Hirdetés
Aktív témák
-
LOTR
addikt
aha, egy netes fórumban akar ilyen infokhoz hozzájutni....
azt hiszem ez mindent elárul... a tájákozatlanságáról... adjál csak neki tanácsokatsok mindent lehet ésszel csinálni, az ilyen módon történő információszerzés szerintem nem az
P00By
hogy a fenébe ne lenne már baj, honnan tudná, hogy mi a jó neki abból ami itt vagy más fórumon esetlegesen elhangzik és mi nem?
honnan tudná akár ki, hogy valaki -pl egy olvasó- csupán ezek alapján akarna belevágni egy dopping kúrába? -
do3om
addikt
válasz
manpwer
üzenetére
Na kox témára valaki rögtön ugrott.
Sokat olvastam mostanában. Tapasztalatom az általad írtakkal nincs!!!!!
HCG: Manapság rájöttek hogy nem csak kúra végén kel hanem közben is. Van belőle 1500Ne-s abból heti egy végig utána is csak ebből az alacsony dózisúból.
Provi végig kéne.De én nem nagyon vágom ezeket. Amit írtam az ártani nem árt azért merem.
-
manpwer
újonc
Egy közepes kurát tervezek deca 200mg 15bd és 12bd 250 es szuszta + 10mg s anabol napi 1-2 darabal.Dekát 4 naponta 200mg szusztalon 5-6 naponta250mg.Levezetésnek pedig hcg 5000 esel iletve proviron és clostibegyel csak nem tudom ezekböl menyit kelene szedni és a kura után mikor érdemes elkezdeni öket.kérdésem ez az öszetétel igy rendben van e iletve esetleg csináljak e hoszabb kurát és csak heti 1 dekával iletve 1 szusztával ?
-
Quan-Chi
őstag
ezzel a cerkarobival mi a franc van ? én elhiszem h nem rossz az a szar, de a Peak-től se vagyok elájulva ... amúgy ha az összes létező legbrutálisabb kieget szeded , az se hoz annyit mint napi 2 szem DanabolDS /Metabolin ! és akkor ne is beszéljünk egy fullos kombinációról pl.: Winstrol+Deca+Susi ! az üt ... nem ez a fos
, bár még én is koksz szűz vagyok (kivétel Spiro) de egyre jobban barátközök a gondolattal hogy beoltom magam veszettség ellen 
-
Sotho
őstag
Ismim cimbijének a bratyója kislányának a kutyája evett belőle és dúrván ugatott, fasza cucc lehet ez a DETONÁTOR!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma kemény karedzés lesz és nyújtok is penene drukkolj hogy jól menjen mert ha nem jön össze a 42cm januárra akkor tudod...

-
do3om
addikt
Jaj csak nem az új DETONATOR-ról beszéltek itt?
Hú az nagyon király.
Nem kéne topikot inditani neki?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én egyenlőre maradok szemesen. Beleuntam a kúrva cégek hazugságaiba.

-
DeckardCain
senior tag
válasz
student
üzenetére
Igen az ugrás, igen hatásos és gyors
Egyéb: Hétfőn megyek laborra, mennyire vegyem vissza a fehérje bevitelt, hány gramm legyen testsúly kilogrammonként, első sorban a máj enzim értékeim miatt. Vagy sz*rjam le ezt a 3 napot és kajáljak úgy mint egy 60 éves papi?:
Jelenleg olyan 1,5g körül van, vagy inkább alatta. -
student
őstag
van valami hatásosabb a piacon az olckúl napo helyett?

-
macikos
addikt
[link] "én egy honap alat 7kg tiszta izmot szetem magamra szteroidok nélkül."

[link] "milyen vitamin szükséges az izmok formázásához?"

[link] "a szénhidrát bevitelem rendben van mert egy nap halomnyi húst,gyümölcsöt,csokit megeszek"

[link] "2 hete kezdtem el. De még felhúzni se tudom magamat rendesen" B+

Többit be se másolom, remek oldal

-
ithomas
őstag
Ez a detonátor tényleg jól hangzik!
Ha lesz pénzem ki is fogom próbálni...Remélem nem csak pénz kidobás lesz..mert pl nekem mind Hot Blood, mind a Nano Vapor kb annyit ért mintha megittam volna 1 sima kávét...azaz kb semmit!
Ezzel ellentétben az ezen a fórumon mostanában sokat szídott piros dobozos Nitrix kibaszottul bejött...gyakorlatilag szétdurrantam edzések alatt, és erőt is hozott!
Csakhogy azt mindennap szedni kell, nem csak edzés előtt..20 napra meg kiadni 15 ezrest, a fasznak sincs "kedve".NO xplodeot még nem probáltam...Ami viszont tömeg szempontjából volt számomra nagyon ütős, az az Attack! ,amit még Mark javasolt nekem , miután benyomott 3 kisdobozos verziót.

Én is hasonlóképp tettem, 2-3 hónap alatt 8-9 kg jött fel rám.Tudom 90%-a víz 10% meg zsír,de akkor is kúrva jó volt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Radnix
senior tag
Sziasztok srácok! Hallottam valami DETONATOR nevű cuccról, szerintetek adja az ívet?

-
LOTR
addikt

ne kérdezzétek miért, csak úgy kellett
-
Woodslave
félisten
válasz
cerkarobi
üzenetére
besírok a röhögéstől. Ki a tököm írja meg ezeket az idióta szövegeket. Orosz nehézatléták pont peak akármit nyomnak, mintha bármit számítana a heti 3 gramm tesztó mellé 
Meg underground bodybuilderekkel tesztelték...

Meg rakjál 38gramm !! érted,
meg két kapszula még rá a paraszvakítás miatt.De attól még biztos remek bedurranás fokozó termék

-
Quan-Chi
őstag
érdekes amúgy hogy a No-Xplode és a Nano Vapor is koffeines , de mégis máshogy pörget mint a hot blood ! ettől függetlenül Scitecet soha többé nem veszek

-
cerkarobi
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Zaciba kell tenni az összes családi ékszert, arany és ezüst evőkészletet

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hitel!

-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Érdekes, de az öt éve folyamatosan a világ legjobbjának megválaszott (ebben a kategóriában) és mindenki által elimsert NO-Xplode-ban, vagy a Muscletech NaNO Vaporjában szintén van koffein, nem is kevés. Ezek szerint ők is hülyék, mert nem ismerik azt az egyszerű tényt, hogy így nem hasznosul a kreatin és csak össze-vissza pakolgatnak bele?
Valamelyik vezető világcég csak rájött volna, ha akkora gáz lenne, nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vitatom, biztos jobb az Xpand, de a Hot Blood-al sincs semmi gond, nekem nagyon faszán tud tőle menni az edzés és ezt nem belemagyarázom, hatásos kieg.

-
Shodan
őstag
Ő a Hotbloodot mondja. Én tegnapelőtt lábazáshoz toltam el egy tasakot, iszonyat szarul ment az edzés. Vagy legalábbis nagyon elfáradtam. Viszont olyan izomlázam lett most hogy még ma se tudok legugolni.
Kedves DerDer anyukája. Semmi ilyen problémát nem okoz a fehérje szedése, nekünk elhiheti
Rajtunk sem látszik egyik tünet se, a felfúvódás is csak bélgáz formájában.
. -
harry
veterán
A felfúj hülyeség, a mesterséges adalékok meg valóban nem feltétlenül jó dolgok - na de ez meg van manapság gyakorlatilag mindenben, tartósítószer, színezékek, édesítő, meg mit tudom én. Naponta 1-2 adagtól garantáltan nem lesz semmi bajod, ahogy senki másnak sem (kivétel persze, ha allergiás vagy valamelyik részére - de ez meg étel allergia, bármi más kajánál fennállhat).
-
Quan-Chi
őstag
látod barátom pont ez az ! ezeknek a NO termékeknek az összetétele 90%-ban megegyezik! és mégis hatalmas különbségek vannak köztük! mikor kibontottam az Xpand-et egy teljesen fehér és szagtalan por fogadott, mikor belekevertem vízbe egy minimális sárgás szín és egy nagyon lájtos narancs íz lett ami nekem ízlett is (kb mint egy olcsóbb 12% narancs lé ) , megivás közbe semmi öklendezés , és mivel alig van benne szinezék nem fogja meg a shakert a nyelvemet a fogamat ! szóval már az ilyen apróságok miatt is jobb, a hatásáról meg annyit hogy mivel a hot blood tele van verve koffeinnel így a kreatin hasznosulását teljes mértékben gátolja egyrészt másrészt meg sokkal hamarabb megszokja a szervezet , bizonyos esetekben túlpörgethet , az arginin amugy is megdobja a vérnyomást, nem kell mellé koffein hogy a pulzus is magas legyen !
Dymatize Hi Protein Mega Gainert tolok! 160g-os adag 2keverés evőkanállal és már fel is oldódott , sékerben nem csomósodik nem robban! egyáltalán nem telít megiszom edzés után és fél óra mulva jöhet a komplett kaja ( VM35/ Cellmax után két óráig tuti nem ettem ) , közel 100g CH ból alig 5g cukor, és ez is alig van édesítve szóval keserű csoki íze van ... én kifejezetten szeretem!
tolok mellette Anabloc Meth-X et , flavon-tribulus-gugul...stb formula , az is elég jó hiába falom halálra magam minden nap, tök mind1 mennyit nassolok valahogy 1általán nem zsírosodok, pedig alapjáraton szoktam sajnos!

-
Markgx10
őstag
Ez esetben SEMMI mást nem javasolnék, mint az UN Isomass Xtreme Gainert. Egyrészt a 4,6kg-os cerkarobiéknál 17.900Ft postával, tehát 4000Ft alatt van kilója (az általad linkelt 3500Ft tehát sok különbség nincs) és az összetétele jobb, mint ezeknek, eleve úgy kezdődik, hogy 65gr fehérje (izol. + konc.) van a 150gr-os adagban, ami több, mint 43% és a többi összetevőt is érdemes megnézni (esszenciális zsírok stb.) lebontva szerintem simán veri ezeket.
Persze csak szerintem 
-
DerDer
tag
Anyam ellenzi a jo kis feherje turmixom, mivel az aroma es az edesito tonkreteszi a vesemet. Mondtam neki, hogy egy kola ezerszer rosszabb..
Jah meg hogy 'felfuj'.
Allitolag a spektrumon latott valami buzisagot

-
dragonfx
veterán
jumbo professional és volumass 35 professional.t kivéve kéne valami fain ezekkel egy árban levő tömegnövelő, valami uj de mégis ütős de nem méregdrága 8e/kg meg ilyenek.
???????
-
Quan-Chi
őstag
én már kiábrándultam Scitecből, rá kellett jönni hogy közel se a legjobb, csak itthon bazinagy a reklámja ! én is régebben mindig azt vettem de szerencsére már Dymatize cuccokon élek! egész más ... a kreatin sokkal jobban oldódik és nincs mellékíze, fehérje finom és jobb minőségű, tömegnövelő nem cukros , odafigyelnek az eszenciális zsírokra, nem nyomják tele édesítővel meg színezékkel a NO és DC cuccokat ... egész más, és egyes termékek még olcsóbbak is (pl most vettem 1100g mikronizált kreatin 5900ft -ért Scitecbe ugyan ez 350g / 4750 ... ) egy doboz Hot Blood ami a NO termékek szégyene 8200ft , egy doboz Xpand 6990 és még több is 100g-al és nincs tele szinezékkel, nem lesz piros a fogad tőle, jobb az íze, nincs telegórva koffeinnel és még a hatásai is jobb nem utolsósorban

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
attól se lesz izmos

-
dunkel
őstag
És a topikot ellepte a téli hav

-
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerintetek melyiket vegyem?
100 % Whey Protein Lightly Sweetened 90+ Protein
-
Flow
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Köszi!

Ez volt a terv, és most jól érzem magam, hogy sikerült... Bár fáj mindenem, tegnap egy kicsit elborultam edzésen...
Amúgy kb szeptember közepe óta csinálom. Előtte csak hébe hóba, 2-4 hónapos kihagyásokkal
.Meg most elkezdtem hasazni is, csak óvatosan
, mert már növöget, és nem szép. -
dunkel
őstag
szájtek rajongóknak itt a lehetőség [link]
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
a foszfátot és a monohidrátot a gyomor ugyan úgy bontja/hasznosítja ... különbség csak az árcédulában van ! CEE -nek jobb a felszívódása, így kevesebbet kell belőle szedni, magyarul nem terheli a gyomrot annyira és gazdaságosabb! igazi különbség nincs köztük, csináljanak vele bármit, a kreatin az kreatin marad

-
Markgx10
őstag
Gratulálok, uram!

Ma reggel én is melleztem és belenyomtam a 130-ba a 6-ot, úgy hogy 5-ig még a közelemben sem volt senki, a hatodikhoz lépett oda egy srác, de még a kezét sem tette a rúdhoz.
Ez pusztán azért meglepő, mert nem értem, hogy miért erősödtem múlt hét óta, érzésre jelentősen. Aztán kiderült a "titok", ráálltam a mérlegre, lemértem a derekam centivel és kiderült, hogy sikerült megint elhíznom, mint a disznó, mostanában sok ünnepi kaja volt, főleg süti és pár kiló zsír+víz kombó rögtön felszaladt, persze így energia is több van, de ez nagyon nem megnyugtató, mikor az igazi tömegelést meg januártól tervezem elkezdeni, így a disznóformából lesz egy vízfejű megadisznó
(de legalább jó erőben leszek
) -
Boci_83
őstag
Én 70 kilósan a sültkrumplit zabáltam, mindenféle hússal, utána egy nagy adag turmix, ezzel elég szépen kitágult a gyomrom, és megjött az étvágyam, plusz kilók is jöttek fel, igaz nem konkrétan izom formájában, de legalább eltűntek a bordáim...
Amikor meg van már kis tömege az embernek lehetne formálni magát, csak ne esünk át a ló másik oldalára, mert a nagy hasat már igen nehéz eltüntetni. 
All: Creatine Ethyl Ester, Phosphate, és Monodidrate között milyen különbségek vannak..?
-
Flow
senior tag
Tegnap sikerült a 100 kiló!
Egyet egyedül, a következőt pedig kis segítséggel, de kinyomtam!!
Pedig időközben a kreatint sem szedtem tovább, nem bírja a gyomrom. 
(Mondjuk nem is nagyon változik a testsúlyom, 82 körül stagnál, max 83...)
104-gyel is megpróbálkoztam, de vagy agyban nem jól dőlt el a dolog, vagy tényleg 100 a határ jelenleg...
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
na most akkor azt képzeld el, hogy szoftvertechnológiák gyakorlaton .zip ben kellett beadni a feladatot és rámnézett a srác, hogy total comanderrel hogy csinál zip -t ? azt hittem behalok és már nem is elsős a srác, de kétlem, hogy elvégzi

tegnap váll volt és ilyen izomlázam még nem volt a vállamban mint most, edzés után frankón beszívtam a hideg levegőt most úgy fáj a torkom, hogy beszélni se tudok de jó
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Autós topik
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, bár még én is koksz szűz vagyok (kivétel Spiro) de egyre jobban barátközök a gondolattal hogy beoltom magam veszettség ellen

.