Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #191 üzenetére
"...nekem is lenne rá annyi pénzem, mint neked..."
Sok volt a Marihónalja?
-
boogie84
veterán
válasz
cellpeti #197 üzenetére
Én csak akkor veszek másik monitort ha elpasszolom az aláírásban szereplő előző konfigomat. Valaki esetleg?
1680ban fogom tolni valszeg. Azt írják h jobban megy mint a béta. Bizakodó vagyok. Ha meg lenne a full hd monitorom, akkor tuti lecsapnék erre. Sajnos a régi konfigom a mérvadó.
Csütörtökön Gokart Győrzámolyon. Aki akar jöjjön. Leszünk páran.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #177 üzenetére
lehet, én csak 1680x1050be tolom, de nekem elég
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #191 üzenetére
4 mag, 580 sli.
-
Dryman
őstag
válasz
sagesz93 #188 üzenetére
Kerestem a méretet, de nem találtam....egy normál lapostányérral megegyező méretű, ez kb 28cm átmérőt jelenthet....
Szoktam venni belőle 5-6db-ot és doboz nélküli állapotban pont kitölti a fagyasztom rekeszét....ennyiért lehet nem érdemes nekiállni otthoni pizza sütésnek....bár ezt kicsit vitatom, mert 500-600Ft-ból egy nagy tepsi pizzát össze lehet hozni...
-
válasz
Speeedfire #184 üzenetére
Vajon? Megveszem a monitort
millerjó drágán és 800x600 ban járatom? -
ixtom
tag
Bizony albérlet, legalábbis nekem, mert a tulajok is itt laknak (ismerősök vették a lakást).
Már költözéskor is törött volt (most nyáron) csak meg lett ragasztva, eddig bírta... Szóval lesz új fogantyú.A 220 fok még nem is sok, a papír bírja kb. 250-ig is gyulladás nélkül.
(persze gondolom változik a merevsége a hő hatására).
Én nem fogom kipróbálni, mert nem szoktam sütni. -
memphis221
tag
-
válasz
Speeedfire #177 üzenetére
Vagy biztos.
-
ixtom
tag
Köszi, akkor marad az eredeti elképzelés.
#173 Dryman: Köszi a bolt tippet.
Most nem terveztük ilyen állapotban használni, de jobb mintha szét lenne esve (a nyitófül csak egy látványos extra). Se másik csavarom, se méretben elég nagy alátétem nem volt, így maradt ez.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire melegedhet fel az a csavar. -
Dryman
őstag
Javítom magam:
példaként: dell laptopoknál és tplink routereknél szokott előfordulni hogy a tplink cucc a 12. szabvány frekvenciasávon szórná a jelet, de a notebook wifi adaptere csak 11-ig képes pásztázással felderíteni...ergo bemész a routered wifi menüjébe és fixen belövöd mondjuk a channel 6-ra, ez 2,42648Ghz-es sáv...ezt már biztosan scan-neli a notebook-od Wifi adaptere...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #172 üzenetére
nekem minden HIGH-on megy, neki is simán menne, persze nekem is csak single-be, nem multiba
-
Dryman
őstag
Van a Tihanyi Árpád úton a RobRoy-al szemben egy háztartási kisgép alkatrészbolt....ott próbálkozz fogantyú beszerzéssel, mert könnyen lehet hogy az a kartonpapír alátét megperzselődik a forró csavartól....
Ftc-nek
Könyörgöm az -e kérdőszócskát, betűcskét használjuk már helyesen mert ez már durva egy kicsit....nem ßaszogatásként
"A probléma megoldás nálam a köv lenne:
pingelni a routert tényelg el e jut oda.---> eljut -e oda?
törülni a régi wifis kapcsolatot
esetleg routeren beállitani a régebbi modu antennákat? azaz b/g "Mindenképp újra konfigurálnám a wifi-s kapcsolatot biztos ami biztos alapon
(ha lehet WEP-nél magasabb szintű védelemmel)
Routeren ne állítsál B/G-t, ha N-et is tud a router az úgyis automatikusan kiválasztásra kerül, viszont az hogy a router melyik szabvány csatornán sugározza a wifi jeleket annál érdemesebb állítgatni. példaként: dell laptopoknál és tplink routereknél szokott előfordulni hogy a tplink cucc a 12. szabvány frekvenciasávon szórná a jelet, de a router wifi adaptere csak 11-ig képes pásztázással felderíteni...ergo bemész a routered wifi menüjébe és fixen belövöd mondjuk 6-ra, ez 2,42648Ghz-es sáv...ezt már biztosan scan-neli a notebook-od Wifi adaptere... -
Speeedfire
félisten
Hát szerintem meg bőven elég lenne a géped egy médium beállításokra.
-
válasz
Speeedfire #165 üzenetére
4 mag és utolsó két generációs vga ból valmelyik javasolt. Képregény nem érdekel. A gépe még megvan továbbra is eladó.
-
ixtom
tag
Szia!
Nálatok is felmentek a HDD árak? (mivel az árlista még múlt heti, ahhoz képest értem
)
November végén terveztem a vételt, de ha esetleg még van occsón 2 TB-os 5400-es, akkor megvenném a héten.Egy kis macgyver módszer tegnapról:
Letört a tűzhely fogantyúja és kevés anyagból tudtam csak dolgozni, ideiglenesen megteszi -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #165 üzenetére
miert? milyen vas kell a BF3-hoz?
valakinek nincs mentese a BF2-hoz? megvolt anno viragbolti verzioban, csak sajna egy winreinstallt kovetoen elvesztek a mentesek (kb a felenel voltam a single-nek), most meg megvan steames origiban, de rohadtul nincs kedvem ujrakezdeni elorol....
-
ftc
nagyúr
Itt is kérdek távsegitéget nyujtok ma este
Adott egy notebook Vista home basical
A régi router tönkrement ki lett cserélve a régin ment a net az újon csak a routerig jut állítólag. Okozhatja e a gondot az, hogy uj jelszo lett adva a kapcsolatnak.
A probléma megoldás nálam a köv lenne:
pingelni a routert tényelg el e jut oda
törülni a régi wifis kapcsolatot
esetleg routeren beallitani a régebbi modu antennákat? azaz b/g ?egyébb ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
ha esetleg valaki játszana a BF3 single-vel de nem indul neki tudom rá a megoldást, privibe írjon
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #155 üzenetére
Meg-meg
Új skin...
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #147 üzenetére
Prog3 h sikerült?
-
ftc
nagyúr
10 fajta adat visszaállító egy se volt sikeres
Unreal commander kegyetlenül törül
bezzeg amit TC-el törültem mind visszaállítható volt
Jah ubuntu is kegyetlenül tekeri a ventiket
Nincs szerencsém notebokokban
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #147 üzenetére
minek aaaaaaaaazzz?
-
cellpeti
nagyúr
Jamba te is így nyomod?
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #140 üzenetére
A hirrens live XP-je sajnos nem sok mindenre való, akkor inkább egy Bart PE, vagy mini PE-t futtasson....
-
Kis Joe
senior tag
Így kell stílusosan késni egy óráról -
ssolitude
őstag
Keresek valami ilyesmit:
A lényeg, hogy audio (lehetőleg HD) out legyen rajta, és 5,25 vagy 3,5 beépítéssel legyen. -
Speeedfire
félisten
Tényleg ennyire a buták a mai fiatalok?
Szerinte fail a szorzás... -
Dorien
veterán
-
zsigee
aktív tag
Értelek, és lehet "okosságokat" itt mondani, írni, meg vitatkozni, de tuti, hogy a winnel van valami. Vagy egy program fogja meg, vagy valami beépülő. Volt olyan eset, hogy csak a freemailt, és az iwiwet fogta-tiltotta valami, de volt olyan is, hogy csak az msn-t. Sajnos az xp ideje lejárt, túl sok hozzá a "szemét", pedig jó volt...Ha tudok segíteni esetleg, hétvégén otthon leszek, keress meg... A vida meg nem fog mondani semmi "építőt", ezt garantálom, ráadásul a másik gépen megy...
-
zsigee
aktív tag
-
G@ben
addikt
Ja, így már tudom. Semmi toolbarom nincs.
Ha a Firefox beszed egy kiegészítőt, ami ezt blokkolja, akkor az kihatással lehet az Explorerre és a Chrome-ra is? Mert ott sem jön be.sagesz: akkor tuti elküldöm őket a fenébe!
És nem az IP-vel van gond, mert ugyanaz az IP másik gépen jó. Illetve nem tudom, hogy még mindig dinamikus IP-t osztanak vagy statikusat, de a két gép router nélkül van felváltva a modemre kötve (a másik gép egy évben talán kétszer) és a másikon megy. Vagy nálam van a hiba (ami már nem tudom mi lehet, mert kb mindent kizártam) vagy a MAC-cím alapján bannolták az oldalt. -
zsigee
aktív tag
Toolbar: ASK, Google, stb...hirtelen ennyi, szerintem ebből tudod miről beszélek. Programok közül távolítsd el, ha van, és utána ccleaner. És most lehet kapok hideget meleget, de le kell írnom. A Firefox nem rossz, de annyi mocskot tud összeszedni "bővítmény" címszó alatt, melyek képesek ilyen tiltásokra, hogy már szánalmas... Lehet, hogy az explorer nem a leggyorsabb, erre alternatíva a Maxthon böngésző, vagy a Chrome, (de xp alatt nem a legjobb az utóbbi) de legalább működik...illetve xpsp3 alatt explorer 7 fölött hasonló akadások lehetségesek, valamint lassulás. Ezek személyes tapasztalatok, és az én véleményem...
Xp alá viszont javaslom a Maxthont, amíg xp-t használtam addig csak ez a böngésző volt beállítva! Stabil, pedig a vezérlője explorer alapú. -
G@ben
addikt
Milyen toolbarokra gondolsz?
XP alatt miért kéne IE7? Firefox alatt ment eddig is.
Az hogy van, hogy egyszer már letiltott kb egy hétig, aztán megjavult, majd kb egy hónap múlva újra kezdte? Időnként csinálja csak a "vírus"?
Flash megjelenítő nem gond, mert eddig is így ment az oldal. Melóban megy nekem is, csak itthon ezen a gépen nem. -
zsigee
aktív tag
Hi!
Takaríts ki a gépről minden toolbart, és hasonló szemetet, ha win7 van fennt, akkor explorer9, vagy chrome, ha xp, akkor explorer7. Nincs letiltva a szolgáltatónál semmi, szerintem, csak a géped szedett be valami szemetet, ami tilt. Ezek után pedig ccleaner 3.xx, és menni fog az oldal. Esetleg flash megjelenítő sem árt...
Hirtelen ennyi jutott eszembe. És nálam megy az oldal, német felségterületen. -
vlcsko82
senior tag
válasz
Speeedfire #101 üzenetére
Ez tettszik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!