Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
Szevasz!

Banyeg, téged is látni errefelé?
Mi van veled manapság? 
kovsol
Igen, én is így vagyok vele. Nyilván motiválóbb ha nem egy "elérhetetlen" cél ami a motivációt jelenti és amiről álmodozik az ember, hanem sokkal kézzelfoghatóbb és megvalósítható dologról van szó. Persze az elérhetetlen csak átvitt értelemben igaz, mivel kis túlzással bárki elérheti azt a szintet, amelyeket az motivációs videók mutogatnak. Igaz ahhoz sok olyan dolognak kell teljesülnie, ami a legtöbbünk életében nem feltétlenül jön össze. A másik ugye, hogy erre az életedet kell feltenned - ismét kis túlzással, hiszen van akinek polgári foglalkozása is van, igaz nem túl megerőltető.

zombika
Kösz, de azért ez még lófasz máshoz képest. Magamhoz viszont talán a legjobb
Nézőpont kérdése
Konkrétan fogalmam sincs h mennyi ideig tartott az a diéta 
Az fáj h abba kellett hagynom akkor és ott
Mondjuk az én választásom volt úgyh nem ríhatok
De ha onnan tovább folytatom, akkor már igen jóféle fizimiskával rendelkeznék. Ami késik, nem múlik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
De a legnagyobb faszság, az a "16-tól 20 éves koráig űzte a testépítést"

Mintha 20 éven keresztül lett volna profi, közben meg heti kétszer lement f*szt lengetni meg össz-vissz benyomott egy doboz Volumass35-öt vagy Mass20-at oszt kész.
Most így belegondolva látom magam előtt, ahogy 20 év múlva az akkor majd 40 éves korosztály elő fogja adni, hogy ők testépítők voltak, meg minden kokszot kipróbáltak meg hogy 55-ös karjuk volt...

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
ithomas
üzenetére
igazuk van az okosoknak srácok, megdöbbentő, de én azt ajánlom, hogy hagyjátok abba ezt a sportok, ezt a profik is megmondják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nektek is ferdül az orrotok már?
-
macikos
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
Miért lenne PS? Simán vannak ekkora erek néhány embernek. Ez is cuki: [link]
Tudjátok mi a durva? Ez: [link]
Na ehhez kell akaraterő, nem ahhoz, hogy most lábazok-e meg hogy bírok-e eleget enni...CoolBoy323: Én se szarom a pénzt! Hetente jó ha 3x tudok húst enni! A lényeg, hogy a szénhidrát meglegyen, érted? 58Kg vagy. Megfogod, főzől rizst, aztán tömöd a fejedbe szarásig! Ha már unod, akkor a változatosság kedvéért egy kis puffasztott rizs

"Nőni" nem a fehérjétől lehet, hanem a szénhidráttól!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Az hogy mit akarunk és mi sikerül sokszor nem ugyanaz, én is meg szoktam lepődni néha.. A két forma közt alaphangon van 15-20kg különbség neki, azért ez nem semmi tényleg
De az ő dolga, én meg tudom érteni, soha nem voltam még versenyformában, nem is leszek, de 15kg-ot én is ingázok a fostól a mégfosabbig 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Mi a baj az Illés Norbi tömegelős képével?
Mert szerintem semmi. Mikor tömegelünk, akkor túl kell kompenzálni a CH raktárakat, muszáj legalább minimálisan zsírosodni.. Ez lófax zsír ami rajta van, de verseny formát nem lehet ám tartani csak jó esetben 1 napig
Aki szerencsés az jó formát tud tartani egész évben, de ezek általában a kémia miatt is tudják tartani, ami nagyon nem mindegy ám! Naturálban kiba nagy respect a Norbinak 
-
Tomics
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
ne adj neki ilyen tippeket, mert van aki fél adag HOT BLOOD-ot sem bír, szóval az elején csak ésszel, még akkor is ha úgy tűnik ez a cucc mint egy málnaszörp
ja és shékelés közben gyakran légteleníts mert én első alkalommal összebasztam a frissen felvett edzőcuccom vele 
nepszter: pihenőnapon is ugyanannyi menjen. 1 hétig 30-20g, utána 10.
-
penene
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
Itt szerintem arra számolta a sok fehérjét, hogy ha életmódot vált és kb. testépítő léptékben kezdi a diétát (mert oda mondjuk kellhet ennyi fehérje ha 3x-ossal számolt). De tekintve azt, hogy izma sincs olyan sok, nyilván fölösleges ennyi fehérje, nem kell annyira félnie az izom veszteségtől, sőt, valszeg felszed még 10-15 kiló izmot is.

-
kovsol
titán
válasz
ithomas
üzenetére
egy éve én is 133kg voltam, pedig több mint 10 éves sport múltam volt már, csak 4 évre abbahagytam, és a kaját nem vettem vissza a kevesebb mozgás elllenére
bár én nem is emlékszem arra a napra mikor voltam utoljára 100kg alatt
persze dagadtan se olyan voltam mint aki szétfolyós gömbőc nulla izomzattal, meg hát 186cm el annyira nem vagyok alacsony se -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
"Amúgy a matekos levezetés így kiszámolva eléggé ijesztően néz ki anyagilag"
az hogy 350ezerre jön ki a kaja?? na ne, 25 hét az közrl fél év.. ennyit simán el lehet költeni kajára "normál" étkezéssel is. 60ból épphogy kijön egy hónap..
nem olyan rég penene mondta hogy ő kb 80at költ kajára havonta..
pedig ő messze nem eszik meg 300g fehérjét napontaegy komolyabb testépítőnek meg simán 100 fölött van a költsége.. (magyar szint)
-
Tomics
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
korrekt!

mellezésnél elhagytam a fekvenyomást és egykezesekkel csináltam...hát mit ne mondjak szidom a saját anyám így 2 nap izomláz után

csak nagyon éreztem a karom, nem tudtam kikapcsolni, sőt a csuklóm is, tenyerem már fájt.
utána meg elkezdtem tricepzezni, pofára engedésnél ugyanazzal a súllyal a bal karral ment 6 ismétlés a jobbal 12...valahogy fel kéne hozni
diéta megy faszán...napi 3 turmix,pár darab pufirizs, alma, meg egy kiadós csirke kevés rizzsel
súlyba -7 kiló de kinézetbe még mindig ultrafos
hétvégén a szar, akkor rámtör az éhség állandóan, lehet vissza kéne szokni a cigire![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
jó azért ennyire nem gázos a helyzet mint ahogy le lett írva.. a volt termemben legalább 50 ember "szedett" már valamit és még senkinek nem lett baja, persze nyilván létezik olyan hogy valaki nem bír egy adott szert, de ez éppúgy megvan a fájdalomcsillapítóknál is pl
amúgy meg igaza van, mert fő az egészség
kiváltképp ha beteg vagy
ja meg ez a buzi barca mér nem nyer má???
Lotr te meg szerezzé nekem kokszkreatint

-
dunkel
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Hát nem tudom szerintme ár minőségben a scitec itthon nagyon jó s jogosan első.
Nem vitatom lehet sőt biztos van jobb náluk de nem magyra számára elérhető áron.
Ilyen 1 kiló 10-15k ár nem az a kategória.
Cytogen.nek iro gyenge a minősége szerintem.
A powertrack tényleg olcsó. A peak szerintme drága.Hol van eza szavazás eredménye?
-
nestor75
csendes tag
válasz
ithomas
üzenetére
A keresés tényleg gáz, én is utálom. Azt hiszem, ezt nem sok esélyem van megváltoztatni, mert ugyanez a "csontváz" - igy hivják csehül, (bocs, nem ism. a magyar megnevezést) van a szolgáltató összes többi nyelvű szerverén is -nem értem, őket miért nem zavarja

ez a Peak nincs a kínálatunkban -még. De nyilván megoldható, a fószer akivel kapcsolatban állok, nem ismer lehetetlent. Van rá kereslet M.O-n? Rágyúrjunk?
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
ithomas
üzenetére
Powertack-osat még nem ettem, de szója keveréket azt igen.
Anno, amikor még nem volt Whey Fusion, akkor ettem az Anabolic Protein superior változatát. Erről röviden csak annyit kell tudni. hogy 70% tejsavó izolát/konctr, és 30%-ban szója izolátum volt. Nagyon jó volt. Sokan nem csípik, mert a szójának egy jelegzetes fűrészporos íze van, de az élettani hatása jó. Sajnos terméket a Peak kivonja a forgalomból (nem tudni miért)? Nagyon olcsón adják a sufniban a 2500g-osat!!! -
cerkarobi
csendes tag
válasz
ithomas
üzenetére
Tévedés a Whey Fusion-on semmilyen hibát nem javítottak. Az a Delicious egy új termék. A Whey Fusion-t hülyék lennének megváltoztatni, mert ez így tökéletes. Azzal vitatkoznék, hogy szar az íze. Az biztos, hogy nem egy hamvas belga habos csokoládé. De hogyan lehetne olyan íze, amikor whey protein isolátum hidrolizátumát, és ß-ecdysteront tartalmaz ?! No cukor, no aszpartam, és a szénhidrát tartalma 3g alatt van. Én az eprest nem próbáltam, a vaníliában érezhető egy kis kesernyés íz, de a csoki az pont el van találva, ilyen cuccok mellett amit belebasztak. Az ára pedig jelenleg verhetetlen 11.900/2500g kettő pedig dobozonként ezressel még olcsóbb, postaköltség meg nincs. Az új Delicious protkót még nem próbáltam. Én nem azt írtam, hogy jobb, mint a Fusion, én azt írtam egy új protein, ami megéri a figyelmet. Abban különbözik a Fusion-tól. hogy valóban nincs benne ß-ecdysteron, sőt hidratátum sem. Tehát alapból finomabb lehet az íze. De ebben sincs aszpartam, cukor, és nagyon alacsony a szénhidrát tartalma (4.6g), tehát alkalmas a zsírmentes izom építésére. 35%-ban whey izolátumot tartalmaz, ez is egy nagyon jó pont! S ha valaki időt szentel, és megnézi az aminosav profilt, az látja nagyon jó a termék. Szerintem talán azért dobták a piacra, mert el kell ismerni vannak protein fogyasztók, akiknek elsődleges az íz, és csak másodlagos a belbecs. Ugyan is tőlünk nyugatabbra, nem csak sportolók isznak proteint. De legalább a Peak alkotott egy olyat ezzel a termékkel, hogy amennyire lehet odafigyelt a belbecsre(!!) ,és nem cukrozott, puffasztó lötyöt isznak az ízre érzékenyek. Ha pedig így nézzúk az árát, akkor a 13.000Ftpostával ár/értékben nagyon is jó.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
pl 1 perc alatt 55 felülés, fél perc alatt 35 fekvő, 60 kilóval fekvenyomás 25 ismétlés, hajlított karú függés 65 másodperc, 2000 méteres futás 7:30 alatt, helyből távolugrás 2,5 méter, meg ingafutás annál nem tom, mert választható
felülés fekvőtámasz és a 2000 méteres futás kötelező
-
-
harry
veterán
válasz
ithomas
üzenetére
Én értem, neked nem sikerült felfogni, amit először írtam.
Nem értem, miért kell itt beszólogatni mindenkinek, aki gagyi olcsó fehérjét vesz
Igen, az, tudom. Attól még talán lehet beszélni róla, nem?
Igen, savanyú, ezt már akkor is tudtam, amikor megvettem. És nekem nincs vele bajom.
Most erre beszólsz egy ilyet, hogy "esztelen önigazolás", meg önámítás meg tévedések. Miről beszélsz? -
Woodslave
félisten
válasz
ithomas
üzenetére
említettem hogy van egy könyv a home made supplement. Nem tudom ki az a faszi aki írtam mennyire lehet hinni neki, de pl itt van a Muscletech első igazi génaktivátora, az Aplodan [link]
A faszi szerint a két csodaösszetevő nem más, mint creatine monohydrate és alpha lipoic
acid
Az egyéb összetevők meg dextróz, maltó, némi zsírsav. De mondom nem tudom ki a fazon és miért higgyünk jobban neki mint a muscletchnek, de azért nem árt az óvatosság
Kov: nem ugrok
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
ithomas
üzenetére
Carnitin a szervezetben az energia termeléséhez szükséges zsirsavakat szállítja oda, ahol azok energiává, ATP-vé alakulnak. Az ajánlott napi adag felnőttek esetében az igénybevételtől és a testsúlytól függően 200-1000 mg, amit edzések előtt ajánlott a szervezetbe bevinni. Tökéletesebb felszívódás miatt a folyékony jobb megoldás. Az megint egy más kérdés, hogy a 100 % tiszta, fermentációs eredetű L-karnitin az igazi megoldás, a szintetikus eljárással készülttel szemben, mivel D-karnitin is termelődik, ami nem a legjobb. De ebbe ne menjük bele. A bibi a cholinnal van. Az egyik oldal azt állítja, hogy Cholin (50mg) a Carnitin hatásosabb, míg a másik oldal azt szajkózza, hogy sem zsírégető, sem fáradság érzést tompító hatása nincs. Szerintem maradjunk az előbbi feltételezésnél, és a Peak ezen a területen is tökéletes (2.880Ft). De azzal vitatkoznék, hogy árban ez a legolcsóbb, és legjobb választás, mivel 3.100Ft-érrt 120db-os u.a. összetétel ugye nyerőbb ár. Vannak, akik Carnitin-króm-pikolinát termékre esküsznek. Ez meg csak akkor igaz, ha nagyon nagy fizikai megterhelés, sport, vagy tök legyengült szervezet kapja a dózist. Egyéb esetben nem kimutatott a hatás. Tök jó megoldás a CLA, Omega zsírsavak egyidejű alkalmazása a carnitninnel.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
ithomas
üzenetére
hát, volt anno egy figura, zeg-nek hívták
ő 2-3got tolt be cholin nélkül és azt mondta érzi de kevesebbet mar nem, ha valaki akkor ő hiteles volt szóval szerintem tekintve a sok felsorolt hatását, lehet van olyan ami cholin nelkul nem megy, dehogy folosleges lenne? nem hiszem. Mindenesetre peak carnitin van legjobb arban eleve tehat cholin van szoval azt kell venni

-
adequate_cou
senior tag
válasz
ithomas
üzenetére
Gyomorrák.
Kávéból pótolom a koffeint, az meg van ingyen is

Egy két hónapos kombó kijön 15-ből, gondoltam diéta utolsó két havát megbolondítom ezekkel a csúnyaságokkal. Mondtam ma a környezetemnek 60 kiloig meg sem allok
120-ról szép lenne 
kóstolgatsz philo? Bekapcsolom a Preem Palver módot aztán csak győzd kapkodni a fejed
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi van veled manapság? 

Mondjuk az én választásom volt úgyh nem ríhatok
De ha onnan tovább folytatom, akkor már igen jóféle fizimiskával rendelkeznék. Ami késik, nem múlik ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja és shékelés közben gyakran légteleníts mert én első alkalommal összebasztam a frissen felvett edzőcuccom vele