Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aelod #146588 üzenetére
A kutatások is alapvetően annak tartják, de én is az intermittent fasting-ot nyomom 8/16-os felbontásban már jó pár hónapja. Első kaja 10, utolsó 18h-ig letudva.
Mint tudjuk, egy módszer akkor hatékony, ha neked beválik, a többi ezer random jancsi meg nem érdekes. Nekem azért jó ez, mert így megállom az esti összevissza zabálós mókát, ettől függetlenül tudom, hogy nem ettől lesz az irányítószámom 1211.Már egy hete nem tudok kijönni a légkondis betegségből, este alig bírtam elaludni, mert percenként kellett köhögni. Délután irány a doki. Ha kigyomlálja belőlem ezt a szart, akkor esküszöm, reggelente ismét tisztességesen nyomom majd az edzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest