- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
Köszi mindenkinek!
kolosanyi: értem köszi. robbanékonyság, és erő gyakorlatokat épp eleget csinálunk edzésen, lábra sok erősítés van. más: nem tudom mennyire vagy képben, de vannak ilyen iskolai felmérések....nah és a futásom, távolugrásom is a legjobb lett, viszont súlylökés, vagy ilyesmi, abban bőven le vagyok maradva a legjobbaktól...(igaz azok evezősök, de akkor is)... szóval csak ezért véltem úgy, hogy van hová fejlődnöm...
nepszter1:az viszont szomorú, hogy egy 3.osztályú meccsre többen mennek ki, mint nálunk egy NB1-esre, és a stodionnak is stadion formája van, nem egy odab@szott betonkolosszus.. de mind1 kezd offos lenni
és mondom nem akartam magamból egy kokszos izomagyat csinálni, csak simán izmosodni..de köszi a válaszokat, maradnak a saját súlyos gyakorlatok..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest