- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Futás volt, tele volt a rekortán pálya atomjó cicanacis lánnyal. Atta.
-
Zola007
veterán
Na ma épp vállaztam.
Edzés végén elkezdtem összeírni a sorozatokat, hátha meg lesz 44, mielőtt elfelejtem
Akkor lássuk
Fejfölé nyomás
Ferdepados nyomás
Tolódzkodás
Mértani
Számtani
Fibonacci
Barátok közt
CSI
Dallas -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
gomsadib #112676 üzenetére
Minden normális edzésterv alapját képezik az alapgyakorlatok. Nem véletlen nevezik így. Ha ezekben fejlődést érsz el, már nem lősz mellé. A kiegészítő munka azonban fontos, megelőzi az aránytalan fejlődést. Az, hogy hogyan osztod fel, igazából tök mindegy amíg megfelelő a volumen és az intenzitás.
-
Angel2014
addikt
válasz
Eagl3 #112681 üzenetére
Miért élnék ott?
Tessék...[link]
1. Milyen típusú gyógyszer az Androgel és milyen betegségek esetén alkalmazható?
Ez a gyógyszer tesztoszteront tartalmaz, ami a szervezet által természetes úton is előállított férfi nemi hormon.
Az Androgel a tesztoszteron pótlására szolgál, felnőtt férfiak tesztoszteron-hiányból (hipogonadizmus) eredő különféle panaszainak kezelésére. Ezeket két külön vér-tesztoszteron szint meghatározással kell igazolni, illetve a következő klinikai tünetek tartoznak ide:
- impotencia,
- nemzőképtelenség,
- csökkent nemi vágy,
- fáradékonyság,
- depresszió
- csontritkulás, amelyeket az alacsony hormonszint okoz
- férfi nemi jelleg gyengülése
- izomtömeg csökkenése
- erekció hiánya, vagy ha van is, az nem tartósImpotens vagyok....csőkkent a nemi vágyam...depresszios....és csökkent az izom tömegem is és már fel is írják.
-
Dicker
őstag
válasz
Angel2014 #112669 üzenetére
Azért nem fáradtál el, mert gyakorlatilag nem is csináltál semmit. Az edzésen nem csak bedurranni kell, mert akkor a karkörzésnél abbahagyhatnám az egészet normális bemelegítés után.
Majd próbáld meg használni is, azokat az izmaidat edzés közben, amit épp kell, mert a koncentrációhoz idő kell. Az, hogy kinyomkodod tizenkétszer nem elég önmagában semmire.
Persze sokat fejlődtél tavaly óta, ha neked megfelel így, akkor jó. Háború van! -
gomsadib
tag
Üdv! Jó ideje elérődik bennem, hogy újra edzeni kezdek. Jelenleg otthoni nyújtások, kevés teljes t testes edzés van, készülve a D-napra.
Sokat agyaltam azon, hogy mivel, s hogyan kezdjek. Csak az edzés része érdekes, minimális kötelező kiegészítő van, illetve a kaja is a régi diétás közelében.De! Jönnek itt az edzés tervek, meg nézem ám, oldalakon, ténylegilyen bonyolultan kell megoldani a dolgot? Ilyen squat,olyan bolgár guggolás,stb. Egy totál kezdő simán bele zavarodik. Még én is nézek csak néha.
Először is, miért nem az alap gyakorlatokkal kezdjük? Fekve nyomás, evezés, felhúzás, guggolás rúddal. Gyakorlatilag ezekkel képes sz ember egy edzésén minden izmát megmozgatni kezdés képpen. Nem? Heti kétszer, inkább háromszor úgy egy hónapig. Aztán mehet a rendes osztott edzésterv. Én gyakorlatilag 4 napotszoktam menni,ez vált be,többet nem akarok. Lehetséges lenne,hogya kezdők rákészülve, nyújtással, kis otthoni edzéssel majd terembe járva egy hónapig a fentebb emlitett négy gyakorlattal kedzjenek neki? Nagyon kíváncsi vagyok mindenki véleményre, mert én pl amikor elkezdtem, egyből négynapos osztottal kezdtem. Persze baba súlyokkal,tanulva az egészet egy haverral. És énsemmi hátrányát nem éreztem akkor, hogy nem végeztem teljes teste edzést három hónapig,meg ilyen oszott mindeféle squat stb. gyakorlatokkal. Mit szóltok? (Ezt az eszmefuttatást máshol is elkövettem, mielőtt valaki megjegyzi -
kolosanyi
veterán
-
Shingen
addikt
Ma egy kis lightos edzés volt, váll-has- csuklya.
-
kolosanyi
veterán
-
Zola007
veterán
Voltam csirkemellért piacon.
Valami új fószer szolgált ki.
Mondom, dobja már bele legyen szíves még egy nylonzacskóba (nem szatyor) a filét.
"már beleraktam egybe"
Mondom látom, csak a biztonság kedvéért.
Nem tudja, de tud adni 20 Ft-ért nylon szatyrot.
Egyébként i ő nem tehet róla, hogy nem hordok magamnál szatyrot.
Mondtam neki, hogy máskor ez nem szokott problémát okozni, egyébként ia van nálam szatyor, de ha nagyon nagy teher a cégnek az 1 forintos zacskó, akkor máshol is megvehetem azt az évi 200 ezer Ft-nak megfelelő 150 kiló mellfilét......
Fillérsexuálás magyar módra. -
kolosanyi
veterán
válasz
Alpachino #112649 üzenetére
Meglátjuk. Lehet, hogy beképzelem, de mintha derékban jobban kicsit lötyögne az egyenruha nadrág, illetve tükörben is jobbnak tűnik a forma. Az anyagcserém pörög mint a gép egyébként, nem szokott így.
Ha másért nem is, azért legalább megéri, hogy ne öljem meg magam. Figyeli a formát, leállít ha esik szét, pedig én sokszor még egóból agyatlanul bevállalok pár ismétlést ha látom is, hogy nem az igazi.
-
gaborn1
tag
Myprotkó 50% van kapszulás cuccokra, 1000dbos halolaj kb 6000 ft, nem pénz érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest