Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Tiszteletem az Uraknak!
Még egy eladó gép:
Gigabyte GA-945PL-S3P alaplap, E2180 processzor, 2Gb Zeppelin RAM, Asus EAH4670 videókártya, FSP 350W PNF táp, Hitachi 250Gb SATA HDD, ViewSonic VA2010WB TFT(VGA bemenettel a kép "zizis", én DVI-vel használtam, úgy hibátlan), LG DVD író, fekete ház, billentyűzet, MS egér.
85k-t szeretnék érte kapni.Igény esetén egy sötétbarna, idősebb számítógépasztal ingyen elvihető a géppel.
-
Balinov
titán
jaja, a romanok mar a szomszedban vannak (szo szerint, mert a melletunk levo lakasban egy fiatal roman csalad lakik, mondjuk ok tok normalisak, semmi gond veluk)
itt a poen az az, hogy az egesz campusz be van kamerazva, 24/7 szekurity + a mi hatso kijaratunk mellett van a biztonsagi oroknek az irodaja
Szerintem biztos megdicsertek az ugyeletest
Dry: te joszagu! Van olyan, aki megbirja ezt egyulto helyeben enni?
-
Dryman
őstag
A Mackó-kuckót én is csak ajánlani tudom.....
Van mostanság valami túlélőpróba is......az alapzsemle 50 dekás, és úgy 1,3kg a töltet, tripla hús, meg sok jó finomság......a full hambi 1,5-1,8kg....vn ennek valami fantázianeve is Mr. Fat Teddy:de maradjunk csak a Mackónál, ami valóban ekkora, mellette mekdonáldszos semmiség
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #989 üzenetére
jaertem.
erdekes dolog tortent ma. Irodaban van egy egy kantin, asztalokkal, hutovel, mosogatogeppel, vizmelegitokkel stb, meg egy 40" LG plazmatv-vel, amin egesz nap a SkyNews megy. Reggel megyek kv-t csinalni, TV sehol! Erre 5 perce kuldott a HR manager egy emailt, hogy a campus-on hetvegen betoressorozat volt es igen, a TV-t is vittek
-
Kis Joe
senior tag
Pingwin-ben nem ettem még, de a mackót idáig semmi sem tudta űberelni. A srác eredeti amcsi recept alapján saját maga készíti a húst és a zswmlét is úgy késszítteti kimondottan magának.
Ha rám hallgatsz akkor a mackó nevűt vagy a double decker-t próbálod ki. A mackóban dupla hús, szalonna, sajt, pirított hagyma és a szokásos zöldségek vannak. FenomenálisBalinov: biztos most forgatják a moderátor bosszúja c. filmet
-
Balinov
titán
gyogyreggeltet # 983-ban ki/mit irt, hogy kimoderaltak?
-
G@ben
addikt
Na, annyit ajánlottatok, hogy már választani nem tudok.
Melóban a Mackót és a Pingwint ajánlották. Lehet, hogy körbe kéne járnom az összeset?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #941 üzenetére
Miről beszélsz? DV6000 és DV9000 örökös darabok
daniking: Én nagyon szeretem. Gyári cerkával meg ha jól rémlik 1Gb memóriával tényleg elég gyenge, de elég komoly hardvert bele lehet tolni és a hűtése is nagyon jó. Nincs hangja és 4 órát van ágyon úgy hogy mellette megy az ágymelegítő akkor 55 fokos. Miért nem volt jó nekik?
ftc: Acer-t is szeretem, de nagyon rossz a hűtésük...
G@ben Mackó az isten
-
-
sladka_pani
senior tag
-
tekeyagd
aktív tag
tegnap vettem egy Toshiba notit.
nem recseg-ropog,csak simán szar. az ODD már be is kakilt 1 nap alatt.
holnap visszaviszem,nem is kérem a javítástja és aki ilyet vesz,annak legyen még egy gépe letölteni hozzá a drivereket,de legalább a lan/wlan drivert mert egy fostos 10ft-os CD-t nem adnak hozzá.
Jazzos 150ig valami gépecske?
-
válasz
Speeedfire #957 üzenetére
Ok. Nálad a garancialevél, magán ügy. Mondtam már
Mit nem értesz?
-
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
Győrben hol lehet nagyon finom hamburgert kapni? Igazából ismerem a buszvégállomásnál azt az óriáshambisat meg a SZE melletti park híd felőli sarkán a kis fabódét, bár utoljára amikor ott ettem, nem igazán volt átsütve a hús.
A Nyomás utána meghozta a kedvem. -
törölt tag
WD MyBook studio külső táppal ellátott merevlemez 1tb hibátlan állapotban eladó!
15.000 ft
-
cellpeti
nagyúr
tudtok Győrben olyan emberkét, aki foglalkozik airbrushval(vagy mi neve)?
fujatni akarok mintát,azért kérdem
-
L!NK->Q3
senior tag
Nah, elkezdtem érméket is gyűjteni.
Ha akad vkinek fölösbe eladni cserélni való, írjon privit! -
válasz
Speeedfire #955 üzenetére
Rendes kft -nél. Ami számítástechnikai dolgokkal foglalkozik, hálózat építéssel és egyéb szolgáltatásokkal. Szóval tudom mi folyik. Márka szerviz az a te bajod, ha nálad a garancia levél.
-
válasz
Speeedfire #953 üzenetére
Dolgoztam szervizesként.
Tudom, hogy működik.
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #950 üzenetére
Anynanyelvi szinten beszélek szlovákul szal
-
válasz
Speeedfire #950 üzenetére
Welcome to the real world Dorothy. Nem így működnek a dolgok.
-
Speeedfire
félisten
Ennyire nem sz*rhatják le, főleg ha olyan fokozatban is vannak ugye. A HP-nál megvannak, hogy melyik terméket kinél lehet gariztatni. Ugye nem kell mondani, hogy az üzleti dolgok, szerverek vannak a legkiemeltebb szerepben. A nyomtatók meg...
Én biztos kivertem volna a hepajt a helyedben.
Sőt még hivatkoztam volna arra, hogy csak azért nem bánnak velem tisztességesen, mert magyar vagyok. -
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #947 üzenetére
Magasról tesznek rá... Mind hivatalosnak mondható... ez a legdurvább...
Asus-al nekem nem volt gondom..Aceral igen de én nagyon az elején vettem tőlük még...havernak 4x cserélték a notebookjat..
-
ftc
nagyúr
Ok mutass használtat minimum 1 év garival
Speeedfire Nálunk sincs még nem kerülsz velük szembe...Haverral voltunk visszavittük ahol vette..intézzék ők.. erre közlik ők nem intézik vigyétek ide...elvittük oda..akkor közli ők ezzel nem foglalkoznak... Ők javasolták vigyük vissza ahol vettük...mondtuk onnan küldtek...akkor küldtek egy 3. helyre ahol közölték..ez nem garanciális hiba stb... S akkor a felmérés 25 eur..mondjuk ok. Felmérték s közlik semmi baja incs a notebooknak...s kérdezzük s a képernyőn akkor miért van 6 db-ra osztva a kép s mindegyiken ugynaz..az nem jött elő a teszten...jött akkor kérjük a főnököt..ő nincs...mondjuk akkor aki alatta van..kijött a főnök közöljük mi az az ábra... erre közli amit a szervizes mond az szent és sérthetetlen...bekapcsoltuk előtte...maradt természetesen a hiba...de legalább a 25 eurot nem kellett kifizetni...otthon szétszedtük ..csatlakozókat átnéztük..egy darabig még ment azt eladta alkatrésznek
-
ftc
nagyúr
válasz
Nálunk eltűntek a garancia végett
-
válasz
Idézek: "HP ha nem business class, szar gépeket csinál." érted?
HP for president!!!!!!444444 mindenkinek HP notit! HÁÁÁÁÁÁÁÁÁPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
-
Speeedfire
félisten
Ezt egy szóval sem írtam, kedves barátom.
Ellenben jó árban jó cuccokat árul üzleti notiban. Csak a lenovo miatt akartam neked írni, hogy nem minden fekete meg fehér, mindenhol vannak rosszabbul sikerült darabok. Üzletiben igenis jó a HP, meg a dell is. A lenovo számomra már nem az a minőségi mint régen.
Consumerben mindenkinél láttam már rossz példányomat. Dellnek pl a 17-es studio xps-e volt már a kezem alatt, ami kb anno 2-300k volt...recsegett ropogott, pedig nem egy occó gépecske volt.
A HP pavilionok meg tényleg nagyon rossz darabok, sok a hibás...
sagesz93: Pedig jók a renew gépek és piszok olcsók. -
ftc
nagyúr
Akkor kb 100 000FT-ig miylen notebookot ajánlanátok?
-
válasz
Speeedfire #933 üzenetére
HP az ISTEN!!!!!!!444444
-
Speeedfire
félisten
Engem mondjuk kifejezetten zavarnak ezek az ujjlenyomat gyűjtős dolgok, a monitorommal a mai napig nem tudok emiatt rendesen megbarátkozni.
A fényes kijelző is olyan, hogy...ha használsz folyamatosan egy matt kijelzőt, akkor nem akarsz mégegyszer fényes elé ülni.Ezt a pucolás dolgot ne is mondd...a mai napig nem tudtam megpucolni, mert olyan hülyén van megoldva. A bill felett lévő ledes rész nem akar sehogysem lejönni, pedig a manual szerint csak fel kell húzni és kész.
-
Kis Joe
senior tag
Speeedfire: Nem vészesen az. Mellesleg azt szarnám le legjobban. Nekem lényeg hogy pörgős legyen és kényelmes legyen a billentyűzet meg a touchpad. Nomeg a szép kijelző sem utolsó. Arról nem is beszélve hogy egy hűtő pucolás + proci csere + mem csere ezen 5 perc max, míg egy átlag HP-ban 1 óra.
Jazzos: Asus, no comment...
Mondjuk az aksit nem hinném hogy saját maga gyártaná....
Anno jó nagy balhé volt amikor az egyik gyártónak eldurrantak az aksijai folyamatosan telefonokban és notikban. Ha jól rémlik a sanyo volt az, de nem esküdnék meg rá. -
Dorien
veterán
-
Speeedfire
félisten
Ismerősnek van egy T500-asa, de elég siralmas. Azt a színvonalat az enyém is produkálja.
Mivel én üzleti noti párti vagyok én a fényes laptopokat nem is kedvelem. A hp consumer vonala ontja olcsón a talán jó minőségű laposokat. Ellenben az üzleti gépeik magasan jó minőségűek.
Dellből is csak üzletiekkel találkoztam a kis Dell studio xps nagyon tetszetős, csak 70k-val több lett volna ugyan azzal a felszereltséggel mint a mostanim.
Kis Joe: Ezért az ujjlenyomat gyűjtős laposért sem adnék 2 ft-ot. -
-
válasz
Speeedfire #924 üzenetére
De igen van. Nézz megy egy T400 -at. Mai napig hozza a ThinkPad minőség. Célzás volt. Nem. HP ha nem business class, szar gépeket csinál. Dell körberöhögi őket.
-
válasz
Speeedfire #920 üzenetére
ThinkPad -nál nem biztos. Dell jó, sztem meg a HP -nál jobb
-
-
Kis Joe
senior tag
Keresek több darab használt HDD-t
Elsősorban SATA
~40~250Gb -
zsigee
aktív tag
A "gyengécske" Ideapad G550 egy átlag felhasználónak bőven elég...Viszonylag szép is, ergonómikusan pedig kifejezetten jó. A tesztekben kapott mondjuk hideget-meleget, de a rajta lévő hdmi szépen teszi a dolgát. Lassan 2 éves, probléma csak az akkuval volt, eddig.
Mivel nem Thinkpad, az anyaghasználat is szerényebb ugyan, de nincs vele gond. A B950et pedig nem ismerem. -
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #908 üzenetére
Jóó!
- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak
szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak???
- Normálisan, mondd, hogy Józsi! -
Prison85
senior tag
válasz
Speeedfire #908 üzenetére
Ez mekkora...
-
Bobrooney
senior tag
-
ftc
nagyúr
Kivágom a fenébe a Lenovo notebookom... 90K-ig mit lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!