz
kolosanyi #39231 üzenetére
Hát nem igy forditva gondoltam
Egyébként régen mikor olvastam Arnold könyvét azt irta, hogy a sulyzós edzés pozitiv hatással van a sexuális életre. Hát nem tudom, én nem igy veszem észre. A rúd áll ha kell de libidó egyenlő a nullával egy két éve. Nem tolok semmit, lehet csak egyszerűen öregszem? -
kolosanyi
veterán
válasz
Casanova* #39232 üzenetére
Ezzel nem izolálsz, inkább az elülső hasra fekteted a hangsúlyt. Nem tudod leválasztani a mozgásról a felső meg az alsó részt, erről magad is megbizonyosodhatsz, hisz lábemelésnlél is biztosan érzed a felső részt is. Viszont ezekszerint teljesen kihagyod az oldalsó részt, ami szerintem hiba.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Casanova* #39220 üzenetére
Te hogy izolálsz felső meg alsó hasat?
megint én
Szerintem meg a törzs a legfontosabb. Igaz, hogy nem látványos, mint egy 50-es kar, de erős törzs nélkül sehova nem tud fejlődni az ember. Hibás szemléletnek tartom a heti egyszer lábemelünk 4 sorozatot, egyszer haspréselünk 4-et bukásig azt kész szemléletet. Szerintem érdemes minden edzésbe beépíteni törzs programot is.
Ja, és törzs program nem egyenlő az elülső has edzésével. Oldalsó has, bordaközi izmok, alsó hát, farizmok, csípóhajlítók...(#39230) Silverr
Fordítva hat? Akkor a sport van pozitív hatással az ejakulációra? -
_NCT
addikt
A sárgák ezt írják:
És végül, ez tetszeni fog
Az általános hiedelem szerint a szex rontja a sportteljesítményt, azonban a rendszeres ejakuláció éppenséggel pont, hogy növeli a szervezet saját tesztoszteron termelését! Mi persze mindenképp azt javasoljuk, hogy ezt partner bevonásával oldd meg
Akkor megint hazudtak?
1 napnál nem bírom tovább amúgy sem szex nélkül, mert 24 óra elteltével még a legyet is röptében....
-
_NCT
addikt
Nem jól tudom, hogy a nemi élet kedvezően hat a tesztoszteron termelődésre?
Mintha még anno Tulku is írt volna ilyet.....
-
_NCT
addikt
Tegnap kimaradt az Anotest adagom, viszont helyette k*rtam egy jót. Akkor most a napi teszto szintem növelését pótoltam is?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
megint én #39219 üzenetére
Nekem akkor fejlődik ha legalább heti 4-5ször edzem. De olyan hasgyakorlatok érnek valamit ahol 10-12 ismétlés környékén már beszarsz. Az ilyen 50 lebegő felülésnek stb. értelme sincs nálam. Csak sok hasazással nagy terheléssel kezdett lassan alakulni valami. De ez valszeg genetika is.
-
megint én
őstag
Sziasztok! A hasizmot, milyen gyakran szabad edzeni?
-
shteer
titán
-
Recon666
Közösségépítő
Hát az az igazság, hogy nem tudom mi van a vállammal nem fáj, de mintha meg lenne dagadva. Lehet túlerőltettem, nem tudom. Azért akarok min egy hetet adni neki, hogy mi történik, visszahúzódik vagy nem. Mert tuti, hogy tegnap vállazásnál jóval hamarabb elfáradt mint a bal. Nem akarom, hogy még nagyobb baj legyen belőle. Egy hét még belefér, addig regenerálódok egy kicsit legalább.
-
Recon666
Közösségépítő
Úgy döntöttem vagy 2 hét pihi. Plusz megrendeltem a Biotech Arthro Guard izületvédőt és meglátjuk mit csinál 1 vagy 2 hét alatt. :/
-
-
brownus
veterán
tegnap este kar edzés volt, és a jobb bicepszemen fogmosás után, feszítéskor ilyen furcsa kis giliszta formájú bizbazok jelentek meg!?!? (kb 2-3 ncm területen) le is akartam fotózni, mert itt ezt most senki se fogja elhinni max azt, hogy már kora reggel beszívtam, nekik ezt üzenem
mire előkaptam a telót visszahúzódott, mondjuk tegnap durván odabasztam nekik, lehet tútótam... nem gondoltam volna, hogy az én szintemen ez lehetségesszóval mi a franc lehetett az? miután megmasszíroztam a felkaromat eltűntek... az alkaromban vannak ilyen kis bogyó formájú izék ha ráfeszítek, de arra azt mondják normális, aki izmos annak van ilyen
lol
azt jutott most eszembe, hogy magnézium hiány lehet az ok??
elfogyott a multivitaminom is pár napja, de nem hinném, hogy pár nap kihagyás számítana!?ahogy látom, többünknek is vannak kisebb-nagyobb fájdalmai... ez a hét, nem az a hét... hétvégén pihenni fogok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest