Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bibby
addikt
BÚÉK Nektek! Jövőre ugyanitt.
-
kovsol
titán
karácsonyra kapott ajándék fehérjét ma kipróbáltam
100% Whey Protein Professional erdei gyümölcsös és eddigi legfinomabbamúgy ma vállaztam és csuklya majd kardió edzés volt terítéken, ismét a régi terembe voltam ahova nyáron is jártam, mert most vizsgák miatt keveset leszek Pécsen
-
Vandit.
addikt
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Szerintem semmi probléma nincs a musclebear protkóval. Whey koncentrátum, ízesítés, stabilizátor, stb. Én próbáltam - annó. Kissé habzik, szerintem az ár/értékéhez képest jól oldódik. Olyat hallottam, hogy volt akinek a banánostól a testén kiütése lett. Meg lehet egy bizonyos E-re alergiás. [link] a jegyzőkönyv sem arról tanuskodik, hogy nem engedélyezett! Az ára meg változó. Van ahol ennyi [link] és van ahol meg ennyi [link]. Szerintem egy próbát mindenképp megér, mivel az ára nem rossz, és annyit pedig bőven megér!!
-
whitezo88
nagyúr
szar heylre ment...
-
Jojo5
őstag
meg is jöttem, hát ez krv@jó volt

-
Manitou
veterán
Sok boldog kovsol napot
vagyis szülcsinapcsit na 
-
kovsol
titán
összehasonlítottam a 133kilós és a 103 kilós képeimet ami közt pont egy év telt el, mert a szülinapomon készültek azért látszik a változás
ide nem rakom be mert nem ilyen izom mutogatós képek
hanem ilyen székben bunnyadós cucc
jah és kösz srácok
-
Jojo5
őstag
Pateszok most estem haza, és fél óra múlva takarodok is edzeni

Kovsol: Boldog Születésnapot Kívánok!

-
Sotho
őstag
Kipróbáltam a glida-maxot az allee-ban (Bp. Bocskai út) jan 31 ig ingyenes.

Baxott sokan voltak sok kreatinzabáló csúnyánnéző kis köcsög akik 30 kilóval küzdenek az evezőgépen és olyan a testtartásuk mintha 150kiló izom lenne rajtuk.
lépni alig lehetett tőlük 
-
Tap-tarap
újonc
Hidd el nekem se az volt minden álmom, de minden féle köcsög bajaim voltak a dokik szerint aminek kb a fele fasszág volt.De ezért a fél életemet kórházba töltöttem és nem mozogtam/hattam ezé csak ettem ás rohadtam a házba meg a kórtermekbe .DE most már legalább változtak a dolgok
Ja amúgy télleg kamuztam mer csak 158 voltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A többit meg megnézem köszi

-
Tap-tarap
újonc
Hello srácok!
16 vagyok/193cm +120kg/ kb 1 éve edzek rendszeresen , azóta ledobtam 40-45kg-t, meg erősödtem is rendesen(ez nem meg lepő), különösebb kaja reform nélkül. Viszont mostanában megálltam a fogyásba , ezért úgy döntöttem h elkezdek normálisan kajálni is.
Ezzel csak anyi a baj h sehol nem találok értelmes táblázatot vagy valami ilyesmit hogy egyes ételeknek milyen a fehérje/szénhidrát stb.. tartalma.Tudna valaki linkelni vki vmi ilyesmit?
BB-n amit néztem az nem teljesen erre vonatkozik , tesztoszteronon meg egy hete fejlesztés alatt van ezért meg se tudom nézni hogy ott milyen.
Köszi ja és tom megyek ugrani
-
P00By
nagyúr
kovsol-nak boldog szülcsi napcsit és rohaggyá meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adequate_cou
senior tag
Ja amúgy ma megvolt az első edzés a majd háromnegyed éves kihagyást követően, tömegemet nem mérem meg majd két hónap múlva mikor annyi leszek ahonnan indulni akarok
Hát Bic volt, meg kell szokni, hogy nem pateszkodom el azzal, hogy nagy súly minimálérzés. Bevásároltam cottageből meg husiból, senki nem állít meg a káposztareszelőig. Bár asszonyhullás miatt több a kortizol bennem mint vörösvértest de legalább fogyok(persze izomból).Ja nem mondom meg ki vagyok mert ettől áll fel.
viszlát
-
fero02
nagyúr
Szevasztok pateszok!
Mi a tama felétek?

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
do3om linkelte valamikor.. keress vissza
-
penene
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Majd ha megnő, nehezebb lesz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hogy linkeljek én is fekvőtámaszt....
[link] -
Bibby
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
Oké, idd meg, aztán sétálj el a fürdőszobába dobni egy sárgát és fogat mosni...és az 5 GRAMM huss, máris elégett.

-
Bibby
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
"de azért lefekvés előtt 5g dextróz diéta alatt"

-
Radnix
senior tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
elfogyasztottam belőle 2 nagy vödörrel, és nyugodtan állíthatom, hogy egy oldhatatlan fos, szar ízzel, az összetételét meg az árát azt te is ismered, arról nincs mit mondani.

-
adequate_cou
senior tag
Üdv Pateszok
Érdeklődnék él-e valaki a Musclebear 100% Wheyével valamint, hogy van-e róla valamiféle bevizsgálási jegyzőkönyv fehérjetartalom ügyileg?
Szemezten én a 6.5-ös soypróval de azért lefekvés előtt 5g dextróz diéta alatt, hát elmennek az anyjukba szájtekék, nem igaz basszameg, hogy nincs elég aszpartámültetvény.
Találtam musclebearről ilyen húsipari jegyzőkönyvet de azon musclebear maxx whey volt de olyat meg nem látok a kínálatban, lehet arra számolnak, hogy nem nézi meg a hülye ember a nevet vagy mi?
no jó ennyi vótam.
-
penene
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
nem. Ha előbb teszed a kreát, akkor tapadhat az aljára, meg stb...
Bár ezt én inkább fehérjénél, meg nagyobb pormennyiségnél tapasztaltam (azóta soha sem a shakerben viszem a cuccot, még ha nem is használom előtte másra)Nah, megyek edzeni, jó rég voltam. Bár járni még nem bírok a szemölcs miatt, de majd nem futóedzést nyomok.

-
ithomas
őstag
Lehet h félreérthető voltam...de nekem is Dymatize van...arról írtam az előbbi mondatokat.
Amúgy emlékeim szerint említetted itt már hogy vettél egy 1100g-os kiszerelést..szal amúgy is gondoltam hogy arról van szó...
(Aztán lehet hogy az nem Te voltál...
)Nekem feltöltésnél ment a hasam tőle. (4*5g) és száradt a szám mint az állat.
A szintentartó 2*5g-tol viszont szerencsére nincs baj... -
swoody
senior tag
A monohidrát eltünik teljesen vagy marad az üveg alján ilyen kis krisztáyos cumó?
-
tkazmer
addikt
na, az már szép teljesítmény

igen, időm nincs rá sokkal több (most még lenne, szilveszterig nem dolgozom annyit mint amennyit szoktam, de hosszabb távon nem fenntartható, hogy több időt szánjak rá)
a 13 percet nem azért mondtam, mert időre csináltam, inkább csak az érdekesség kedvéért néztem az időt. 4 kör után meg azért álltam meg mert már az ásványvizes üveg felemelése is nehézséget okozott

-
do3om
addikt
Én az 1150-et 50-ekre bontottam éa kiszámoltam megyit pihenhetek hogy 1 órát ne lépjek túl. Egyszerre úgy 120-ig jutottam mert nagyon savasodtam és nem az erő hanem a fájdalom állított le.
Na de ez már mindegy, azért a rendes edzés nagyot dobbantott az otthoni gépnélkülihez képest.
-
do3om
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
Az izületeknek nem lesz baja, csak a tolózkodás ami árthat a többi túl gyenge ahoz.
Én régen azt tűztem ki célul hogy 1000 fekvőt nyomjak 1 óra alatt. Elértem 1150-et
Több dolgot csinálj. de ne minden nap, csak minden 2. de akkor amit öszeírtál mindet nyomd le. Plusz amit más is javasolt, meg én. (tolozkodás, huzodszkod, kölönféle fogásokkal.)Pene nem kel félni glett, aztán lefested és eltűnik.
Vagy:
Ragassz (elég ha fogkrémmel odanyomod)a falra két kartomból kivágott kapaszkodót. De rendes kartonból, mert a hullámpapir még téged sem bír el.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tkazmer
addikt
na megvolt az első menet, illetve a 4-8-ból így elsőre 4 lett, 25-15-10-20 fekvőtámasz legyártásával, összesen 13 perc alatt (a pihenőidőket is beleszámolva) - azt hiszem azért még van mit és hova fejlődni

excelbe jegyzetelem az eredményeket, kíváncsi leszek, ugyanennyi idő alatt mire leszek képes 1 hónap múlva.
köszi az ötletet, majd ha eljutok odáig, tesztelem. egyelőre elvagyok azzal, hogy a különböző ízületeimből előtörő kezdetben majdnem folyamatos recsegést megpróbálom egy yamato koncerthez hasonlítgatni, meglehetősen sok sikerrel
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ne meg így Görögországba se kell elutaznia...
-
penene
őstag
Igen.
Eddig csak azért nem csináltam ezt (és nem is csináltam hasonló ajtó keretre, félfára erősítendő dolgokat), mert nem szeretnék sérülést okozni az ajtóban, nehogy gondot okozzon a jövőre vonatkozóan (eladáskor pl.).De majd azért még meggondolom, mert szeretnék otthon is, gyakrabban, nem mindig csak a teremben.
De kis lakás egy újépítésű társasházban, nem konditermi ambíciókkal.
-
glutamin
őstag
Én jövőre becélzom a 90kg-ot a mostani 95 helyett és jó lenne 10-20%-ot erősödni az alapgyakorlatokban.
-
do3om
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
Több lehetőséget is használj az otthoni edzésen. Fekvőtámasz: feltett lábbal ha már sokat bírsz, széken jól leengedve magad, szűken a kezekkel. Húzódzkodás szintén rengeteg fogással lehet hogy több izmoz mozgass meg. Tollódzkodást sem hagyd ki, van még guggolás egy lábbal. Szerintem számtalan lehetőség van így is.
Pont linkeltem be képet amikor elkezdtem terembe járni és csak otthon edzettem, erre pene azt mondta, hogy neki jó lenne az is, pedig ahhoz nem is kel terembe járni
-
LOTR
addikt
ajtókeret tetejére csavarozol jobb és bal oldalra is 1-1 db U alakú fát vagy bármit, ide keresztbe teszel egy rudat ami elbírja a súlyod, célszerű vasat, aztán kész is (sőt, nálunk a régi házunkban volt, hogy fűtéscső ment az ajtó fölött a falon és azon simán lehetett lógni)
-
penene
őstag
válasz
tkazmer
üzenetére
Nem állvány, hanem valamilyen rúd, amibe kapaszkodva fel tudod húzni a tested.

Azért érdekelne, mert én is akarok otthon ilyet csinálni... De amit láttam cuccost, nem győzött meg, így marad a terem.
Te írtad a tervet, azt hittem tudod, mit csinálsz... vagy én értettem félre?

-
macikos
addikt
-
Shodan
őstag

-
Markgx10
őstag
Jó napot, uraim!

4 nap "töltés"
után (mennyivel jobban hangzik így a kontrollálatlan zabálás
) lementem edzeni, gondoltam most "szörnyű" erős leszek, mert így szokott lenni. Na, hát most nem így lett, gyengébb voltam, mint múlt héten, érthetetlen
Mindegy, feljegyeztem az adatokat, hogy mit bírok mindenfajta segítség nélkül + mértem egy kart, derekat, combot, mellet + testsúlyt és 8 hét múlva újra mérek.
Lehet szart sem fog változni, de azért én bízok
, a héten kezdés 
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest