Hirdetés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
Mivel teljes testet csinálok, így minden másnap megy nékem a vádli is, meg has is, amit elhanyagolok az a csuklya, ti csuklyáztok is?
Más: ti ebbe a nagy melegben, trikóba vagy pólóban edzetek? Aki pólóban hogy bírjátok ki ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bigmasterg #175690 üzenetére
Jó neked, ha a vadlid jó.
Én a “látható”, első hasat szeretném javítani, arra a plank gyakorlat szerintem nem ideális. A plank nagyon jó, de inkább a “tartó” izmokra.
-
HUTCHDB
nagyúr
Egy kis közvélemény-kutatás:
Ki, hányszor edz egy héten hasat, vadlit? -
Angel2014
addikt
válasz
troller #175682 üzenetére
Ha kokszolnál nem így lenne , egy darabig.
Először a víz távozik a sejtekből, de a tesztó még ott van benned még sokáig ami segít abban, hogy ne rakódjon le a zsír.
Ne félj ha nem lenne tesztó, lehet úgy lenne ahogy írtad , de azért írtam hogy lehet, mert függ a genetikától is.
Szulejmán megsértődött és kidobott Tiktokról.
Van itt az a Szabó Patrik akit futtat. Nekiállt 20 kilóval koncentrált bicepszezni vállból rángatta csak a súly.
Na én meg írtam neki, hogy elég lenne neki 6 kiló is csak csinálja szabályosan. Ez a gyakorlat pont olyan mint az oldalemelése volt, szabálytalan! Kedves szulejmán inkább egy jó személyi edzőt keress Patriknak aki segít neki.
Biztos megsértődött erre a pár sorra.
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Február óta nem voltam edzeni, -15 kg kb. -
aelod
veterán
Ki hol vett mostanság creatint?
-
swoody
senior tag
válasz
bigmasterg #175672 üzenetére
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Konyhai praktikakkal kapcsolatban lenne egy fontos kerdes.
Olyan turmixot tudnatok ajanlani, amit konnyu elmosni? Csak feherjeturmixhoz hasznalnam. Utalok mosogatni ezert olyan keresnek, ami akar kiveheto penges vagy nem tudom, de a lenyeg egyszer legyen mosni.
Imadom a terembe a turmixot, teljesenmas mint amit felrazok shakerbe.
Koszike.
-
FeniX-
senior tag
válasz
Predator2 #175667 üzenetére
Hali, nekem még a legeslegelején volt ilyen, mikor nem igazán voltam hozzászokva a sporthoz és 'egyből' kemény edzéseket csináltunk, kevés edzés-tapasztalattal.
Ez az edző csináltatott veled az elején ilyen teljes-test edzést, vagy átmozgató tréningeket?
A réges régi weider könyvben írták, hogy az első 3 hónap az szinte csak idegrendszeri szoktatás, közepes súlyokkal, hogy a helyes végrehajtást megtanulja az ember.Persze az régi iskola, de én sem tartom hülyeségnek.
-
Predator2
addikt
válasz
@rglaaf #175658 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Január óta járok edzeni, személyi edző segítségével. De ahová én járok ott elég kevés gép van. Szeretem mert rajtam és az edzőn kívül nincs más. Viszont már az elején is drágának tartottam, és most elég jelentőset emelkedett a tarifa, ami már "fáj". A szolgáltatással elégedett vagyok, de köhög a pénztárcám.
Úgy gondoltam, hogy megosztom az edzéseket, 1 alkalom a már megszokott edzőmmel, 1 egyedül, de azt egy másik helyen tudnám csak megoldani.@rglaaf
Honnan tudom, hogy egy edző jó vagy rossz? Ha akkora mint egy harckocsi akkor az jónak számít? Más alapján egy laikus honnan tudja megállapítani?TomDeNemm
Kit/kiket érdemes követni?Más:
Milyen gyakran vagytok/voltatok rosszul az edzések során?
Nem tudom pontosan mire visszavezetni, de van hogy edzés közben elkap egy kis szédülés + mintha valami nyomná a hasam. Volt, hogy edzés után összehánytam a parkolót. (az edzés során megivott víz jött ki belőlem). Kettlebell-el guggoltam, nem volt nehéz. Mondta az edző, hogy 8 ismétlés elég, de 10-12 lett belőle, és utána gyakorlatilag végem lett.
Most egy pezsgő tablettás italt + Sio vitatigrist iszom edzés alatt. Utóbbit az edzőm ajánlotta, szerinte a cukrommal lehet valami és ez visszatornássza.Szerintetek, mi a jobb? Minél gyorsabban, intenzíven végigtolni az edzést, vagy inkább megvárni két gyakorlat között, hogy az ember pulzusa lecsillapodjon, azaz hosszabb szünetekkel?
THX
-
Nem szoktam ilyet csinálni de gondoltam most a reggelit kiváltom pure gold fehérjével elég durva hasmenés indult el . Másnál is szokott ilyen lenni ?
-
aelod
veterán
Bunny fent van instan.
-
Tökmak
csendes újonc
-
@rglaaf
veterán
-
Predator2
addikt
Helló
Amatőr kérdése, de kíváncsi vagyok.
Amikor először voltatok edzőteremben, kitől kértetek segítséget a gépek helyes használatához? Vagy csak figyeltétek azt aki előttetek használta a gépet?
Nem akarom leégetni magam.THX
-
Qtya123
őstag
válasz
bigmasterg #175653 üzenetére
"Vagy ha nagyon van étvágyad, akkor erősember alkat."
Ehh, emlékszem, mikor süldő koromban eldöntöttem, hogy én kb így akarok kinézni, meg ilyen erős akarok lenni
[link] [link]A baj csak az volt, hogy az étvágy megjött hozzá, de persze az edzésbe beletett munka egyáltalán nem, lábra meg pláne minimum...
Cserébe ~15 évvel 41 kg-al később (74 kg ->115 kg) ez lett belőle: [kép]Igazából csak ettem mindent, (étrend kiegészítő csak fehérje módjával) és úgy-ahogy edzegettem, de beleadni mindent persze nem. Odafigyelni a gyakorlatokra? Úgy-ahogy. Nem lett sikertörténet.
Nem szép, nem nagy, de legalább erős sem.
Viszont mára már nincsenek hülye célok, irreális elvárások és elgondolások. Edzek, hogy mozogjak valamit, ez okoz örömöt, más cél nincs. Ja de: annyi, hogy ne sérüljek meg.
Ja meg most lementem 108-ra, de elfogyott a kedv, stagnálok ezen. Ha újra megjön, akkor 100 a cél, de nem olyan cél, hogy na minden nap ez lebeg a szemem előtt. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #175653 üzenetére
kieg.:
Nyilván elméleti a beszélgetés, de
jó eséllyel a kicsit többet kajáló, hibátlan edzéstervű emberen jelentősebb nagyobb izomtömeg lesz, mint a jól étkezőn rossz edzés mellett.
A 2. lesz a szálkásabb, az első pedig sportteljesítmény szempontjából lesz előrébb. -
bigmasterg
addikt
válasz
Woodslave #175652 üzenetére
Ha van étvágyad, akkor egy olyan powers, fedett, izmos alkat. Vagy ha nagyon van étvágyad, akkor erősember alkat.
Ha meg nincs étvágyad, akkor a szálkás sportos szint. Aki ruhában doyouevenlift?, strandon meg átlag ember számára kifejezetten jól néz ki. Persze kis zsír lehet ott marad. -
Woodslave
félisten
válasz
bigmasterg #175651 üzenetére
és a hibátlan edzésterv és xar étkezés eredménye mi?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Cs1csó #175635 üzenetére
Sokáig hittem, hogy fontosabb a kaja, mint az edzés (főleg amikor edzésben stagnáltam).
Aztán elkezdtem powerezni.Ha strandra akarsz beszállkásodni, az diéta nélkül nem fog menni, ilyenkor fontosabb a kaja, mint az edzés ,
viszont hibátlan étkezés és egy nem megfelelő edzésterv eredménye izomépítés szempontjából stagnálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest