Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brownus

    veterán

    válasz Woodslave #118054 üzenetére

    üdv,
    mi történt? már nem vagy gazda!?!?

    én meg közben apa lettem :) 4 hetes a csöppség <3 eléggé kivagyok, táskásak a szemeim, fogytam pár kg, de kezd látszani a six pack :U szóval aki gyorsba le akar dobni pár kilot, nem kell hozzá más csak kis stressz... meg kevés alvás, keveset alvó gyermek aki csak a karjaidban hajlandó elaludni...

    kellene valami fasza angol/magyar cikk a vitaminokról, mert tolom az asszonyba is, most éppen béres multivitamin magnéziummal, meg d-vitamint. meg cét.

    de csomó okos ember van körülöttünk, akik azt mondják ez nagyon nem jó, mert elapad a tej, meg hasonló hüjeségek. nálatok, hogy volt? asszonyod tolt valamit? persze mellette eszünk napi többször zöldséget, gyümölcsöt, ahogy eddig is.

    xoxo

    (mert amiket mutattam nekik, a bodybuilder, egykét gyártó oldala, mint pl. a scitec az nem jó. meg magamat is hiába mutogatom, hogy évek óta nem voltam beteg, csak év vége felé a szokásos kicsi influenza vagy megfázás... na mindegy...)

    ja, és had dicsekedjek, (tudom-tudom, ideje volt. btw, nem voltam sose erős lánc dohányos) de leszoktam a cigiről!!! kurva jó érzés, a tüdő kapacitásom zsear, érzek illatokat, érzem az ízeket is :) már az is zavar, ha valaki előttem cigizik az utcán, akkor átmegyek a másik oldalra :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák